Benim açımdan sorun yok bayılırım be! Sizin için sorun mudur?

Benim açımdan sorun yok bayılırım be! Sizin için sorun mudur?
ben çok fazla sorun olcağını sanmıyorum gittiğiniz saate bağlı bence sabah saatleriyse kahvaltı olabilir öğlen saatleriyse kahve olabilir akşama doğruysa kebap da olur diye düşünüyorum. sonuçta orada yediğiniz şey değil biribirnize karşı tavrınız önemli ilk buluşmada zaten istenilen tek şey birbirinizi tanımaktır diye düşünüyorum bu yüzden bence uygundur. sadece bence sinema vs çok uygun değil ilk buluşma için diye düşünüyorum o daha sonra ki buluşmalar da olabilir ama ilk buluşmada konuşup birbirnizi tanımak daha önemlidir. sinema da oturum konuşmak gibi bir durum olmadığından sinemayı ilk buluşma için uygun bulmuyorum. kebap gayettt uygun.
Evet olur. Ama ben et yemiyorum mezelerden yerim veya lahmacun gömerim ask nelere kadir allahum ❤️
Senin soruları hangi işsiz şikayet ediuor acaba Allahim yaa moderayon bilmeyenleri alalım oyundan yaaa😅
Biz eşimle ilk buluşmamızda esenlerde ocakbaşı kebapçıya götürmüştü 😄😄
Sigma Enişte
https://www.youtube.com/shorts/XTEvZuauiIM
En samimi halka açık bir ortam keşke kız arkadaşım olsada kebapciya goturseydim
Eyvallah kardeşim
Cevap
9Cevap
Hayır olmaz bence. ben ilk buluşmada önce sinemaya gitmek isterdim ondan sonra da şık bir yere giderdim. ama bu tarz yerlere gitmezdik sevgilim ile ama herkesin kendi kararı
Mmm olur olur hesabı Alman usülü ödemiycekseniz olur😋
Mükemmel tercih 🥳 Olur neden olmasın, bu durumları bu kadar büyütmemek gerek.
Ben nişanlımla kebapciya gitmiştik ilk buluştuğumuz zaman. Ama o uzaktan gelmişti. Kahvaltı yaptık, kahve içtik, sinemaya gittik, sonra kebap yedik. En son uğurladım resmen bir günü onunla geçirdim
Klâsik bir soru tüm görüşleri tahmin edebiliyorum.
İlk buluşmaya iyi bir kebapçıya götüren birisiyle ikinci buluşmayı evlendirme dairesinde yaparım
Sorun olmaz ama kahve içmeyi ya da kahvaltıyı tercih edebilirim.. o ikisinin sohbeti ayrı güzel gelir hep bana… :) ama dediğim gibi akşam üstüyse o da olur… :)
Biz 3. ya da 4. Buluşmada kebapçıya gitmiştik , burada dikkat edilmesi gereken nereye giderseniz gidin erkek arkaşınız size nasıl davranıyor , önemli olan o
Mesela kebapçıda iken çöp şişleri teker teker şişinden ayırıp sizin küçük lavaşa sarıp size vermesi ya da içeceğinizi onun açması , ha diceksiniz senin elin yokmu diye tabiki var ama buradaki nokta onun size karşı özverili davranması
İlk buluşmada bir şeyler içmeyi tercih ederim, heyecandan yemek yiyebileceğimi sanmıyorum
Nikah basılır, bana da anca enteller denk gelir kahve içmeye takmışlar
Ben önce aspavaya sonra starbucksa götürüyorum beyefendi
Sonrasında nikah dairesine gidilir 🖤
İskender kebapsa olur😂
Hakiki bir iskender için sana bursalı bir enişte bulmamız lazım :D
Net bende…
hayır olmaz ayrıca o beni bir yere götürmemeli ben onu götürmeliyim. şöyle güzel bir restorant kapatırım o akşama özel. keman eşliğinde i istediği çeşit yer bende brokoli severm onu yerim yanına kırmızı şarap. sonra da evlilik teklifi ederim
Aradaki samimiyete bağlı aslında ben kesinlikle böyle rahat insanlarla daha iyi anlaşıyorum kasmayan olmadığı gibi biri gibi gözükmeye çalışmayan
Kebap severim yeriz yeriz
Çok da güzel olur vakla
Tabii olur olmaz mııı
ne kadar samimi işte yaa süper bence 😀
Çok güzel olur
ilk buluşmaya neden kebapçıya gidesin
Neden gitmeyesin kral
özellikle bu nesilde kimsenin kebapçıya gidecek kadar rahat olmadığını düşünüyorum herkesin şov yaptığını düşnüyüorum
Bu sizin anlaşmanıza ve samimiyetinize bağlı..
Olur valla severiz 😂
Olur tabi. O masa kaç para haberin var mı
Tabii ki olur hatta samimi güzel olur
Olur neden olmasın 😋
Olur😂
Olur neden olmasın
İlk buluşmada yemek yenmez ki
Gidilmez
Misss gibi olur hemde 😂
Hayır
Hayır demem 😄
Olur.