İlk buluşma için ocakbaşına davet eden erkekle olur mu?

Arkadaşım ilk buluşma için ocakbaşına davet edilmiş bence samimi ve eğlenceli bir ortam olabilir. O biraz tedirgin sizce de normal değil mi?
İlk bulusma icin illaki restoran olması şart değil. Ocak başı olabilir.
Benim gibi et yemeyen biriyse sıkıntı olur, et yiyen biri için sorun olmamalı..
aynı fikirdeyim
Bu biraz insanına göre değişir. Gelip sana japon kültürüne bayılıyorum, anime izlemediğin bir Allah'ın günü yok, saçlarımı da haftaya kahkül kestirip toz pembeye boyatıcam diyen ya da ha bire Avrupa'yı öven bir insanı Ocakbaşına davet etmek bile bile lades demektir.
Ben lahmacuna, kebaba bayılırım. Ülkemin yemeğinden iyisi yok diyen bir kızsa ocakbaşı gayet mantıklı ve özenle seçilmiş bir tercih olur ahsj
Muhabbet güzel olsun. Mekan, yemek vb. Hicbirşeye dikkat etmem. Bugün gorseldeki yere gidilir, başka severse başka bir mekana.
Bunlar sorun olmamalı. Muhabbet etmeye bakın, gerisi gelecektir. Anın tadını çıkarın diye kendisine görüşünüzü belirtebilirsiniz.
Görüş
42Görüş
Ben ortamlara çok takılmam. Önemli olan mekanın değil karşımızdaki insanın samimi olması.
Mekan önemli değil 👋
olmaz bence 2-3te gidilir hadi de ilkte kahve+yürüyüş ya da daha salaş mekanda bi şeyler atıştırmaca falan olmalı first datete şık mekan çok geriyoe beni hesabı da ben ödesem sorun o ödese olmaz hesabı içime dert olmayacak bir yere götürsün jest olarak da ödesin hem ödedi diye mutlu olıym hem çok ödemedi diye
Olmaz... İlk randevu her şeyi ile normal olmalı abartmaya gerek yok. İlk başta ne samimiyeti ayrıca? Önce bir tanış anla. Hemen samimiyet çok yapmacık gelir bana...
Olabilir neden olmasın yalı da mı yaşıyoruz sanki neyiz sosyete kraliçesi miyiz gideriz götürsün beni ama kuzu sevmem tavuk hindi ya da dana hepsinden yerim tek eksik teklif eden koca yok
Samimiyse neden olmasın. Önemli kriterler şunlar, kadının güvende hissedebileceği bir bölgede ve mekanda olsun ve iki kişi konuşurken birbirini duyabilsin.
Dostum öyle Ocak başları var ki rezervasyonla giriliyor. Her yer mahalle kösesindeki öz Urfa, öz adana kebap mı zannediyorsunuz? Bir yandan rakın, bir yandan etlerin, bir yanda sevgilin. Daha ne ister bir insan
Bence içi dışı bir bi erkek. Samimi doğal yani yapmacık olmayan erkek. İlla restoran şart değil yani kasmaya gerek yok.
yani bence olmaz daha rhat konuşabileceğim ve gecenin sonunda kebap kokmadığım bir mekan tercih etsin isterim
Hoş olmaz bence en azından yalnız kalınabilecek bir yer olmalı. Çünkü aramızda o tarz bir samimiyet yok daha yeni.
ilk buluşma için olmaz bence son yıllarda da böyle şeyler popüler oluyor pilavciya kebapçıya gitmek falan bu demek değil ki pahali sık bir yere gidilecek o da olmaz
ilk buluşma kalabalık olmayan küçük tatlı bir cafede olmalı
Asıl ciğköfte ve lahmacun yemeye götüren erkekleri üzdüğünüz için bu haldesiniz kızlar not : daha önce ciğköfte ve lahmacun ısmarladığım kız olmadı 🥺
Nereye götürelim bilemiyoruz ki artık. Gerçi bir kişi bile olmadığı için götüremiyoruz bile.
Bir memnun olun artık
Nereye götürelim bilemiyoruz ki artık. Gerçi bir kişi bile olmadığı için götüremiyoruz bile.
Bir memnun olun artık...
Ocakbaşı bence güzel bir seçim. Özellikle kaliteli ve alkolsüz bir ocakbaşı.
ilk buluşmada ocakbaşına götürüyosa zengindir
Bir keresinde yapmıştım bunu sonradan hatamı ettik dedim aksine güzel sonuç almıştım
aramızda ki muhabbete bağlı, şahsen ben ilk buluşma için kahve içmeyi tercih ederim.
Of off böyle düşünen bir kız mı tabi ki olur 😄
Ama hayalde
Samimi güzel bir ortam😅
En İyi Görüş