+1 yılBuna göre hayır gelip gelmeyeceği ayrımı yapmak bana biraz üst düzey bir düşünce geldi ama şu konuda haklısın. İlk buluşma olduğu için bazı şeylerin daha özenli olmasını ister. Karşılıklı olarak bir çay veya kahve içilebilecek, pideci gibi kalabalık ve basık bir ortamdan ziyade daha açık bir ortam en güzeli olur bana kalırsa. Sonraki buluşmalarda gidilir mi, gidilir. Ama ilk buluşma için biraz absürt. İnsan karşısındakini daha yakından görüyor sonuçta, o esnada bir şey bile yiyemez heyecandan. Arkadaş ortamı gibi olur, haklısın.
11 Yorumla- +1 yıl
Pide miiiğ?
En İyi Cevaplar
+1 yılPide nimetten sayılmıyor mu? Pide veya lahmacun vs. ne olarak görülüyor? Acılı lahmacunun içine marul, soğan vs koyup üstüne miss gibi limon sıkıp dürrrünce quirro mu oluyoruz? Lahmacunun üstüne ateşten çıkmış bol şerbetli ve Shine Fıstıklı bir künefe gömünce ne oluyor yani? Bol İsot basılmış bir Adanayı buz gibi bir şalgamla ezince phiiiçççç mi oluyoruz? İlla sushiciye gidip çubuklarla şebeklik mi yapacağız?
Biz böyleyiz kardeşim! İşinize gelirse!
Ya bu kervana uyacaksınız! Ya da bu diyardan gideceksiniz!
Ne atarr yaptım beaa!!!(Ama haklıyım! Çünkü Türk'üm ve Hakk'a Tapıyorum! Garbın afakını sarmışsa khezzbanh ruhlu khashar! Benim de iman dolu göğsüm gibi serhaddim var ul... an!)
00 Yorumla
Yeme & İçme konusunda 390 cevap paylaştı. Pideci olmamış haklısınız, ancak sırf buna bakıp kesin yargıya varmak haksızlık olur. Belki çok hayırlı, namuslu, dürüst iyi bir insan ama bilmiyor bu işleri, belki acemi, belki boşluğuna geldi, dediğin gibi şaşkın olamaz mı? Tam tersi de olabilir sadece bunu tek başına kıstas almanız doğru değil, ola ki haksızlık edersiniz, kendinize de etmiş olursunuz.
00 Yorumla
+1 yılNe olmuş pide yemek suç mu ayrıca bunun hayırla şerle ne alakası var ben hala çözemedim. Gerçekte de burada da pideciye götüren insandan zarar gelmez gözüyle bakıyorum böyle de bakmaya devam edeceğim kimsenin inanıp inanmamasına ihtiyacım yok beni bilen bilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
185Cevap
- Yeme & İçme konusunda 64,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır gelmez. odundur direk
00 Yorumla
+1 yılValla en güzelini yapmış. Hem eski zamanlardaki aşklara özeniyorsunuz hem de şikayet ediyorsunuz. Evet eski zaman dedim eskiden adam kız arkadaşını kokoreç yemeye bile götürürdü bu abes karşılanmazdı. Ama zamane cicim kızları nedense bebek gibi hissedilmek restoranlarda takılmak istiyor. Özünüz olun Anadolu kızı olun biraz. Her şey mekan, para, güzellik, statü değil. Samimi olun herkese karşı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle ağır ekonomik krizde, sizi pideciye götüren erkek varsa; öpüp başınıza koyun. Bir pide olmuştur, 80 tl.. Hep böyle yaptığınız için, evde kalıyorsunuz zaten.. Ortalık, 30 lu yaşlarda bekar kızlarla dolu.. Hep, erkek beğenmediğiniz için. Valla, bize giren - çıkan yok. Nasıl olsa, düğün masraf edeceğimize ; penisimiz kalkana kadar , işimizi görecek kadın buluruz da sizler anne olamayacaksınız.. Zira Evlenmeden, çocuk sahibi olursanız; toplum sizi felaket dışlıyor.. Zenginler de bulunmaz hint kumaşı istiyor ve böyle siz kezolarla evlenmek istemiyor.. Yani zengin erkek, bulmak da çok zor.. . Nitekim, Çok fazla kız biliyorum. Hep zengin beklemiş. Yaş ise gelmiş, 30-34. Ama kalmış evde.. 😂
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZengin erkek hak edecek kadar, iyi kariyerin ve güzelliğin varsa, hakkındır. Ama daha okuması olmayan basit köy kızı, zengin erkek istiyor. Genelde zengin erkek isteyenlerin, eğitim kalitesi diplerde ve ev hanımı oluyor. Bunlar, zengin erkek hak etmiyor.. Zaten zengin erkekler de bunlara bakmıyor.. Ama dinci olursanız, o başka. Zira zenginler, çoğunlukla dinci..
Niye? Neden öyle bir şey olsun? Erkek arkadaşlarla ne alakası var? Ben söyleyim; algımız kirlenmiş. Evet evet algımız kirlenmiş. Hiçbir şeye olduğu gibi bakamıyoruz. Pideci deyince aşağı seviye ortam, suşi deyince elit ortam akla gelir. Bunda sıkıntı yok, sıkıntı olan bunları akıl edip düşünemiyor oluşumuz. Üstelik savunmamız. İşte bu cehl-i mikap bir insanın işidir. Yani soru soran seni diyorum.
21 Yorumla
+1 yılNereye gidilir ilk buluşmada bunu anlamakta güçlük çekiyorum😂 ben şahsen döner yemeyi seviyorum herkesin elindeki imkanlar farklıdır o yüzden değişkenlik gösterebilir bu durum. Hayır gelip gelmeyeceğini de buradan anlayamayız. Ekonomi aşırı derecede yerlerde iki kişi döner yemek bile el yakıyor
10 Yorumla
+1 yılBak mühim olan pideciye gitmek degil pidecinin nasıl bir pideci olduğu önemli , böyle cezbedici marka bir pideciyse afedersin bı tarafın kalkar ayyy dersin.
Hamburgeri sokakta yiyince ilk buluşmada sokakta x cafe de mi yenir dersin. Ama burger King , MC Donalds a gidersi
her şey marka meselesi
Bana kalsa ilk buluşmada eve çağırır pizza eşliğinde şarap içer , göz göze bakarak sohbet ederim.
😘❗❗❗
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılBirisinden hayır gelip gelmeyeceğini pideciye götürüp getirmemesinden mi anlıyorsun?
Herkes ilk buluşmada yemek yemek için boğaz manzaralı restaurantlara götürmek zorunda değil ki, pide herkesin çok sevdiği bir yiyecektir. Bu kişi de samimi görüp oraya götürmek istemiş olabilir.
Diğer kadınların görüşüne sallamışsın ama herkes senin gibi bu konuya dar bakmak zorunda değil, yani cevaplar gayet samimi olabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Sana sadece adamsın diyorum. Başka bir şey demiyorum.
- +1 yıl
@beyefendiks eyvallah sağolasın.
+1 yılBir erkeğin hayırı; götürdüğü yerde değil, sana karşı olan tavır ve tutumu ile belli olur. Pide yedirdi diye hayırsız oluyorsa, bir daha görüşmezsin olur biter. Buluşmadan önce bir çok konu da sohbet ettiğinizi var sayıyorum. Samimi birisi olsa gerek ki, samimi bir yere götürmek istemiş. Bir cafeye götürse, çay ısmarlasa belki bunu da sorgulardın.
00 Yorumla
+1 yılHerkes senin gibi düşünmek zorunda değil. O zaman neden soru sordun sonuçta senin gibi düşünüyorsak ne gerek var sormaya? Ben pideyi aşırı severim. O yüzden sorun etmezdim. Önemli olan anlaşabilmemiz sohbet dönüyor mu nasıl bana uygun mu ben ona uygun muyum falan filan
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma bir bakış açısı ilişkileri şekillendirme böyle olmamalı neden hayır gelmesin yani sanki pavyona götürdü, ilk buluşmada otele götürdü mk😆siz kadınları anlamak çok güç
Belki hiç hayatında farklı bir yere gitmedi bilmiyor bence senden hayır gelmez yol yakınken ayrıl çocuktan başını yakma😅
01 Yorumla- +1 yıl
Çok gereksiz ayrıntılara takılıyorsun bilmiyorsa zamanla öğrenir
+1 yılMal mal işler yaa.. niye bu kadar kendinizi önemli konumlara sokuyorsunuz niye kendinize böyle saçma sapan değerler biçiyorsunuz pideciye götürdü ne oldu? samimiyeti değil şekilleri seviyorsunuz şekillere biçim veriyorsunuz sonra da erkekler şöyle erkekler böyle.. niye buraya yazıp sorgulatıyorsun ki adamı? madem ilk buluşmada pideciye gitmek sana abest geliyor ayrıl adamdan olsun bitsin
00 Yorumla
+1 yılyani herkes linçlemiş. açıkçası gidilen yerlerin alınan şeylerin parasına asla bakmayan ve bu konuları sevmeyen biriyim. ama bence ilk buluşmada pideci değil de daha ciddi bi ortam olmalı kahve içmeye gitmek vs daha mantıklı olurdu. pide isterse 1000 tl olsun yine de biraz büfe tarzı yerler olduğu için ciddi ortam değil pek. ha eğer bütçesi yeterki olmadığı için pideciye götürdüyse ona bi şey diyemem hoş görülmesi gerekir ama aksi halde pek ciddi biri olmadığını düşünürdüm ben ilk buluşma için. ( olay türk mutfağında değil bu yemek büfe tarzı bi midye lokantası ya da dönerci de olsaydı ya da pizzacı farketmez bence daha ciddi bi ortam olması önemli olan)
02 Yorumla- +1 yıl
Kaliteli pidecilerde var, kaçkar var burada, baya iyi 80 kağıt pide, kaya çilingiroğlu falan geliyo
- +1 yıl
dediğim gibi fiyatından çok ortam önemli eğer ciddi bi ortamsa pide de yenir çorba da içilir döner de yenir hiç farketmez bence
Artık ilk buluşma olayı diye bir şey kalmadı herkes cebinde ki parayı düşünüyor pideciye götürüp karnını doyurmuş en azından ilk buluşmada. Cafeye götürüp bir çay ile günü de kapatabilirdi. Artık kimse hayrına amme hizmeti verecek duruma gidemiyor. Eşi ya da ailesinden biri olmadığınızı varsayarsak yine iyi yapmış.
00 YorumlaPeki ben sana desem ki, bana gel sana kendi ellerimle sarapta marine edilmis antrikot yapayim yaninda da kirmizi sarap acayim mum ışığı altında yemeğimizi yedikten sonra şöminenin romantik ve los isigi altinda da müzik esliginde dans ederiz desem kabul eder misin?
00 Yorumla
+1 yılBak mühim olan pideciye gitmek degil pidecinin nasıl bir pideci olduğu önemli , böyle cezbedici marka bir pideciyse afedersin bı tarafın kalkar ayyy dersin.
Hamburgeri sokakta yiyince ilk buluşmada sokakta x cafe de mi yenir dersin. Ama burger King , MC Donalds a gidersin.
her şey marka meselesi.
Bana kalsa ilk buluşmada eve çağırır pizza eşliğinde şarap içer , göz göze bakarak sohbet ederim. ❗
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMekanı iyi seçer seni etkilemeye çalışmış hemen kanma pideciye götürür romantik değil. Çok zorlamamak akışına bırakmak gerekir. Sevgili seçimlerini genel olarak güzel yerlerde yiyip içelim gezelim sevişelim modunda seçiyorsun anlaşılan o yüzden bu çocuktan sana hayır gelmez
02 Yorumla
Soran+1 yılSevişme gibi bir amacım yok. Sadece ilk buluşma daha şık olmalıydı diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılParasının oraya yeteceğini düşünmüştür ondan götürmüştür. İlkinden sonraki seçimlerinde ve gezmelerde nasıl olmalı
+1 yılIlk iki bulusmada kahve içilir. Sonra pideciye gidilebilir
10 YorumlaPideciye gitmek güzel pideciye gidildi diye hayırsız olmamalı xd
52 Yorumla
Soran+1 yılTamam da ilk buluşma daha hoş yerde olmalı. Sonra daha samimi mekanda olunabilir
+1 yılPara avcısı, şımarık kezbanları sevmem. Azıcık doğal ol. Pide de allahın bir nimeti ve gayet de lezzetli. Umarım senin hesabını ödeme gibi betaca bir hareket yapmamıştır.
30 YorumlaNiye bu kadar şikayetçi oldun ki bitanem sen? Çocuk kendini orada rahat hissediyor olabilir ya da bu konularda tecrübesizdir bilmiyordur götürmüştür. Ayrıca hemcinslerine bu şekilde yargılama yapman da üzücü bir durum gerçekten.
10 Yorumla
+1 yılİlişkileri parayla değerlendirmemek gerekir, herkes zengin olmak zorunda deyil, insanın maddi durumu iyi deyilse kız arkadaşı olamazmı, bazen pideciye götürür, bazen simit çay yenebilir, önemli olan adam gibi adam olsun
10 Yorumlayani bence bi sorun yok yani ne yenmek isteniyosa oraya gidilsin caniniz pide cektiyse pideciye gidin mangal cektiyse ocakbasina pizza cektiyse pizzaciya nie ole mekan ayirt ediliyo bi sacma geldi bana 🤔
11 Yorumla- +1 yıl
ayrica alt tarafi yemek yiyeceksiniz onemli olan karniniz doysun guzel bir uemek yiyin hos vakit gecirin
NOT : hayir kanka her kiz senin gibi dusunmuyor hayal dunyandan kurtul senin zihnin öyle calisiyor diye herkesin oyle degil 😀 en takilinmayacak seye takilmissin pide kotu mu yani sevmiyosan soyle arkadaşım
+1 yılHayır gelirmi yazmıs sanki ne adam ne yapmıssa büyük bi suc işlemiş sanki. ya da senden ona hayır gelir mi doğru soru bu olmalı o bildiğinin en iyisini yapmıs memnun olacağını düşünmüş ama şanssızlığı sensin galiba
10 Yorumla
+1 yılŞimdii pideyi ben severim gitmekte de bir sıkıntı olmaz beraber köfteciye oturmuşluğumuz da var tavuk pilavcıya da. Özel günlerde ya da ara sıra daha başka restoranlara da gidilebilir tabii ki. Ama pideciye götürdü diye de sorun olmamalı.
12 Yorumla- +1 yıl
Neresi samimiyse en güzeli orasıdır.. nerede olduğun DEĞİL kimle olduğun daha önemlidir bence 😘
- +1 yıl
@SonDildarbesii kesinlikle öyle canım😘
+1 yılBeğenmiyosan uza, senin gibi ucuz kızlar aşırı sinir bozucu oluyo
Zengin para avcısı ka. şar tipler40 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada pideciye götüren erkekten hayır gelir de, bu soruyu sorandan hayır gelmez. Senin gibilerle ciddi ilişki yaşanmaz en fazla fb olunursun, erkeğinin işini görür unutulursun.
20 YorumlaPideci de olmasın ya sğxjwşxğjs
Samimiyetini göstermek amaçlı bir eylemde bulunmuş ya da “Kızım ben böyle bir adamım, benden bekleme kafe/restoran.. bir kız için kendimden taviz veremem ben.” kafalarına girmiş de olabilir.
Hangisini yersen.00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Parası olmayan erkektir..
Parası olsa idi ilk buluşma da buluştuğu kızı daha nezih bir yere götürmeyi elbette tercih ederdi.
Yadırgamamak lazım.
Karakteri sağlam bir erkekse, nereye götürdüğünün pekte bir önemi yok aslında01 Yorumla- +1 yıl
Pide ucuz mu? Kaliteli pidecilerde var üst segment 😀kaçkar var mesela burada baya iyi, 2 kişi gitsen en az 200-250 kağıt hesap gelir
+1 yılGayet normal seni pideciye getirdiği için teşekkür etmelisin. Bu arada @KızlarSoruyor bu sorunun ana sayfadaki resmini koyan yetkilinin ellerine sağlık. Bu kadar güzel temsili bir resim olamazdı :D
00 YorumlaAcıktıysanız olabilir olay çıkarmaya gerek yok. Ayrıca gitmek istemiyorsan söyleyebilirdin. Kızlar neden böyle ya? 😂 Önce sesi çıkmıyor sonra her şeye bir eleştiri. Sizin kendi fikriniz yok mu kardeşim zorla mı götürüyorlar ben anlamıyorum. 😂
06 Yorumla- +1 yıl
hayır lüks yer olacak değil güzel daha anlamlı bir yer olması önemli her şey önemli mekanda konuşulacak konularda öyle lafla sözlede olmaz her şey birlikte geçirilen zamanın geneline bakar kızlar kaba saba adam adam akılı bir restaurana bile gitmemişler gidip pidecide dil dökse ne olacak mekan seçimleri davranışları zaten karakteri hakkında ipucu verir ilk görüşmede pideciye götürmesi de ince ruhlu birisi olmadığını gösteriyor biraz zerafet ya pideci nedir. Eşitlik konusuna gelirsek seviyoruz ya derken? insan olarak eşitiz evet ama bu tarz ilk buluşmalarda erkeğin naiflik yapması tüm kızların hoşuna gider ee herşeyi en başından baskın olan kızda varmıdır vardır o da ona göre mekan seçsin genele göre konuşuyoruz ortak dengeyi sağlamak gerekir tabiki iki tarafta baskınlığını koruması lazım bu karakter meselesi aslında kız erkek değil kendim adına konuşacak olursam karşımdaki kişiye, hislerime ya da o anki ruh halime göre değişebilir mekan seçimi kız arkadaşım olduğundada ona bırakıyorum seçimi bir şey demeyebilirim yani sen seç dedim diyede pideciye götürülmez
- +1 yıl
Az çok anlıyorum da yani ben de pideciye götürmezdim. 2-3 alternatif sunmaya çalışırdım daha sakin ve şık. Ama karşı taraftan da fikir beklerim. Benim burada anlatmak istediğim çocuk pideci deyince sen başka bir yere gidelim diyemedin mi? Belki pideci olmasın desen harika bir yere götürecekti nereden biliyorsun ahahaha. 😂😂
+1 yılGötürdüğü pideciye bağlı. Mesela ben Pidem'in pidelerini çok seviyorum.
Ama isterse beni et yemeye de götürebilir, itiraz etmem ona da.
Olur da beni salata yemeye falan götürürse sinirlenirim ama. 😂
00 Yorumla
+1 yılPideci nedir arkadaş yok işkembeciye götürün 😀 Herşeyden önce ilk buluşmada yemeğe çıkarmak bana çok saçma ve kasıntı geliyor. İlk buluşmada birşeyler içmek için kafe vb. yerlerde buluşmak en mantıklısı bana göre
00 Yorumla
+1 yılAh keşke Fransız İtalyan restaurantuna götürse güzel bir şarap açtırsa ama işte ekonomi naparsın eh biraz da vizyon meselesi yapıcak bir şey yok. Daha şık bir yerlere gitmek istiyorsan yaş skalasını genişletmen şart baby.
00 YorumlaSiz kızlar bu kafa ile gittiğiniz sürece erkeklerden size hayır gelmez yok ilk adımı erkek atar yok hesabı erkek öder yok ilk mekana erkek götürür ne erkekmis arkadaş daha ilişkiye başlamadan karşındaki adamı yormaya başlamışsın samimiyet yerine güzel bir mekan olsun ama kasıntı bir başlangıç olsun diyorsun resmen artık insanlar birbirini yormasin ya bırakın abi relax olun takılmayın bunlara
04 Yorumla
Soran+1 yılErkekler kendileri hesap ödetmiyor. Bizim ne suçumuz var
Soran+1 yılİlk adımı ben atarsam karşımdaki adam havalanabiliyor. Bu durumu yaşayan arkadaşlarım oldu. Çünkü erkekler ilk adımı karşıdan almaya alışık değil havalanıyorlar
- +1 yıl
Neyse ya gelip pideciye götüren erkekten hayır gelirmi diye buraya yazıp erkeklerin havalanmasıdan korkmak nasıl bir anlayış onu da bilmiyorum demek ki erkeklerin ilk adımı atması da yanlışmış ki bu şekilde hayır gelir mi diye sorabiliyorsun ah biz erkekler ne kadar aptaliz ya karşımızdaki insanı havalandiriyoruz
+1 yılTabii ki götürebilirsen çılgın mısın pidenin ne kadar pahalı olduğunu biliyor musun Ne Güzel Adam Bu senin karnını doyurmak istemiş büyük ihtimal urfadır
010 Yorumla
Soran+1 yılNesi pahalı kıymalı yumurtalı 1.5 boy 50 lira mı ne
- +1 yıl
Aa beğenmiyor musun tavuk dönerciye mi götürseydi
Soran+1 yılNe fark var ikisi de benzer
- +1 yıl
Vallahi bizim burada bir de 100 lira bir buçuk Bursa'da yaşıyorum tavuk döner ise 20 TL Beğenmediysen söyle çocuğa seninle olmaz de ayrıl
Soran+1 yılBursada mis gibi iskender yenir ne pidesi
- +1 yıl
Yani pideye gideceğime İskender'e giderim en kaliteli yerde 130 lira Gel seni de götüreyim
Soran+1 yılBursaya uzağım maalesef :/
- +1 yıl
Çok üzüldüm Yolun düşerse gel beklerim sözüm geçerli her zaman
Soran+1 yılAklıma yazdım teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim Lafı bile olmaz
+1 yılKaslı ve uzun boylu erkekler pideciye götürürse sevgilisi o ortamı samimi ve sıcak bulur. 😊 Aynı pideciye kısa ve kassız erkek götürürse orası ucuz ve sıkıcı olur. 😊 Black Pill hayat kurtarır. 😊
12 Yorumla- +1 yıl
O zaman o sonda tarif ettiklerinde kısa ve orantısız kız almalı
- +1 yıl
Onlar da bize bakmıyor ki... 😊
- Yeme & İçme konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılBence gelir hatta pide içini hazırlayıpda ikram ediyorsa turnayı gözünden vurdun demektir sonraki buluşma işkembeci kurufasulye pilav yemeye filan ooof diyorum romantizm
10 Yorumla
+1 yılHerkesin bütçesine göre değişir. O ısmarlıyorsa, durumu öyledir ki gayet güzel. Bunda bş şey yok. Ortak ödüyorsanız kararı sen verebilirdin. Niye kendini zorunlu hissettin?
10 Yorumla
+1 yılMaksad karın doyurmak değilmi? Pideci olsa ne fark eder. İşte sizin gibilere para göz deniyor. Yani bu kafadaki kızlardan hayır gelmez insana
20 YorumlaBence bu kadar takılmaktansa bir sonraki buluşmaya siz ev sahibi konumunda olun ve onu dilediğiniz yere götürün.
Böylelikle ona iletmek istediğiniz mesajı da iletirsiniz.00 Yorumla
+1 yıl1) Pideciye lahmacuncuya kebapçıya götüren erkek samimidir ben bunu bilir bunu söylerim
2) Herkesi kendin gibi üst düzey geri. z. e. k. alı oldugunu düşünme. :) :)
00 YorumlaYorumlarda çok abartmışsınız ilk buluşmanın pahalı bir yerde olması gerektiğini söylememiş nehir kenarında piknik yapılabilir, güzel bir manzarada yürüyüş yapılabilir veya sadece bir kahve içmeye oturulabilir. Kızın bahsettiği şey ilk buluşmanın fazla düşüncesiz olması ama yinede sadece buna bakarak hayır gelir gelmez diyemem.
00 Yorumla
+1 yılHiçbir mantık kuramiyorum söylediklerine alakalı... Ne olur ki pideciye gidersen? Bence doğru olanı yapmış...
Hiçbir yere götürmeseydi ne derdin peki?00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani ben pide lahmacun çok severim aslında. Karışık pide muhteşem olur ama bununla ölçemem adamlığını, çok şey lazım bunun için ayrıca burger götürmesinde pideye razıyım😍
00 Yorumla Bence biraz süz, pis boğaz bir tipse uzaklaş. Kamp sandalyesi, termos alıp çay ve kahve ile sahile gitmeyi düşünüyordum bende. Ama sizinkisi level atlamış.
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Nereye götürdüğünden ziyade, nereye götüreceğini sormalıydı. Ne tür yenekler seversin gibi... Bu nezaketen yapılır, nazik olup olmadığını burdan anlarsın.
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 893 cevap paylaştı. Samimiyet, sohbet o anki pozitiflik te önemli. Arada gelir. farkimi. var. Siz çok. zenginseniz arada sıkıntı olur daima. Kendinize uygun biriyle takılın derim..
00 Yorumlailk buluşmada sen karşılığında nereye götüreceksin hani kadın erkek eşitti ckfkf ulan işinize gelince feminist işinize gelmeyince 4. eş olmayı kabul ediyousnuz
00 YorumlaÜfff tiki misin yaaa ne var bunda biz de cantık yemeye gitmiştik gül gibi ilişkimiz var sonrada kebap yedik nedir yani niye böyle şeylere takiliyosun ki
00 Yorumlahani ilk buluşmada erkek kadını bir yere götürür ya yemek yemeye ilk buluşmamda ben götürmüştüm erkeği ve götürdüğüm yerde normal bi fast food dükkanıydı
bence götüreilir ya pideciye00 YorumlaValla burada çok harika ünlü bir pideci var. Oraya da gelmiyorsa gitsin kendi kendine nerede yiyorsa yesin bana ne. İnsanları tek bir şeyle yargılayanları hiç sevmem zaten.
00 Yorumla
+1 yılAdamdır adam adam.. Napsın iki çaya kuru kuru tüm gününü ziyan mı etsin istersin :D Mis gibi pidesiydi lahmacunuydu bakıyor sana işte, helal olsun. Götür sen de bol soğanlı soğanlı :D
00 Yorumla
+1 yılNe var pidede. Hic yemedigim bir şey demezsin heralde. Neden cinsiyetçilik yapiyorsun. Erkek pide yiyemez yediklerini paylaşamaz kiz arkadasiyla. Bu nasil sığ bi düşünce.. ayıp. Yadirgadim yani
00 Yorumla
+1 yılPide de çok bu kızlara. En fazla simit alırım oda sabahtan kalma taze değil yanınada bir gazoz. Otursun bir bankta kemirsin dursun. Aşçı mıyım ben?
03 Yorumla- +1 yıl
Bu kizlara degil bence tam olarak bu kiza.
- +1 yıl
@kovaburcuzekasi ama sinir etti , haketti😄
- +1 yıl
@kovaburcuzekasi içimden gelmiyor ne yapabilirim? Abuk subuk yorum yapma, beni eleştirme hakkını kimden alıyorsun sen? Git başkalarıyla uğraş feminist
- Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılAsıl ilk bulusmada bi yerlere götürülme hayali kuran kadınlardan hayır gelir mi?
Adı üzerinde ilk buluşma bi çay kahve içersin olur biter bu kadar abartmaya gerek yok.00 Yorumla maksat götürdüğü mekan değil benim açımdan, kebapçıya bile gideriz isterse ya da simit alsa bankta da yeriz sıkıntı yok. mühim olan bana verdiği izlenim
01 Yorumla3 senelik sevgilim de aynısını yapmıştı ama biz orada tanıştık (kasıtlı getittirdi beni) şimdi ayrıyız.
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk baştan ayrılman lazımmış. 3 sene heba olmuş toplasan kaç sene ömrümüz var zaten
Soran+1 yılBenim ilişkilerim 1 seneden fazla süremiyor. Sen gene iyi götürmüşsün
- +1 yıl
1 seneden fazla sürmemesi normal hiçbir şeyi beğenmediğin içindir.
Kebap yemeye bile götürebilir. Güncellemeye katılmıyorum burada ne diyorsam reelde de aynısını söyler ve yaparım.
10 Yorumla
+1 yılKız, haklı, tükürük köfteci varken, pide de ne, sakın kaşarlı pide, söyledi deme buna katlanılmaz artık
10 Yorumla
+1 yılYa ben hiç anlamıyorum bu takıntıları neden götüremesin abi pide yemek ayıp mı amaç doymak değil mi ne yediğinin ne önemi var ya
10 Yorumla- Devamını Gör (294)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat