Arkadaş ilk dafa buluştuk ama beni götüre götüre dönerciye götürdü.
Sizce bana değer vermiyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaş ilk dafa buluştuk ama beni götüre götüre dönerciye götürdü.
Sizce bana değer vermiyor mu?
Döner genellikle herkes tarafından sevilen bir yemek , güzelde bir lezzet aynı zamanda, seninle beraber yemek yemiş seninle beraber zaman geçirmiş bence bunlara odaklan, pozisyon temiz oyna devam
Sorunun trol olduğunu, böyle bir olayın yaşanmadığını bildiğim halde yinede cevap vereyim.
İlk buluşmada sade çayda içilir, simit ayranda yiyilir. Elizabeth torunları değiliz hiçbirimiz. Bu kadar yüksekten içip yenilen yemeği bile kucumsercesine konusmak hoş değil.
Cevap
50Cevap
Olmaz tabi ki de.. romantik değil bir kere. ama herkesin kendi seçimi tabi ki de. . ben kahve içmek isterdim ilk buluşmada yemek güzel olmaz
Ne kadar iğrenç bu Türk kızları ya. Erkekler söyleyince kızıyordum ama yok gerçekten haklılar. Ne yapılsa yaranılmaz. Size bir şey yapanda kabahat bence. Tipiniz bile yok ama totonuz arşa çıkmış. Çocuğun yerinde olsam yüzüne bakmam senin. Dünya güzeli misin? Gayet makul işte nereye götürecekti başka pardon?
Olur tabii. Ben de en çok döneri severim bence mükemmel bir düşünce.
Keşke bütün kızlar senin gibi olsa
eve goturse suc dönercıye goturse suc kafeye goturse suc. sen ne arıyorsun kenını mekan mekan gezdırıcek adam arıyorsan ona gore ınsanları sok hayatıne ve ona gore bastan soyle karsındakılerede kımse bosuna zaman kaybetmesın senınle
Etilerde bir dönerciye götürse 100 tane foto çekilip aşko olurduama sıradan bir dönerciye götürdüyse değer mukayesi yapılır ilkönce onunla ne için beraber olduğunu anla
Olur mk niye olmasın, alissmissiniz kahve ye ne öyle içtiğiniz den de anlamiyonuz adam karnin doysun diye döner ismarlamis
Bizde aşkımla ilk bulusmada köfte yemiştik..
Son buluşmamızda da zurna dürüm falans yedik.. Ne oldu şimdi birbirimize daha mı az değer veriyor olduk?
Saçmalamayın
Olur niye olmasın sanki gün restorantda yemek yiyorsunuz ya bugün dönerciye götürür bir başka gün romantik yemeğe götür bukadar takmayın onunla mutluysan her şey olur
Daha ne olsun ya sana sadece. Su ısmarlasa bir tek bir su alıp iki pipet söylese böyle erkekler var
Olur neden olmasın ki önemli olan ne yediğin içtiğin nerde olduğun degilki önemli olan birlikte vakit geçirmektir
@Uğurr1903 🙋🙋🙏🙏
Önemli olan et dönercisine mi götürdü yoksa tavuk dönercisi mi
Tavuk
Aaa olmaz o zaman
Et dönerse otur oturduğun yerde adam daha ne yapsın
Tavuk
Neden olmasın? Ama ilişkiden beklentine göre değişir. Çok zengin olsun hediyeler alsın vs gibi beklentin varsa zor açıkcası

Deger veriyor.
senin dönerin kaç para olduğundan haberin var mı adam seni en pahalı yiyeceğin olduğu yere götürmüş sorduğun soruya bak
Haspama bak sen sadrazam spası yaa boğazda yemege götürmesini bekliyor ondan olur da senden olmaz
Ya sahile goturseydi ya da araba da otursaydiniz assddfffg
Yo neden olmasın ki? Ben döner çok severim hatay soslu dürüm yeriz. :D
Sormadın mı Çocuğa Akbankın Ortağı değilsen benle sakın buluşma diye
Nereye gitmek istediğini önceden siparişi vermen gerekirdi.
Ne istiyorsunuz başka ben anlamadım ki ne güzel döner işte 😁
Ay ne alaka ne güzel işte dogal samimi bir ortam tam tersine deger verdigi için götürmüş
ne alaka lan nereye götürsün her yer dönerci dolu gayet makul bir yer
Olur. Muhtemelen sonrakiler daha iyi yer ve yiyecek olur zaten.
bu şartlarda beni biri dönerciye götürse direkt evlenirim
Hahhaaa niye ki😂
Döner ucuz
Ama ilk sevgilisiyim ondan herhalde böyle yaptı
Normalde kahve falan beklerdim
ingiltere prensesi haspam boğazda yemeğe götürülmeyi bekliyo 😂😂 olm o bile çok sana lan 😂😂
Gayet çok güzel ben belediye kurduğu iftar çadırı na getirdim 😁
Donerciye goturulmez erkolar bu konuda anlasalim. Bir kere döner cidden çok ucuz ve guzel de değil. Çiğkoftw bile daha elit. Adim basi donerci her yer
Demek ki o kadar etmiyosun aw kezbani. Kimsiniz siz para icin yalvariyosunuz 😅
Yalvarı miyim ben
her şey pahalandı Bi döner menü bile 100 liradan fazla.
Bence yanında doğallaşabilen insanın değerini bilmelisin.. keşke beni de götürse canım canım havalara girmese ve ilk buluşmada eve çağırmasa..
Hiç olgun bir insan değilsin
Bu kadınlara yaranmak zor 😄
Sana uygunsa neden soruyorsun normal tabi a*k
Beni dönerciye götürse oradan sonra nikah dairesine giderdim yanlış düşünüyorsun bence
Nusret dururken çok ayıp olmuş.
Dalga geçme
Bana göre olmaz çünkü ben et yemiyorum
Sanada sebze. Tabağı yaparlar
Yok hayır
Onu bilmiyorum ama senden olmaz
Sen götür o zaman 8 yıldızlı restorantaa
Immm salaş mekan erkeği. En sevdiğim😂
Evlenmelik erkek
Yarım mı tam mı
Olur neden olmasın ki
ne alaka ya dönere bayılırım
Aç bırakmadı ya seni.
Karnım doyuyor işte ne güzel dhdhfhd
Döner kötü mü? Pes
Evlilik görüyorum sonunda
Olmaz knk sevseydi lahmacuna götürürdü
Mekanın bir önemi yok
Kahve içmek daha uygun olabilirdi
Gayet pahalı bir mekan işte 😂😂
Sizi nereye gotururse deger vermis olur
Dönerci nedir arkadaş ya az romantik olun
Gayet romantik
@hopebay517 ilk buluşma için olmaz.
Benim gozum pek yukseler de degil acikcasi karsimdaki beni yarim kofte ekmek yedirmeye goturse yine okeyim
@hopebay517 ya işin masrafı İle alakası yok aslında.. sımdı bır soyle duzgun bir cafeye gidip ıkı kahve alamıyorsa gelmesın bulusmaya zaten.
Sen ince dusunuyorsun, onun cebını bu guzel bırsey ama zamanlama yanlıs. İlişkinin ileri safhasında olacak, samimiyet kurulduğunda olacak ısler onlar... Tanısma ve flört faslı Adab-ı muaşeret e gore ılerlemelı...
Herseyın yerı zamanı var... İlk bulusmada, dönerci, cıg kofte, pılavcı gıbı bunlar olmaz ya... ilk izlenim onemlıdır.. Karsındakıne deger verdıgını gosterır..
Yok işkembeciye goturseydi
Ya döner çok güzelse.
Fazla olmuş sana simitçi bile yeterdi
Olur neyi var onuda götürmezse götürmez
Olmaz
Niye
Parasi yoktur yazik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?