İlk buluşmada dönerciye götürenden olur mu?
Ilk ve son bulusmam oldu
Bal gibi de olur
Saçmalama olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlk buluşmada dönerciye götürenden olur mu?
Ilk ve son bulusmam oldu
Neden olmasın? Elinde olanı paylaşan en zengindir bence, düşünsene adam dünya zengini, seni en şık restoranlara götürüyor, o adam için o harcadığı çerez parası, onun için ne ki? İlk buluşmada dönerciye götüren kişi ise; belki elindekini paylaşıyor seninle, işte asıl zengin olan elindekini seninle paylaşandır.
Çok zengin olmasına rağmen dönerciye götürüyorsa bile yine olur, ilişkilerin sağlaması bu sekilde yapılmamalı bence.
Belki o kişiye esnaf lokantaları daha samimi, daha sıcak geliyor, belki öyle yerleri daha çok seviyor, belki esnaf lokantalarıyla alakalı çok güzel anıları var, onun için öyle yerleri tercih ediyor, niye bunlara takılıyorsun ki? Nasıl görgüsüz kişiler var biliyor musun sen? Sana ısmarladığı bir çayın parasını ayrılınca senden isteyen kişiler de var, dünya zengini ama ısmarladıkları yemeğin parasını ayrılınca isteyen kişiler olabiliyor, bunlara takılmak yerine o kişinin yüreğine bak, görgüsüne bak, gerisi boş.
Kuş sütünün eksik olmadığı bir yerde yemek yersin lakin tat almazsın yine sadece bir simit yersin sana öyle lezzetli gelir ki.
Ne yediğin değil, nerde yediğin değil, o an ne kadar keyif aldığın mühimdir lakin sen; maddiyata maneviyattan daha çok değer veren birisiysen en lükshayat içinde olsan da bu hal üzere devam edersen hayat boyu mutlu olmazsın
Olabilir olmaz demiyorum da fakat zaten ilk buluşmada kelebekler vadisi midelerde uçuşurken ne yenebilir, nefesler heyecandan kesilirken, kâlpler aşkla çarparken? Kendi adıma kahve ve tatlı diyorum bu tarz sorulara.
Cevap
43Cevap
Hayır olmaz tabi ki de
Popüler elit kültürün o kadar esiri olmuşsunuz ki, "İlk buluşmada dönerciye götürenden olur mu?" diye pişkin pişkin soruyorsun bir de.
Ne oldu incilerin mi döküldü? Belki parası ona müsait, belki canı istedi? Burun kıvırdığın her bir duruma bir gün muhtaç olursun, hadi selametle
Birader, "belki parası ona yetiyor" diyorsun da, döner de artık ucuz değil.
İnsanlar farklı cinsle ilişkilerinde standart yerlere gitmek zorunda değildir. O da dönerciyi seçmiş. Mantik adami demekki. Kafelere gidip saçma sapan içecekler para harcamak yerine karnınız doysun istemiş. Gayet akıllı biri bence. romantizim denilen saçma şeylere inanma. Gösteriş gelir gecer. Gerçekçi İnsanlar daha çok seviyor. Çok ciddi söylüyorum. Ölen sevgilimle çok donerciye gittik. Allah rahmet eylesin beni çok seviyordu. Romantikti hemde. O yüzden düşünme 3 günlük dünya.
"ölen sevgilim"... çok üzüldüm 😢
Ne versin ya karides mi yiyon sen hergün sank olmaz diyorsan adam kurtulmuş olur sevinirim onun adına ha yılda bir çok özel bi günde yapsa bi tık darılsan anlarım
Bu soruyu sorandan kesin olmaz.
Kadınlar için amaç sevmek, saymak değil
Yaşadığı durum üzerine sevgisi şekillendiriyor. samimiyetten uzak
çocuğa yazık olmuş senin gibi biriyle buluştuğu için
zaten hesabı ödemiyorsunuz bedava yiyorsunuz bari konuşmayın be! adam şanslı senden kurtulmuş.
Benim sevgilim götürmüştü hatta 2inci buluşmada cigkofteciye girmistik çok güzel oluyor niye olmasınki
Dönerciye gitmiştik hatta ben onun tabağının yarısını da yedim :) önemli olan oradaki sohbet ve samimiyet
Çevrenizde o vardır en çok veya birden bire abartamak istememistir olabilir yanii. Olup olmayacağını böyle mi anlayacaksin. Durumu buna müsaittir. Olup da yapmıyorsa kendi standartlari altında tutuyorsa cimridir.
İlk buluşma illa şu mekanda olucak diye bişey mi var ?
Şunu dileyin evvela
Hayirli biri olsun
Para suriyeli mültecilerde onlarla çıkın sizi nusrete götürsün. Ciddiyim türklerde para kalmadı ve dönerciyi kebapçıyı avm yi beğenmeyen çıkmasın
Herkes kendi maddi imkanları nispetinde bir yere yemeğe götürür. Dönerciye götürdü diye bu insana küçümsemek de doğru değildir bundan olmaz demekti de doğru değildir
Niye olmasın? Alt tarafı birlikte yemek yiyeceksiniz? Nereye götürmesini isterdin?
Bebeyim ben çok acıktım, döner, çiğ köfte, kumpir, köfte ekmek, kokoreç... sen seç ben uyarım dese erkek kişisi?
çok vizyonsuz tiplerle takılıyorsunuz valla hanımlar size müstahak bence geçen biri çiğ köfteciye götürmüş kız anlatıyordu sen en azından pişmiş bişiler yemişsin 🤣🤣
Bu soruyu soruyosan sen onu haketmiyorsun kardeşim senin gibi kızlar olmaz olsun
Pilavci bile olur missssss babasının evinde ıstakoz mu yiyorlar sanki
Lan Aile dizisinde Devin ve Aslan ilk yemeklerini sokak pilavcısında yediler.
olur tabii ki de neden olmasın ne varmış dürümcüde mis gibi
Yani genelde kahve falan içiyorum. 2. Buluşma yemek oluyor. Dönerci olur ama çok iyi bir yer olmalı. Tatlıcı daha önemli benim için erkeğin maddi durumuna göre de değişiyor. Önceki sevgilim nusrete gidiyorduk.
Nusret kim acep?
Çok iyi bir yer ne demek? Sosyete dönercisi mi?
@Banker_Bilo lezzet olarak iyi bir yer gurmelerin gittiği vs veya eski bilindik mekanlar...
Ara sokaklarda 50 yıldır iş yapan, görünüşte salaş, basit, lezzette 10 numara dönerciler de var.
Suschiyede gitsek donerciyede yadırganam. Oyle cit kırıldım kızlardan değilim çünkü
Etin kilosu kaç TL biliyor musun sen. Dönerci artık zenginlik göstergesi.
Bence ilk buluşmada yemek yemeye gitmemeli bana saçma geliyor çay kahve falan içilir yeterli.
Biri diyor döner biri diyor çiğköfte biri elit mekan ne gerek var daha birbirni yeni tanıyan insanlar için abartılı şeyler bence.
Olur tabiiki neden olmasın , zaten para için seviyorsan sevme
Ben börekciye götürdüm. Ama gittiğimiz yerde mekan yoktu 🤔
inanamıyorum %85 i olur demiş sadjadhajdf dönerci yerine parka gidin daha iyi
Döner porsiyonunun fiyatını karşılayacak gücü varsa bence olur
Dönerci var dönerci var yani kalkıp esnaf lokantası gibi bir yere götürmesinde :D
Döner lux olduğu için artık ülkede 1 ekmek 60-70 TL normal ideal
Lahmacun tanesi 65 TL, döner ekmek 100-120 TL
Olur olur çıkarken de fotosunu isterim cuzdana koymak icin 🤣
Gelemem dm ye davet etme modlar göz actirmiyor ksksjsjs
Almayayim sağol
Beklemeyin efendim
Napacak bugaz manzarali restorantmi istiyon. Belki parasi yok. Soyle soruyum ilk bulusmada donerciye giddiniz ne olacak ne var bunda
@angelaist tamam abim
Benim için önemli olan gittiğim yerin hiç bir önemi yoktur önemli olan karşımdaki kişinin iyi bir kişi olması
Parkta termostan kahve içerek first date de olur da... gel bunu Z kuşağına anlat...
İlişkiyi engelleyecek bir durumu yok. Bütçesine uygunsa olabilir. Ne bileyim seviyodur, sen sevdiğini söylemişsindir.
olur olur olur olur dönerin porsiyonu kaç lira oldu biliyormusun? lüks artık lüks :D
ilk buluşma ilk görüşme her zaman İçin önemlidir. İlk buluşmada çiğ köfteci olmayabilir ama ilerleyen zamanlar da belki olabilir çiğ köfteciye götürmesi bana göre değer vermediği anlamına gelir
Kişiliği dis görüntüsü kötü değilse kabul edilir ama ilk olarak ben tercih etmezdim. Daha sonraki bulusmalarimizda kesinlikle olur ama ilk buluşmada bilmiyorum
Ben partnerime sorarım ona göre nereye gitmek istiyorsa gideriz
Fazla kasmayın olacağı varsa olur …adam açtir , açken nasıl olduğunu gözlemleyebilirsin 😊
Bence farklılık iyidir ya saçma sapan soğuk ilişkilerdense matrak bı ilişkiyi yeğlerim
Nereye götürmesini bekliyorsun , şu zamanda bile 1 döner 60 70 TL den başlıyor doğru dürüst.
Neden olmasın ki ne güzel mayonezleri öpüşerek temizlenir çok romantik.
Karşımdaki kişi elit biriyse kalite bir yere ama sıradan biriyse dönerciye
Döner miii.. Yerizzss 😀
Sorulması hata mükemmel bir date
Olsada yesek 🤤
Bal gibide olur
olmaz... herseyın bır adabı usulu var
Ay tabiki hayır yaa🙄
Niye "hayır"?
Kabasın...
Dönerci olmaz, kokoreççi olur.
Et döner yerseniz olur
Olur bence çok samimi