AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
Elde edince erkek de hemen bir boşul, vurdumduymazlık oluyo. Sessiz kalma eğer eminsen direkt ayrıl bile. Ya çocuk olduğu zaman daha çok zorlanırsın.
Ayrıl ablam valla.. Hele gelirin varsa hiç bekleme. Allahından bulsun!
bu kadar sorumsuluk olamaz ben olsam anında bırakırdım :/
kanıtın olsun elinde boşan cünkü huylu huyundan vazgecmez diyen bişey biliyor.
Basman lazım onları ya da mesajları gösterseydin eger hastahaneye gidecem dediyse eline al telefonunu mesajları aç görsün p**evenk ya da takip edip bas
Tesadüfen bu soru karşıma çıktı boşandınız mı meraktan soruyorum
Evet boşandık
Boşanma davası aç, iyi bir avukat ile neyi var neyi yok donuna kadar al.
Bakımlı ol aldırmamıs gbi davran aldatıomussn süsü ver bakalım ne b. k yiyo
vur yüzüne hatasını yatağını ayır. pis abaza boyundan utan v. s hakaret et.2 gün sabret. bak nasıl yumusuo sende eve bir gece geç gel. hatasını anlar.
A aptal kızım sende gitsene. ya da eşinin tel kadını ara aşkım canım diye açarsa bu işi bitir.
bende geleyim diye teklif ettim ben hemen dönücem boşver dedi. telefonu yanından pek ayırmaz. sürekli oyun oynar sözde !
Bu kadar da saf olunmaz arkadaş
Ne diyeyim ki. Erkekler böyledir. Sizin telefonunuzda öyle bir mesaj görülseydi işiniz kötüydü. Kapının önüne atılırdınız. Erkekler kadınlara göre bu bağlamda sınıfta kalmışlardır.
Mesajı gördüğünü söyle savunması saçma gelirse dava aç zorlama hiç
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın bizi insanlarda kalite kalmamış 24 yıldır kendimi hertürlü günahtan korudum rabbim bunları gördükçe sana yalvarıyorum iyi insanlar çıkar karşımıza.
Üzüldüm gerçekten. Kocan aldatmanın yanısıra, yakalamandan da korkmuyor bence. yani umrunda değilsin... işte bir kadının bu duruma düşmesine çok üzülüyorum
ikisinide birlikte basar bir güzel benzetirim.. sonrada çeker giderim böyle rezillik olamaz birde yeni evlisiniz..
şimdi bir erkek olarak nasıl bir cevap versem diye düşünüyorum ama aklıma hiç bir şey gelmiyor üzgünüm
kesinlikle ayrılmalısın bu hakareti nasıl kendine yedireceksin?
geçmiş olsun. şu anlattıkların bile yeterli yani sonucu görmek için.
zamanında bende yapmıştım buna benzer şeyler. yalan giriyosa işin içine kesin bişeyler vardır.
Buyrun efendim...
https://www.youtube.com/watch?v=FYgm0b9oBEcallah kolaylık versin :(
sakın çocuk falan yapma :(
Kötü olmuş, sorun sende demiyorum ama önce kendinde ara, ben nerde hata yapıyorum diye.. Sonra eşinde ara. Sonuçta seni beğenmiş, sevmiş ki evlenmiş.. Sonradan ne değişti diye düşün.
ben sana yardımcı olurum bir ulaş sen bir yol anlatıcam
yahu kötü puan niye sadece bir yol sölicem takip için asılmıcam
işine yarardı tavsiyem sen bilin aplacım
1- sineye çekıcen
2- boşanıcan
3- sende onun gıbı takılcan
evlendikten sonra sıkılmış eski heyecan ve sevgisi kalmamış.
çok eminsen yol yakınken bu işe son ver üzülmeye değmez.
uzun süreli ilişkiler evliliğe dönüşünce böyle durumlar olabiliyor eşini karşına al konuş aldattığından şüphe duyman kötü olmuş peki aşk ve sevginiz var mı hâlâ?
tabi ki de var. en azından benim var. aşık olmasam zaten evlenmezdim daha 6 ay oldu evleneli
bende 6 aylık evliyim ama aşk evliliği değil o yüzden eşime doyamadım daha, önceki ilişkim 6 yıllıktı o yüzden kavga küfür bizdede vardı onunla evlensem belki bende mutlu olamazdım
haklı olabilirsin. eşin çok şanslı o zaman. Allah bozmasın.
Allah razı olsun darısı size inş, düzelmeyecek bişey yok herşey yoluna girer
evlilikten korktum.. bence soğuk davran kaçan kovalanır derler üstüne düşmeye başlayabilir
Adam dağlarda kartal olmuş siz trip peşindesiniz sonra kocam beni aldattı yok boşandı uyanın biraz adam uçuyor senin derdin tamburlu saz çalmak ahaha
2.bp.blogspot.com/.../imageees.jpg
sen aldatırken sıkıntı yokta ben trip atınca mı batıyo kardeş?
böyle adamlar yüzünden bu hale düşüyo insanlar işte..
iş , canım kelimesinde kendini ele veriyor. yinede iyice emin olmakta fayda var.
bence onları suç üstü yakala.. evden bir iki gün biyer e git anne nde kardeşin kal ne bilim onu yalnız bırak sonra zaten eve hatunu atacaktır sonra bas
Takip et sonrada catir catir yüzüne vur hatasını kapıyı vur çık! !!
Hemen ayrıl diyenlere bakma konuş istersen eşinle kurtarmaya çalış yuvanı olmuyorsa yapcak bişi yok
seni aldattığı belli ,
affedip affetmemek senin gönlüne kalmıs
Boşan gitsin , işin yoksa git bir işe gir gül gibi yaşa.. ezdirme kendini.
aklına kötü şeyler getirme belki kızarsn diye öyle söylemiştir kadın ile kötü şeyler yaptığını düşünme hemen
Düşük bir ihtimal , iş arkadaşıyla buluşup hasteneye gitmiş olabilir , emin olmadan birşey yapma derim
bir mesleğin varsa ve çocuk olayı olmamışsa ayrıl bence
Sonra gitsin onune gelenle yatsin demi
Her boşanan şey mi oluyor kendi kendine geçinecekse ayrılsın o zaman senin karın seni aldatsın senin de haberin olsun ve sus öyle yok ya başla derdin var mı? @hkmtks
nasıl da yargılıyosunuz kadınları ya? her boşanan kadın kötü yola mı düşücek. neden böylesiniz siz anlayamıyorum. ayıp ya !
kalbini bozma emen, belkide kadınla hastaneye gitmiştr
polyanna gibisin :D
bazen pollyannaya baglamak gerek @bomonti216
ama bazen :) @kimsemkimimm
takip edip tamamen emin ol soran, kuru gürültüye pabuç bırakma!
evet bu aksam da aynı şey olursa bir yere gidicem diye çıkarsa kesin takip edicem
Hislerine guveniyosan madem boylede bir yazi mesak görmüşsun bosanmak senin icin daha hayirli olucaktir sanirim ins gulen mutlumolan taraf sen olursin bu işin sonunda
evlenmeden önce 5 yıllık ilişki yaşarsan adamın ruhu sıkılır zaten bak hemen yeni arayışlara geçmiş...
ben insan değil miyim benim niye ruhum sıkılmıyor? erkeklerin tek bahanesi de bu zaten SIKILDIM ! ne güzel ya..
onu tekrar kazanmak için kendini özlettir ona farklı bişeyler uygula...
Kendinden emin dur eğilip bükülme tavrını net koymalısın.. Seni güçsüz bulmasın karşısında
Keşke o gün takip etseydin bence var gibi geliyor, eğer kesinse ayrıl durma.
Herşeyi açıkca öğrendiğini ayrkılmak istediğini söyle eğer engel olmuyorsa ayrıl seni sevmeyen ve gözü dışarda olan bir adamla yaşama daha çok gençsin :)
kızma ama bide eşini dinlemek lazım
5 yıldır berabersiniz ve 6 ay sonra mı değişti?
5 yıl küfür etmeyen adam 6 ay sonra mı ediyor
evde kalmamak için evlendin sonra cinsel hayat rutine binince canınız sıkılmaya başladı
Kanit topla %100 emin ol bas bosanma davasini birde hem kocana hem kadina tazminat davasida yapistir
intikam için emrine amadeyim bana ulaş özelden mesaj at ;)
Yuh arkadaş az karakterin olsun
senide ben sikim tmaay
pislik
en azından safım belli niyetim açık sen niyetini gizleyenden kork bak 2 tanede avukat bulmuşsun biri eş cinsel galiba beni şey edecekmiş ama ben eş cinsel değilim kuşum aydın üzgünüm
bu iş bitmeli. ispat edip dava açacaksın, hakkın olanı alıp kendi yoluna bakacaksın. kabul edilecek bişey değil
yuhhh aldatıyo aldatmasa bile yalan söylemiş adama bakkkk. kızım sende saf ayagına yatma :D:D
Ayrilmayi dusunuyormusun yoksa sineye cekerimmi diyosun?
yapıcak bişey yok eğer seni aldattığına eminsen bırak ne haLi varsa görsün
Kesinlikle haklısın her yönden sende aldat ödesirsiniz :)
onların seviyesine düşmem. varsa böyle bişey boşarım gitsin
Helal sanaa :D:D var tabi süphe etmen hata tesadüf olcak hali yok basbaya :) takip et bir güünn :D
ne diye bilirim ki karekter meselesıdır bu işler karekterı bozuksa senin yapacan hiç bişey yok. sende hatınden fazla sıkma belki hatasını anlar
Acıyorum böyle erkeklere. Neyse eğer hislerin kuvvetliyse ve eminsen, git o kadınla konuş.
Ekonomik özgürlüğün var mı?
evet var
tam bunu soracaktım.. bırak bacım ayrıl
Eminsen ayrıl bence.
bence aldatıo :(
henüz emin değilim ama araştırıyorum
Tamam. Şimdi çıkıcam akşam görüşürüz yine.
Eşine açıkça söyle düşündüklerini eğer bir değişiklik olmazsa oturur tekrar düşünürsün
sende onu aldat diyecem ama olmaz.. bence kesin kanıt elde etmeyene kadar sabret bir şey yapma
Kadın evinize giriyormuş madem çağır ve konuş böyle olmaz kendi kendini yersin.
kocan seni boynuzluyor malesef akşam kadına çakmış :(
Düşürmüştür bir tane piliç keşke olmasaymis ama kesirlerle süslenen son bahar misalii ;)
Ee sen sevgiyi önceden tatmıssın
ilk flörtünde. Demekki flört edince hakkını kullanmış oluyorsun.
Henuz cocugunda yok iken mantikli dusun. Sana deger vermeyene 2. sansi asla verme derim.
sanırım değil anlattıkların doğruysa aldatıyor :(