Kocam beni aldatiyor caresizim?

Merhabalar, Kocamla bir aydir evliyiz. Evlilik asamasinda fazlasiyla gerildik ve aramiza sogukluk girdi. Telaslar ailelerin istekleri falan bizi cok yipratti. Dugunden bir gun sonra buyuk kavga ettik. Bos yere sinirleniyor, sinirlenecek sebepler yaratiyordu. Suphelendim, eve her gun gec geliyordu gece yarisi veya sabaha karsi. Neden boyle yaptigini ona kac kere sordum. Yanliz kalmak istiyorum falan gibi cevaplar verdi. Ama icimde suphe vardi bilirsiniz kadinlar hisseder.. babasina anlattim durumu. Geceleri eve gelmiyor dedim. Babasi ona cok cikisti ve buyuk kavga ettiler. Bu durumdan sonra daha cok sogudu benden. Bir gun o uyurken telefonunu karistirdim ve bir kizla mesajlasmarini okudum. Bulusmuslar bir kac kere. Yani eve gelmedigi zamanlarda. Bunu ögrendim diye bana kizdi. Telefonumu ne hakla karistirirsin falan gibi seyler soyledi. Ve bana bir kac kere el kaldirdi. Sonra pisman oldugunu soyledi. Ozurdiledi ve birdaha olmayacak dedi. Bir kac gun bana karsi iyiydi. Ama Şu an yine ayni tavirlari sergiliyor. Yani yine baska biri oldugundan supheleniyorum. Eve dinleme zihazi koydum ben yokken dinlettim onu. Bir kiz sesi duydum ses kayidinda. Gelemiyorum aksam falan gibi seyler soyledi. Ama esimin geri konustugunu duymadim. Bunu ona soyledim ve onu dinlettigim icin bana cok kizdi. Boyle birsey nasil yaparsin dedi. Yine el kaldirdi bana. O ses bir videonun sesiydi falan gibi seyler soyledi. Ama inanmadim. Neyapmam lazim cok caresizim..
Kocam beni aldatiyor caresizim?