Çok kötüyüm bir kızım var 4 aylık yıllardır hayatımda olan 2 senelik Kocamın mailinden bir sürü uygulamadan sanal numaralar aldığını yakaladım sonra biraz daha karıştırınca Connected2 diye bir uygulamaya premium için para Ödemiş ve aldığı nolarla WhatsApp tan konuşmuş bana sadece wp üzerinden konuştuğunu söylüyor başka hiçbir şey yapmadım diyor ama ben şüpheleniyorum inanmıyorum ben hamileyken sürekli numara almış yeni evliyken yapmış hemen evlenmeden önce yapmış , eski maillerini karıştırınca biz sevgiliyken birsürü e sko rt aramaları yapmış (bana itiraf etmişti çok eskiden 3 kere tek gittim demişti ama ondan sonra biz sevgiliyken de aramış) farklı konumlarda, bana şimdi sadece onlarla zevk amaçlı yazıştım diyor ama yalan söylüyor dimi çünkü neden uygulama üzerinden konuşmadın kendini öyle tatmin etseydin diyince wp den konuşmak daha kolay diyor sizce doğru mu söylüyor yoksa devam mı etmiş o kadınlara gitmeye onlar sadece wpden mi iletişime geçiyor
bunların dışında hep azara para Ödemiş tinder indirmiş c2 indirmiş hepsini kullanmış çok yıkık bir haldeyim
Ankara da yaşıyoruz gitmişse nasıl kanıtlarım nolur yardım edin çok çaresizim
şu an çok pişmanım tövbe ettim diyor değişir mi bir de
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar