Kocam beni aldatıyormu?

Merhabalar eşim Bi markette çalışıyor yanında son 6 7 aydır çalışmaya başlayan Bi kız ama eşim bu kız geldikten sonra çok değişti asla içki içmez Di kız buna bir şişe viski aldı içmeye başladı daha sonra bu kızla bunlar yok dertleşiyoruz yok işte kızın derdi var diye gece yarıları eşim evden çıkıp telefonla görüşüyorlarmış eşime ben evden nereye gidiyorsun diye sorduğumda hep yalanlar söyledi aramaları sildi watsapta kızın sohbetlerini gizli sohbet yaptı öyle konuşmuş yani gizli sohbette asla bildirim gelmiyor neyse ben bunları telefon faturası bilgisinden çıkarttım o zaman bana işte türlü bahaneler saydırdı Bi şekilde affettim hatadır dedim dün gecede telefonun bildirim geçmişinde bu kıza arama yapıldığı tekrar watsaptan arıyor ama bu sefer faturada çıkmasın diye eşimin 24 saat içinde watsaptan eve gelmeden 100 e yakın mesaj sildiğini gördüm sorduğumda bana iş yerinde anahtar kayboldu onun için aradım falan dedi ama gün içindede aramaları ve sildiği mesajlar var özellikle eve gelmeden bildirim geçmişine bakmak istediğimdede orayı temizledi sizce aldatıyor mu boşayayımmı

Kocam beni aldatıyormu?