Kocam beni aldatiyorr?

Kocam beni aldatiyor bunu biliyorum. Ama o bunu bildigimi bilmiyor sadece saniyorki kafadan uyduruyorum. evine dogru dürüst gelmiyor cocuguyla ilgilenmiyor evle tamamen ilgilenmiyor. Görünüste sanki beni cok seviyor gibi duruyor bana askim hayatim seni seviyorum gibisinden laflar ediyor yani disardan görenler bile anlamaz bu adamin beni aldattigini. Yanimdayken telefonla oynar mesajlar gelir mesaj atar telefon gelince benden uzak konusuyor sordugum zaman arkadasla özel konusuyoruz gibisinden laflar ediyor. Yani aslinda beni takmiyor bile yanimda rahat rahat telefonla görüsebiliyor. Tartisirken yalvarir veya bazen agza gelinmeyecek laflar soyler kalbimi kirar engeller numarami ama yarim saat sonra yine bana ulasmaya calisir. Ama artik dayanamiyorum piskolojik siddete ugruyorum resmen yanimda rahat rahat hareket ediyor telefonunda bile resimler gordum soyledim ama ben hep yalanciyim ona göre. Evet maalesef onu seviyorum bosanmakta istiyorum ama bazen zaman oluyor bosama diyorum kendime ne yapsam arkadaslar bilmiyorum nasil uzak durabilirim o benden bosanmaz farkindayim ve benim yapmayacagimdanda emin. Bana yardim edin cok yanlizim

Kocam beni aldatiyorr?