Kocam beni aldatiyor bunu biliyorum. Ama o bunu bildigimi bilmiyor sadece saniyorki kafadan uyduruyorum. evine dogru dürüst gelmiyor cocuguyla ilgilenmiyor evle tamamen ilgilenmiyor. Görünüste sanki beni cok seviyor gibi duruyor bana askim hayatim seni seviyorum gibisinden laflar ediyor yani disardan görenler bile anlamaz bu adamin beni aldattigini. Yanimdayken telefonla oynar mesajlar gelir mesaj atar telefon gelince benden uzak konusuyor sordugum zaman arkadasla özel konusuyoruz gibisinden laflar ediyor. Yani aslinda beni takmiyor bile yanimda rahat rahat telefonla görüsebiliyor. Tartisirken yalvarir veya bazen agza gelinmeyecek laflar soyler kalbimi kirar engeller numarami ama yarim saat sonra yine bana ulasmaya calisir. Ama artik dayanamiyorum piskolojik siddete ugruyorum resmen yanimda rahat rahat hareket ediyor telefonunda bile resimler gordum soyledim ama ben hep yalanciyim ona göre. Evet maalesef onu seviyorum bosanmakta istiyorum ama bazen zaman oluyor bosama diyorum kendime ne yapsam arkadaslar bilmiyorum nasil uzak durabilirim o benden bosanmaz farkindayim ve benim yapmayacagimdanda emin. Bana yardim edin cok yanlizim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Oncelikle gecmis olsun uzucu sikintili bir durum sende ne ozguven birakmis nede psikoloji bitik vaziyettesin bu duruma daha fazla nasil dayanacaksin bosanmama sebebin nedir farkindaysan seni sadece aldatmiyor onurunla gururunla oynuyor
Ah bende hikayenin diger tarafiyim evli oldugunu bilmeyen evli oldugunu bilmeden beraber olan ama suphelenen israrla evli oldugunu reddeden karsi tarafa ne yapacagini sasirmak
Niye evliyken baskasiyla olursunuzki
Bilmiyordum ki hala evli mi degilmi bi fotoğrafta elinde yuzuk gordum kendim yakaladim sonra ayrildim yalvarip duruyor evli degilim diyor asla kabul etmiyo oldugunu ama ayrıldım evli biri ile beraber olmam ben
Evet oyle yalan konusurlar olan sana olur bizim turk erkekleri niye boyle acaba
Doyumsuz karaktersizler cunku yazik kadina onu aldatti benide kullandi hadi kadin gene aldattigini bilir ici rahat olur zor olsada ayrilir ama hep bana yalan soylendi kandirildim olan bana oldu
bacım iste erkek bacım. Bak tvlerdeki bacım bile dizide olsa filmde olsa gururu olur bunlarda ne onur ne guru ne seref kalmis
Onu bırakmayacağını biliyor sanki ona aşırı bağlı gibisin
Bagli degilim hele aşırı hic degil ama buzamana kadar sadece bu konu hakkinda tartsitigim ve bisey yapmadigim icin evet birakmayacagimi dusunuyor
Açık açık aldatıyor çok rahat ve sende biliyorsun yinede evlisin bu bana bağlılık gibi geldi belkide farklı bir sebebi vardır ama bu böyle seni kahredecek belki bitirirsen başlarda çok zorlanırsın ama eninde sonunda unutursun ayrıca neyi bekliyorsun ki yana aldattığından emin olmak vicdanını rahat ettirmek istiyor olabilirsin ama bence ne olursa olsun seni bu kadar üzmeye acı cektirmeye hakkı yok aynı şeyi sen yapsan o seni çoktan boşanmıştı bitir gitsin
Haklisin
Bence boşanmak için daha fazla bekleme çünkü o seni başkası için terkederse çok üzülürsün
Geçmiş olsun kardeşim
Cinsel olarak aldatıyor bide sanırım
Hemen herseyi cinsellige almayin kafaniz oyle seyleremi calisiyor cinsel olarakmi dedim
Sen enden boşanamıyorsun
Bişey diyeceğim kaç yıldır evlisin
10 yil
Bence muhtemelen sıkılmış ama senin yanında senin bildiğin telefondan aldatmasi da sacmalik sen şimdi sana geri dönsün aldatmasın mı istiyorsun
Zaten yanimda aldattiginu kabul etmiyor. Ben demek istiyorumki bazen eserekleniyorum cesaretim oluyor bosaniyim diyorum sonra bisey dürtüyo bosanma sürünsün hep gizlo yapsin herseyi
Sen susarsan zaten biliyor susuyor diye daha çok yapar gün gelir birine aşık olur boşar seni
İntikam mı düşünüyorsun
Ne intikami aliyim intikam istemiyorum ben
Konuşabilir miyiz
Çok kötüü
Bence ayrıl.
Şüpheyle yaşanmaz
Neden boşanmaz
Cunku bosanmayi teklof ettim ama. kesinlikle kavga gurultu her soyledigimde
Seviyor musun onu
Sevgim var yalan degil
Onun
O bana hep sevdigini soyler deger veriyor gibi duruyor ise giderken gunde 10 defa arar tartisinca fazla surmeden barismaya calisir anlamiyorum yani
Arkadaki buzları ayrılmadan şüphelerden arınıp eritmek gerekiyor
Nasil yani
Bu aldatmayı boşanmayla sonuçlandırmak iki tarafta seviyorken saçma olur bu yüzden baskı kurmak yerine onu kendinize bağlamayı amaçlayın
Metresi mi var