Ben ki kıza baktığını gördüğü anda kuyametleri koparan bi insandım ve daha 2 senelik evliyim eşimin telefonunda az önce bi kadın numarası gördüm ama güzel hoş bi kadındı konuştuklarmı goruştulermi bilmiyorum kadın muhbiriymiş bunların sadece bi kere konu için konuştuğunu söyledi ama kendimde bir şey farkettim ne kıyametleri kopardım ve ne ağladım yalan söylediğini bildiğim halde. Noldu bana?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
akıllanmaya başlamışsın demekki. tebrik ederim hep böyle ol ama seni ihamlde etmesin o konuda hakkını yedirme...
Sanırım attık onu sevmiyorum.
olabilir önemsemediğini kıskanmazsında peki niye evlisin hala?
Bilmiyorum ailemin durumu çok karışık annem hasta çok üzülür ayrılırsam ne yapacağımı bilmiyorum artık
anlatmak istersen dinleyebilirim
Ben açık açık eski eşiyle mesajlarını gördüm yemin ederim iki ay boyunca hayatımız felç oldu. Çok kötü bişey. Yani beş senem mahfoldu ona rağmen yıkıldım. Yani sogudugum halde. Ve hala kıskançlık yapıyorum bu gece dahil çünkü tuhaf hareketleri vardı şuphe çekti resmen. Bilmiyorum sevmiyorum ama kıskanıyorum 😅 Bence sen gözden çıkarmış sin.
@dhbghngbnnb mmm diğer başlıktan buraya gelip durumu anlatmışsın :D
Evet
Muhtemel ayrılamayacak bir pozisyondasın evliliğinde ve bunu içten içe sineye çektin.
Ama bunlar benim kirmızı çizgimdi bunu kabul etmiş ya da sineye çekmiş birine dönüşemem ama Şu an acaba imkanlarmı el vermiyor
şu an ayrılabilecek durumun var mı eşinden mesela?
Maddi olarak evet ama manevi olarak hayır
İşte bu yüzden aslında görmek istemiyor bilinç altın sineye çekiyor. Bir tanıdığım var kaç kere aldattığını yakaladı kocasının sırf rahat hayatından paradan vaz geçemediğinden kör sağır takliti yapıyor. Senin durumun daha farklı ama salmışsın eşini muhtemel içinde böylelikle bir şeyler de ölmüş oldu ona karşı.
Yok vallahi ben kendim çalışıyorum zaten onun parasına ihtiyacım hiç bi zaman olmadı ama tek düşündüğüm ailem çok üzülürler 2 ablamda boşandı bu yüzden bende boşanırsam kalpten giderler
Zaten seni o kefeye koymadım farklı bir örnek verdim sadece. Boşanmak öyle kolay değil zaten bilmeyen dışarıdan sallar boşan et v. s. senin şimdiden sonra ne yapacağını düşünmen gerek.
İşte onu bi bilebilsem
Neler hissettiğin önemli burada öncelikle şu an ki ruh halin düşüncelerin neler?
Birazdan işe gidecek ve uyumadım uyandırmak için işte öyle bi salagım neyse konumuz bu değil yani içimede oturmadı açıkçası iyim yani
Yani eminsin aldatıldığına ama bu kadar tepkisiz hissiz olman normal değil ki.
Emin degılım işte sadece kadının numarasını gördüm catsabtan Muhpir dedi ve çok rahattı hiç kasılmadı yani
Eşini uğurladın geldin sanırım ve genel olarak yalanı kolay söyler mi eşin sen tanırsın sonuçta.
Evet yalan söyleyince anlıyorum hemen hatta bana şey dedi açıklama yapma gereği duydu eger rahatsız olduysan sana ıspatlarımda ama beni aldatan bi eş olarak görme lütfen çok üzülüyorum sen böyle yapınca dedi
Ispatlama konusundan girmiş ama sonunu öyle acıtasyon şekinde tamamlamasaymış daha iyi olurmuş. Sen yalanı hissetmediysen belki de doğrudur?
Ya bide sadece bi numara ile yola çıkamamki kadının sadece vatsabı var
Ama eski sen olsan o numara ve kadını görünce ne yapardı?
Böyle şeylerin sonu iyi bitmiyor o yüzden bi kaç gün sonra cıngar çıkarıp , kıskançlık yapıp o kadının numarasını silip , kocana da bi gözdağı verirsen iyi edersin.
Sen adamdan vazgeçmiş haldesin aranızdaki iletişimde yatak hayatı da muhtemelen kopuk halde
ınanmak ıstememıssın ondan
Sevgin bitti , oyüzden kıskanmıyorsun
cuckquean olmuşsun.
O nedir?
Eşini mutlu etmiyormusun ki yasa adamı aç gözlü
Valla benm yapmadığım kadınlık kalmadı 10 farklı karektere büründüm onun yüzünden güzel hoş bi kadınımda ama bende bir alakası yokmuş onu şer… onu anladım
Vazgeçmiş ya da alışmış olabilir misin?
Sanırım ikiside
Neden vazgeçtin peki eşinden
Yordu beni sanırım
Diğer yorumları da okudum sanırım bu iş aldatmaya doğru gider ya da boşanmadan ayrı yaşamaya
Artık yorulmuştum
Ölsün inşallah
Boşa o zaman
Bende yaşadım benzerini konuşalım istersen
Peki inandınızmı?
Evet
Çocuk var mıydı
Hayır yok
İnstan var mı