Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba,
Öncelikle yaşadığınız acıyı tahmin edebiliyorum ama kaybeden siz değil, karşı taraf olacaktır.
İlişkilerde çiftlerin birbirini tanıma süresi minimum üç ay ve maksimum altı aydır. Yapmış olduğunuz hata ilişkinizi beş yıl boyunca sürdürmüş olmanızdır, çünkü bu beş yıl içerisinde yüksek ihtimal ile birbirinizle birçok şeyi yaşamışınızdır. Aranızda bir çok şey doyuma ulaştığından dolayı ister istemez çiftlerden biri ya da ikisi birden farklı arayışlar içerisine girebiliyor, maalesef günümüz teknolojisi ve değişen hayat tarzları yüzünden bu tip vakaların sayısı artmıştır.
Anladığım kadarıyla sizi artık pek sıcak bulmuyor, aklı sizde değil başkasında ve sizinle yaşadığı bazı şeyler bile ona eskisi gibi tatmin edici gelmiyor. Size neler yapabileceğiniz konusunda tavsiyelerde bulunmak isterim, sevdiniz ve evlendiniz ama aldatmak her ne kadar çok yanlış diye size anlatsam da maalesef günümüz şartları gereği ve bu teknoloji yüzünden çok ciddi seviyede artmıştır.
Yardımcı olmamı isterseniz özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz ya da buradan sorularınızı sorarak devam edebilirsiniz. Hiç bir şey siz yani kendiniz ve ailenizden asla ama asla değerli değildir. Bunu asla unutmayın.16 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum mantıklı açıklamanız için. şu an tam anlamıyla emin değilim. İşyerinden başka arkadaşlarını aradım. Telefonlarımı açmadılar. Mesaj attım cevap vermediler. En azından hastane olayı doğru mu onu öğrenmek için. Ama şu an şüphelerim daha da arttı :(
Cevap sahibi+1 yılSizi çok çok iyi anlıyorum,
-Eşiniz sizinle olur olmaz nedenlerde kavga çıkarmaya başladıysa,
-Birlikte olduğunuzda eskisi kadar istekli değil ve kısa sürede bitiriyorsa,
-Sürekli depresif görünüyorsa, Dinlediği müziklerde değişiklik varsa,
-Size hoş olmayan cümleler ve kırıcı sözler söylemeye sürekli devam ediyorsa,
-Size "seni seviyorum" demesi azaldıysa,
-Sık sık birileri hasta oluyorsa, toplantılar çıkıyorsa ve mesaileri uzuyorsa,
-Size şefkat göstermiyorsa, sert tavırlar ile takınmaya devam ediyorsa;
*Aldatabilme ihtimali yüksek ama bu yazdıklarım genel olarak araştırmalar sonucundaki belirtilerdir. Kesinlikle partneriniz aldatıyor şeklinde belirtmiyorum, anlatabildim umarım? Kimsenin durduk yere günahını almayalım. *Neler yapabileceğiniz konusunda biraz düşünüp, size yardımcı olmaya çalışacağım.- +1 yıl
Manyikli cevap diyebilirim guzel bir gozlem ancak insanin karakterine gorede degisir bu durumm Allah tan korkan insan aldatmaz esini artik sevmedede bende evliyim esimi seviyorum ama bazen itici geliyor bana ancak aldatmayi hic dusunmedim elime inanilmaz firsatlarda gecti bir cok insan dusunnmeden yapar ancak yapmadim cok sukur bu yuzden bulunmasi gereken es adayi sevgi ask kadar Allah tan da korkan insan olmali bence
Soran+1 yılAnlıyorum... Fakat saydıklarınız hepsi birebir eşimin son iki-üç aydır olan halini anlatıyor.
Cevap sahibi+1 yılSizin için en hayırlısının olması dileğimle, sorularınız veya konuşmak istedikleriniz olursa mesaj yoluyla irtibata geçebilirsiniz. Sizi kimsenin fazla üzmesine izin vermeyin. Mutluluklar dilerim.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel hikaaye eger trol degilse :))
Neyse bn ciddiye alip cvpliyim😜
O kadin kocanin isyerinden arkadasiydi degil mi?
Eger kocan dogru soyluyorsa sonucta onunda patronunun oglu yani onu alip hastaneye gitme ihtimalleri yok mu?
Haa birde su var gec saatte dondu demissin, hasta ziyareti kisa olur benim bildigim peki dondugunde kilik kiyafetinden anlarsin kirisik burusuk vs izler falan vardir ilkaki aldattigina dair iyi bir kontrol yapmissindir gelince?
ya da sen saat 20:30-21:00 gibi arayip hayatim eve gelirken... Bitmis alirmisin ya da canım cekti demis olman da gerekiyordu
İste o yuzden bu soru biraz trolluyor gibi geliyor bana cnm😄😄😄01 Yorumla
Soran+1 yılevet iş yerinden arkadaşı. hastaneye gitmiş olma ihtimalleri olabilir. Ama beni şüphelendiren şey mesajındaki samimiyet. Bir kez aradım geç kalınca. Patron eve kadar gitti eşini almaya bizde hastanede çocuğun yanında bekliyoruz gibi şeyler söyledi. tamam dedim eve geldiğindede bahanesi hazır olmuş oldu böylelikle.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEğer çalışıyorsan ve maddi durumun iyise yani kısacası kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsan ve hiç çocuğun yoksa ayrıl. Bide elinde delil var o an gidip keşke onları o buluşacakları yerde basaydın en azından ayrılırken haklı olurdum. Elinde delil varken bide aranızdaki bağ yani sevgi bitti ise en doğrusu ayrılmak. Senin de bir gurur yok mu canım benim erkek milletini bir kere aldatığında affedersen hep yapar ve zaman geçtikçe arsız olurlar. Bide çocuk olunca insan çocuğuna kıyamadığı için ayrılmıyor benim gibiler gibi. ben senelerdir şüpheleniyorum ama delilim yok. bide tabii biricik evladıma kıyamıyorum. Sen bilirsin hayat senin ama birdaki sefere bas onları ve yol ver gitsin bence.
00 Yorumla
böyle yazıları görünce yemin ederim insanlıktan çıkıyorum ne hakları var eşlerini üzmeye. yani ağlayasım geliyo hatta neden diyorum neden bu insanlar böyle. eşin var işin var neden hep daha fazlası isteniyo. ne zaman yetinmeyi şükür demeyi bilcez diyorum. varya kocan şurda olcak öldürürdüm.
62 Yorumla
Soran+1 yılemin olabilsem... kendi ellerimle öldüresim var onu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Bak kardeşim bana kızma ama genelde nişan ya da flört dönemlerinde çok zorlanan erkekler bunu yapabilir. Bence kendini salma ve eşine ne kadar güçlü bir kadın olduğunu göster. Gücünü eşine kapris, naz, trip alanlarında değil zeka, cazibe, sevecenlik alanlarında kullan. Böylece diğer şüphelendiğin kadın (varsa tabii öyle biri) senden daha çekinik kalacaktır ve eşin elinde ne kadar büyüleyici bir kadının olduğunu görecektir.
Malesef kadınlarımızın bir çoğu erkeğini elinde tutmayı beceremediği için aldatılıyor. Acı ama gerçek bu.24 Yorumla- +1 yıl
Şahsen kendimi üstün gören taraf olmadım onun için bişey diyemiyorum şahsım adına.
Erkeği bu konularda serbest yapan malesef toplumumuzun tutumudur bacım. Örnek vereyim bir tane
Mesela X kızı ile Y erkeği var ve Y, X in abisi mesela. Ben de H yim. X 'te benim nişanlım. Film ve dizilerde bile görürsün, Y beyefendi her türlü kızlarla işi götürürken ailesi bir şey demez hatta erkektir yapar der. Ben X ile gezip dolaşsam bile batar aileye. Yalnız kalamayız hiç.
Evet sonuna kadar saçmalık kardeşim, biliyorum ama toplum bunu sindirmiş. Bu kadar serbest olan erkek canlısını da elinde tutman gerekiyor malesef. Bu ne senin suçun ne de benim.
Onun için gurur yapmayı bir kenara bırakmalıyız ;)
Soran+1 yılherşeyi denemedim emin ol. ama adamın bana karşı ilgisi yok resmen. yabancıymışım gibi davranıyo. arada gidip annesinde kalıyo beni evde yalnız bırakıyo. eskiden asla yapmazdı böyle şeyler
+1 yılaşk doktoru bir programında şöyle demişti; eşinizin veya sevgilinizin aldattığını düşünüyorsanız onu ortaya çıkardıktan sonra konuşmadan önce iki kere düşünün. çünkü aldattığını ortaya çıkardın diyelim gittin konuştun böyle böyle böyle diye, gemileri yakabilecek misin iyi düşün. çünkü gemileri yakamazsan kocanın eline 'enee bu karı beni affetti l*n yine yapsam yine affedecek' kozunu vermemen lazım. yok ben gemileri yakamam ayrılmam eşimden diyorsan içine at sus bacım en güzeli.
diğer türlü adamın eline çantada keklik rahatlığı vermiş olacaksın.12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın. o yüzden henüz konuşmadım zaten.
- +1 yıl
yoo yoo sakın. vazgeçemem diyorsan ona bu rahatlığı verme.
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım benim ya üzüldüm gerçekten bende evliyim ama hiç böyle bir şey yaşamadım ama sen eşinin ağzını ara takip et eğer yakalarsan malesef tek çözüm yolu var boşanıcaksın tabi o sana kalmış çocuğunuz felan yok mu diycem 6 ay olmuş evleneli hamileleik belirtisi felandamı yok ben hamileyim ve eşim hamile olduğumu öğrenince çok düştü üzerime neyse canım allah kolaylık versin...
114 Yorumla
Soran+1 yılhamilelik durumu söz konusu değil yaklaşık 2 aydır birlikte bile olmuyoruz. uğraşıyorum çabalıyorum ama istemiyor adam. en kolay yol boşanmak evet ama bilemiyorum napmam gerektiğini...
Cevap sahibi+1 yıleşinle düzgünce konuşmayı denednmi
Soran+1 yılaldatma konusunu açmadım hiç. ama ilgisizliğini davranışlarının değiştiğni benim üzüldüğümü tabi ki de anlattım. ben aynıyım sana öyle geliyor diyo başkada yorum yapmıyor.
Cevap sahibi+1 yılhımm eline kesin bir delil geçsin öyle boşan derim ama çok yeni evlisiniz daha yazık olur evliliğinize bekar kadınlerıda anlamıyorum ne istiyolar evli erkeklerden bırak karısıyla mutlu olsun hiç düşünmüyolar evde kocasını bekleyen bir kadın olduğunu...
Soran+1 yılişin kötüsü kadın da evli. eşi yurtdışında çalışıyor. aydan aya geliyor.
Cevap sahibi+1 yılayy ağlayasım geldi duygusalım birazda hamilelik etki ednce neyse konuyu netleştir ve sadece kendi evliliğini bitirme kadının kocasınada söyle çok kötü bir durum keşke arada çocuk olsaydı o zaman belki evine daha bağlı olurdu ama yapacak bir şey yok adına gerçekten üzüldüm ama dediğim gibi aldatmışşsa ki inşallah öyle bir şey yoktur boşanmak en doğrusu...:(
Soran+1 yılcanım benim ağlama sen kıyamam bebişine :( çok teşekkürler derdimi paylastığın için
Cevap sahibi+1 yılrica ederim umarım eşin böyle bir hata yapmamıştır umarım düzelirsiniz...
Cevap sahibi+1 yılbir de eğer eşinn aldattığını kesinleştirirsen affetme sakın
Cevap sahibi+1 yılSon durum ne
Soran+1 yılhala net bişey yok. dün akşam annemi ziyarete gidicem dedi. biz annesiyle pek anlaşamıyoruz. sen gelmek istemezsin heralde dedi. yoo gelirim niye gelmiyeyim dedim. sen mi? şaşırdım falan dedi. evet dedim hadi gidelim ve gittik. ama bütün gece surat astı çok morali boxzuktu.
Cevap sahibi+1 yılHımm yanlış anlama ama bence siz bir çocukyapın düzelirsiniz
Soran+1 yılistemiyor ki çocuk. diyorum ya aylardır birlikte olmadık
Cevap sahibi+1 yılikna etmeye çalış bence ama sen en iyisi kocanı takip et kesin sonuca ulaşınca ya boşan ya da zaren aldatmıyosa devam edersiniz
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Sanırım çocuğunuz yok..
Bir avukata danışın.. Bu mesajlar sayesinde eşinizden kolayca boşanabilir ve ondan manevi tazminat + nafaka alabilirsiniz..
İstanbuldaysanız kendi avukatımı tavsiye ederim.. Zeki ve tecrübeli biridir, çömez avukatlara benzemez..
Ve şunu söyleyeyim, olaya asla duygusal yaklaşmayın.. Sizin sevdiğiniz ve acıdığınız insanın aslında sizi hiç sevmediğini ve size acımadığını er geç göreceksiniz..20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence bir erkek evlendigi kadından 6 ayda bıkmaz o kadın kocanın aklını almış senin elinden almadan kocanı kazanmaya bak tabi seni seviyorsa hala
ama sevgisinin olmadıgından kesin eminsen boşan derim ekomik özgürlügüne güveniyorsan dayanagın varsa boşan12 Yorumla
Soran+1 yılbeni sevmediğini düşünmüyorum aslında. sevgisi aşkı bitti diyelim nerdeyse 6 yıllık yaşanmışlık bağlılık var aramızda. aslında çok sadakatli biridir. ama ne olduysa evlendikten sonra değişiverdi.
Cevap sahibi+1 yılo zaman tekrar sevgisini kazanabilirsin
kocanlada açık açık konuş onu sevdigini hala söyle bırakma
bir kadına mı yenileceksin sen karısısın senden vazgeçmez ama onun sevgisi ilgisi bitmişse sende bırak onu
Ekonomik ozgurlugun de varmis hem, yol yakinken kosarak uzaklas, mumkunse mesaji/mesajlarin kopyasini falan al yani elinde belge olsun ve hakkini ara. Azicik bekleyip daha saglam deliller de elde edebilirsin. Yok oyle evlendik birisi zaten elimde, digerlerini de geri cevirmeyeyim ayaklari. Ne duruyosun ki hic durma kendine guven yeter ki. Daha 6 ayda boyleyse mesela 2 yil sonra sen mecburen kabullenip susacaksin ve o ayni haltlari yemeye devam edecek.
10 YorumlaACIMA !
Eğer seviyosan çek al o sürtüğün elinden elinden kocanı ! Kendine daha çok bak, evde eşofman filan giyme sakın, en seksi şeyleri giy.. Haaa eğer dersen ki bu adam beni aldattı ben bunu daha affetmem o zaman ondan intikam alman gerek.11 Yorumla
Soran+1 yılnapabilirim ki. onun gibi şerefsiz olamam ben aldatamam. nasıl intikam alınır böyle durumda bilmiyorum
+1 yılyazik canim benim ya bence en dogrusu bu iliskiden yani seni aldatiyor mu aldatmiyor mu o kadinla emin ol yani eger yine öyle birsey olursa kocani takip et yani bas orayi kadinida iyice bir döv ama bunlari tek basina yapma üstesinden gelemessin bir arkadasin yaninda olsun anlatt ona sakin utanma sen utanacak birsey yapmadin destek iste arkadasindan ama sakin susma kocani cok iyi takip et ve biraz ilgi göster bakalim nasil tepki verecek ama bence en dogrusu onlari yüz üstü basman..
10 Yorumla
+1 yılİş çığırından çıkmamış daha güçlü bir kadın ol ilk önce o karıyı sonra da kocanın aklını başından al sonra da o mesajları illa bir yere kopyala fotoğrafını çek ondan sonra sende hala sevgi ve saygı kaldıysa kocana karşı devam edersiniz he olmadı yapıştır boşanma davasını tazminat davalarını donuna kadar al şerefsizin.
10 YorumlaTam anlamıyla emin olman gerekiyor, evet zor bir durum. Ama sabırlı ol sık dişini, gerekiyorsa takip et hareketlerini analiz et, telefonda konuştuklarını dinle. Ardından emin olduktan sonra eğer ekonomik olarak ondan bağımsız yaşayabilirsen yolunu ayır. Hiç kimse ikinci kişi olmayı hak etmiyor, aldatmak etik bir davranış değil. Sakın kabullenme bunu.. bu süre içerisinde ondan emin olana kadar sende yeni bir hayat için hazırlık yaparsın kendine, daha gençsin pekala tekrar evlenir mutlu olursun.
22 Yorumla
Soran+1 yılşu an araştırıyorum ona belli etmeden. emin olduğum gibi ayrılırım arkama bile bakmam. Öğretmenim ben ekonomik özgürlüğüm de var. sadece bana tek koyan kocamı o kadının ellerine bırakmak olur. o da bir zaman sonra geçer zaten
+1 yılDaha gencsin. Evlilikte taze. bence gec olmadan bosanmalisin. konusmaya calissan seni bir sekilde ikna eder bir daha yapmayacagina sende bosanmazsin tabi sonra cocuklariniz olur. bu sefer yine rahat durmaz bu aralarda aldatir yine. bir kere yaptiysa geriside gelir zaten. eger beklersen gec olur bence. biran once al karsina konus sonrada bosanma islemlerini baslat.
10 YorumlaFalanın kocası onu aldatıyormuş de sonrada o konudaki düşüncelerini söyle aşağılayabildiğin kadar aşağıla aldatanları sonra ben sana güveniyorum de bu kadar yıldır benden başkasına bakmadın vs. Vs.. Yapmışsa suçlu hisseder belli olur gözlerinin içlne bakarak konuş belli bir süre soğuk davran dükünceli görünmeye çalış elbet açık verecektir öyle bişey varsa inşallah yoktur hayatta insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden biri bu
20 Yorumlapeki hai bir ihtimalde olsa iş arkadaşıyla patronunun oğlunu ziyarete gitmiş olabilirler mi beraber. tamam belki bu pek inandırıcı gelmez ama böyle bişeyde olabilir?
14 Yorumla
Soran+1 yılolabilir tabi ki ama. mesaj da canım yazmış kadına. eşim bana bile öyle kelimeler kullanırken çok zorlanırdı. zaten ondan sonra şüphelenmeye başaladım.
- +1 yıl
haklı olabilirsin. şu an senin adına bende çok üzüldüm. dicek pekte fazla bişey yok aslında bende 2 senelik evliyim böyle bişeyi öğrendiğimde ne yaparım diye düşüüyorum. emin olduktan çeker giderim birdaha adını dahi ağzıma almam. bence elini çabuk tut ve bu konuyu netleştirmeye çalış. giden zamanın geri dönüşü yok bu hayat senin başkası uğruna heba etme. başka şeyler olsa tamam dersin sineye çekersin ama eğer ki böyle bişey varsa kabullenmemen gerek kendi mutluluğun için. çnkü bu olaydan sonra ona olan güvenin tamamen biticek ve güvenmediğin bir insanla yaşamak çok zor kapıdan çıktığı anda acaba nereye gidiyor yalan mı söyledi diye kendi kendini yersin. eğer bir adım atacaksan kendin için at kendi mutluluğun için. Allah yardımcın olsun bu durumu en az yara alacak şekilden kuratarırsın inşallahh
Soran+1 yılçok sağol desteğin için. zaten emin olduktan sonra 1 dk durmam. Kaybedicek hiç bişeyim yok
+1 yılçok kötü bigün kocanı sen giydir sarıl öp kokla kendi ellerimle giydrcem seni de atletini ters giydir akşam eve döndüğünde anlarsın zaten bişeyler yaşayıp yaşamadığını
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılkarısına kaba saba konuşup patronun oğlu hastaymışta babası varmışta oğlu varmış.. Kadınla buluştuysa konuş hesap ver de güvenmiyorsan gereğini yap güveniyorsan kitap gibi sessiz ol.. Afedersin ama katlanma böyle bir şeye yarın öbür gün daha ileri gider umarım yanlış anlamışsındır.
00 Yorumla
+1 yılÖnce hukuk sitelerinden araştır. Kanıtlarını topla. Mahkeme haricinde konuşma ve kanıtlarını paylaşma. Sonra bir avukata git. Profesyonel destek. Maddi manevi tazminat davasıda açacaksın. Aldatmak suçtur.
20 Yorumla
+1 yılOhaa...
Bence artık soru sormana bile gerek yok
Aşağıdaki linke tıkla. Takıldığın yerde yardımcı olurum
www.cvornekleri.gen.tr/.../10 Yorumlacocuğun yokken bas tekmeyi. şimdi sineye çekersen ezilirsin iyice. orospuluğun dişisi erkeği olmaz. konuş böyle bişey varsa bırak. daha gençsin yolun başındasın.
20 YorumlaÇok zor bir durum ALLAH yardımcınz olsn benim acimdan aldatilmissinz yerinizde olsm konusurdm inkar ederse ispatlamasini ister ispatlayamazsa da direk yollarimi ayirirdim yaşında genç buna dayanmak zorunda degilsn
10 Yorumladaha 6 aylıkken ortada çocuk yokken bitir bu evliliği. Çok kolay bize söylemesi ama ilerde daha fazla zorluk çekmek istemiyosan şimdiden bitir. Asla düzelmez değişmez insanlar kolay kolay.
Mesajı gördüğünü söyle ne tepki verecek bakalım sonrada boşan bence vaktini hiç kaybetme.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece kadına suç bulmamak lazım eğer gerçekten bir aldatma varsa ortada. kocanında suçu var evde gül gibi karısı dururken ne işi var dışarlaarda l*n bak yine sinirlendim. ablacım baktın eminsin hiç uğraşma boşaaann..
20 Yorumla6 ayda boynuz. Offf. Bir hevesmis demekki. Hic tanimadan, sorusturmadan basiyorsunuz nikahi mk. Evlilikte itibar kalmadiysa surdurmenin ne anlami var. İhanete gelince yetmiyorsun kocana besbelli. Kocanda itin önde gideni. Orayi es gecmeyelim hani. Takip et.
11 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıl çıktık evlenmeden önce. Daha nasıl tanıyıp soruşturabilirdim ki.
Zor bir durum. .. Allah yardımcın olsun. Kesin emin ol mesela yakala onları bir şekilde. Daha sonra soğuk davran ve gerekiyorsa ayrıl derim. Umarım çocuk yoktur. .
10 YorumlaHemen ayrıl hemen o evliliten hayır gelmez tecrübe konuşuyor ayrılcam desen kıymetli olursun bir süre sonra yine aynı benden tavsiye daha fazla incinmeden dön arkanı yürü adammı yok başka
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocana ilgisiz davrandiysan gozu baskalrina kaymis olabilir. Yapmasi iyi bisry degil ama yine bir ilgilrn onunla
14 Yorumla
Soran+1 yılçok üzerine düşüyorum aslında. belki de ondan sıkıldı
Cevap sahibi+1 yılHangi konuda uzerine dusuyorsun bu onemli
Soran+1 yılHer konuda. Onunla ilgili herseyle ilgiliyim. Hoşuna gidecek şeyler tabi ki...
Cevap sahibi+1 yılCok mu bunalmis ki. ya da belki normal arkadasi
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa arkadaş böyle kızlar aldatan sevmeyen erkekler le evli...
Bizim gibi eşinin yanından ayrılmayacak olanlar da bekar tek başına yaşıyor.
Adalet mi bu ya...41 Yorumla- +1 yıl
where is the adalet. s. s
Ona belli etmeden takibe al. Eğer doğruysa kendi kaybeder sen değil. Hatta o kadın evinize girip çıkıyosa konu ač kocanla çok iyi anlaştığını her şeyin yolunda olduğunu soyle ve samimi davran. Ya surat ifadesinden ya da davranışlarından anlarsın zaten
00 YorumlaKötü Birşey Yapacağın Tek Şey Şu Doğum Kontrol Hapı Alıp Kullan Çocuk Yapmayı Biraz Askıya Al Ve Kocanı Tekrar Kazanmaya Çalış Bir Şekilde Kadınlığını Kullan Onu Elde Etmeye Çalış O bunu Anlarsa Mutlu olmaya Çalışın ha yok Anlamazsa Boşanma Davası Aç Para yani Ekonomik Durumun İyise Ayrılmamak İçin Büyük Bir sebepin yoksa Ailenle otur Karar Ver kendi Başına Birşeye Kalkışma :) Arkadaşım
10 Yorumlainanmıyorum ya insanlığın sonu nereye gidecek acaba acaba nasıl güvenipte evlencez. kardeşim senin de şu an durumun çok zor allah yardımcın olsun diyecek bişey bulamadım ben.
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah kimseye yaşatmasın. Şüphesi bile insanın hayatını alt üst ediyo
+1 yılaldatılıyorsun ailenin rızasıyla evlendiysen ailene danış bu durumu onlarında fikirlerini al aklıma da başka bir şey gelmiyor..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce elinde sağlam delil olsun. O kadınla olduğunu falan ıspatla yani. Ne bileyim takip falan ettir. Sonrada by by. Şimdi konuşursan inkar edecek, bir kılıf uyduracak. İşte o kadında gidecekti hastaneye beraber gittik falan.
10 Yorumlabiraz daha takip et birsey yokmus gibi davranmaya calis arastir caktirmadan ona ve gerisi sana kalmis
10 YorumlaÇocuğunuz yoksa, bitirmelisin. Yeterli değilsindir belki, belki o çok freedir. Çocuk yapmayı aklından bile geçir.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Size bosan felan demek bize yakismaz esin aldatiyor bunu anladik ancak bu konularda size bir fikir vermekte zor saadece uzuntunu paylasabilirim ne yapman gerektigine ise sen karar vermelisin gecmis olsun
10 Yorumla
+1 yılEvli bir erkegin canım kelimesini esinin disinda abla kiz kardesi disinda birisine kullanmasi bile (eger varsa) aldattiginin kanitidir. pesine dus gizlice foto video falan cek hesabini sor. ekonomik ozgurlugunde varmis hic korkma cekimme. parani kazanabildigin icin dik durabilirsin hayatta sikintin olmaz... kimse bu dunyaya elin oglunin kizinin kahrini cekmeye gelmedi bence..
00 YorumlaDoğru da söylüyor oabilir. Kadinla bulusup patronun oglunu ziyarete gitmis te olabilir. Ama is yterlerinde boyle samimiyetlerin olmsi cok azdir. Patronun oglu eger olumcul kaza gecirdiyse evet ziyarete gitmis olabilirler. Onun haricinde is irtamlarinda hele patrona karsi boyle samimiyet olmaz diye dusunuyorum. Ben bu tip olaylara aldatmak demem. Zinadir bu. Siz iyiden uyiye dininizi ogrenip uygulasaniz boyle sorunlar olmaz. Sen once bir tovbe et. Kalbinde egoizmi cikar. Sonra dinini ogren.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic birşey söyleme sadece kanit topla sonra git bir avukata boşanma davani AC bide o kadinada dava ac evli olduğunu bile bile görüşmesi kanunen de yasak tazminat davasi acabilirsin orospuya
20 Yorumla
+1 yılElinde daha çok kanıt olsun. Kanıt topla bir süre. tazminat davası aç sürünsün.
10 Yorumlaaldattıgını kanıtla eğer gorursen dava aç boşan dımdızlak kaldı eğer seni aldatıyorsa şerefsizin tekidir kusura bakma ama donuna kadar al eğer aldatıyorsa
10 Yorumlaevli olduğunuzu bildiği halde kocanı ayartan o yosmayı hallet. bizim orada bir laf vardır dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek havlamaz, kocana sahip çık bence. o kadına yenilme mücadele et.
20 Yorumla
+1 yılçalışan biriysen, eline bakmıyorsan boşa gitsin.
Zordur seviyorsan ama böylesinden iyidir10 Yorumla. ayda bunu yapanla ne kadar uzun bir evlilik düşünebiliyorsun? Çocuğumun babası diyebilir misin mesela? kanıtla bir şeilde süründür net.
10 Yorumla
+1 yılsaf mısınız nesiniz anlamıyorum ki? böyle rezil adamlara en güzel yaşlarınızı harcatmayın boşa gitsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Yapacak bişey yok gibi olmayacaksa bitir derim ama belkide sende ilgisiz davrandin oda öyle bir yola başvurdu
10 Yorumlakesinlikle kocanla paylaşmalısın, ya da aniden bas onları :) ozaman sana birşey diyemez, eger bir mesleğin varsa ayrıl, çocuk felanda sakın bu aralar düşünme.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınla buluşuyor olması seni aldattığı anlamına gelmez sana yalan söylediği anlamına gelir ama bunu da yapmaması gerek.
10 YorumlaAldattgndan eminmisin inkar edebilir kanıt göster ve karşna al konş cock faln bilmyrum var mi ekonmk özgrlgede sahipmşsin konus kabul eder inkar etmez umarm varsa boyle brsey bir sans daha ver yeniymis cnkü canmm ya ve devam ederse ayrilll
00 YorumlaKeske insanlar avuclarina konan altina sahip ciksalarda. sokaktaki degeri olmayan eliminyum parcasina tenezul etmeseler anlayana lafim cok sey
10 YorumlaOoo adam pompaya başlamış bile herhalde sİzin yatak odasındaki aşk hayatınız iyi değil ya da memnun edemiyorsun bunlarla alakalı olabilir yatak odanızı gözden geçirin adamı evde tutucak farklı fantezilere yönelin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. E o gün patronun oğlunu ziyarete gittiğine göre iş yerindeki arkadaşlar toplanıp gitmiş beraber planlamış olabilir o yüzden akşam buluşuyorzu dimi diyebilmiş olabilir
03 Yorumla- +1 yıl
Bizde çalışıyoruz olabiliyor yani bunlar hemen herşeyde aldatıyr diye evhamlanıyoruz daha 6 ay olmuş evleneli adam niye aldatsın şimdi kocası kötü davranıyor ya her hareketinde bir aldatma arar sende biraz huyuna git güler yüzlü ol ya gerçeği bilmeden detayları burada herkes demiş kesin aldatıyor bilmem ne tövbe ya
Soran+1 yıleşimi tanıyorum nerdeyse 6 yıldır birlikteyiz. bir tuhaflık hissetmesem böyle bişeyden şüphelenmem
Geç karşısına söyle ben mutsuzum diye aldattığı söyleme ama sezdir ona. Biraz da korkut onu böyle devam etmez gibi küçük sözlerle
10 YorumlaBu kadar aciz olmayın ya. 5 yıllık ilişkin var , 5 aylıkda evlisin. Ya hiç hesap sormayı bilmiyomusun. Sevgiliyken hiç mi kavga etmedin onunla hiçmi hesap sormadın hiçmi bağarmadın. Çok garip ya hesap soramaman.
02 Yorumla
Soran+1 yılhesap sormak mesele değil canım tabi ki de sorarım. şu an ters tepmesinden korkuyorum. ben haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum. karşıdan böyle atarlanması gerçekten çok kolay
bir insan sizi bir kere aldatıyorsa bu onun hatasıdır, ikinciye aldatmasına izin veriyorsanız bu sizin hatanızdır.
11 Yorumla
+1 yılKesinlikle aldatiyo gercekten cok zor bir durum asla katlanma cocuk yoksa cocuk varsa surundur ama bir sans daha ver derim
00 YorumlaVah vah vah rezil k*pek şerefsiz nam*ssuz herif allah belasını versin onun.
10 YorumlaBilmelisin böyle biriyle devam edemezsin.. Yol yakınken dön derim..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben seni sevmiyorum başkasına aşık oldum seni boşayıp onunla evlenicem de boşa O_o
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Ayy of cok kotu bir durum aksam sana zaman gecmek bilmemistir nasil hala patlamadin esine nesaji gordum desene noluyo desene aciklama iste
10 Yorumla
+1 yılBoşanmayı göze alıyorsan arkasına düş, kanıt bul, boşan. Şimdi ki ilişkilerde sarpa sardı. Aldatan aldatana vay arkadaş.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazıklar olsun bu aldatan insanlara...
ben asla aldatmayacağım eşimi, umarım o da beni aldatmaz...30 Yorumla- Devamını Gör (134)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar