Kendimden 22 yaş büyük sevgilim var, anormal mi?

20 yaşında üniversite öğrencisiyim. Sevgilim 42 yaşında bir evlilik yapmış boşanmış 13 yaşında bir oğlu var. Sevgilim Karadenizli fabrikası var. Çok karizmatik biri yaşını hiç göstermiyor. Bende çok genç güzel bir kadınım ama o da çok dikkat çekiyor ve kıskanıyorum. Geçen gün arkadaşlarıyla beni tanıştırmaya yemeğe götürdü. Arkadaşları yaşımı sordu bende 20 dedim sonra sevgilime dönüp yaş farkınız çokmuş dediler. Bende yaşın önemli olmadığını söyledim. Diğer arkadaşı ise sevgilime çok şanslısın valla dedi. Benim aileme gelince de benim anne baba ayrı. Annemde bu ilişkiyi onaylamıyor. Kendi annem 46 yaşında. Annem ayrıl bu adamdan bak insanlar sana para için birliktelik kuran basit kadın muamelesi yaparlar dedi. Sevgilime güvenim tam. Sadece bana göre fazla muhafazakar biri tek sorun bu. Annem ise hamile kalmamdan endişe ediyor okulum bitmedi çünkü daha 2 sene var okulun bitmesine. Sonuçta sevgilim bu adam yattiyoruz tabiki. Annem hazmedemeyip ayrıl diye gaz veriyor ama asla bırakmam yaş bu kadar sorun mu ya 22 yaş fark çok mu anormal?
Kendimden 22 yaş büyük sevgilim var, anormal mi?