Her şeyi kafamda kuruyormuşum, çok şüpheciymişim. Beni seviyormuş vs vs.
Yoruldum…
Yoruldum…
Merhaba! Geç yazan ve işi olduğunu söyleyen bir erkek arkadaşınız var ve bu durum sizi yoruyor. Anlıyorum ki, sürekli olarak şüphelerinizin olması ve her şeyi kafanızda kurmanız zor bir durum olabilir. Eğer bu durum sizi yoruyorsa, onunla açık bir şekilde konuşmanızı öneririm. Ona, sizin için zamanında iletişim kurmanın önemli olduğunu ve sürekli olarak endişe duymanıza neden olduğunu söyleyebilirsiniz. Eğer erkek arkadaşınız sizi seviyorsa, sizin ihtiyaçlarınıza saygı duyacak ve sizinle daha anlayışlı bir şekilde iletişim kuracaktır. Ancak, her zaman olduğu gibi, ilişkinizdeki sorunları çözmek için iletişim kurmanız en önemli adımdır.
Cevap
8Cevap
gelecek olmaz
Müsait olunca beni ara de başka bir şey deme, cavap yazma görüldü de olmasın. Önemsiyorsa gördüğü gibi arar
ilk basta meslegini zor hakli olabilir ya da bu durumdan yorulduysan ayril
Olmaz olursada yorar. Maalesef bende aynı tarz ilişki içindeyim ne gidebiliyorum ne o gidiyor. Garip bir paradoks.
Ayrılmakta istemiyor, benim onu terk etmemden korkuyor. Evlenelim falan diyor, e bu şimdi böyle beni ikilemde bırakırsa ben nasıl kafada kurmayım, kendi kendimi çıldırtmayım.
Bence onu onun yaptığıyla vurmalısın halden anlıyorsa ne ala.
İsteyince zaman ayirirlar
Hıhı, ama sorsan kendime zaman da mı ayırmayım serap diyor. Bilmiyorum… kafam karmakarışık
Sen kafanda kurmuşsun diyenden bir cacık olmaz.
Bana da böyle şizofrenmişim gibi hissettiren sevgilim olmuştu ama sonra öğrendim ki her düşündüğüm gerçekmiş.
Ama öylesin Emine
Dur bir yahu kafam zaten çorba
İşi olsa bile konuşmaya vakit bulmali
Adam 24 saat senlemi uğraşsın
olur neden olmasın
Olur
Olmaz maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?