Beni reddeden cocuğa takılı kaldım baya aradım yazdım en son yapma bunları dedi bugün de iş yerinin yakınına gitmis ona bakmaya?

Bugün de iş yerinin yakınına gittim ona bakmaya calısıyordum uzaktan ama ona görünmeyecektim görüp gidecektim sadece. Karanlıkta yokusta bi arabanın arkasında durdum oldugu yer görünğyordu oradan beni görmesi de mümkün değildi yanımda da kardesim vardı geçerken bi bakalım mı dedim sadece. Biraz baktım onu orada göremedim kardesime işten cıkmıs herhalde ya da izinli hadi gidelim dedigim anda bi anda ''Beyza'' diye biri seslendi bi erkek bana. Dönüp baktıgımda bana seslenen oydu. Yukardan motorla gelirken görmüs beni. Ben asırı panik yapıp ay bismillah yürü Aslı yürü dedim kardesime. Ona tek kelime bile etmedim sonra arayp sordum beni nasıl gördün diye. O da yukardan geliyordum tesadüfen gördüm dedi konusuyorken sinirli öfkeli değildi normal konustu. Sonra da sen bizim dükkanı mı gözlüyordun dedi yoo dedim sence ben mal mıyım dedi. Sonra da gelme Beyza dedi. İyi gelmem dedim kapattım. Hakkımda ne düşünmüştür?

Beni reddeden cocuğa takılı kaldım baya aradım yazdım en son yapma bunları dedi bugün de iş yerinin yakınına gitmis ona bakmaya?