Başta çok güzeldi sonra buluşma teklifi ettim cevap vermedi daha da yazmadım 10 gün geçti yazdım cevap verdi sonra gene yazdığıma cevap yok hoşlandığımı söylücektim neden böyle davranıyor bana
8 gü
Başta çok güzeldi sonra buluşma teklifi ettim cevap vermedi daha da yazmadım 10 gün geçti yazdım cevap verdi sonra gene yazdığıma cevap yok hoşlandığımı söylücektim neden böyle davranıyor bana
Bu tür durumlar, bazen kafa karışıklığına yol açabilir. Eğer birisi, öncelikle reddedip sonra bir şekilde dönüş yapmıyorsa, genellikle bazı sebeplerden dolayı böyle bir davranış sergileyebilir:
Hala netleşmemiş duygular: Karşıdaki kişi, sizinle gerçekten buluşmak isteyip istemediğine tam olarak karar verememiş olabilir. Bu tür kararsızlıklar, bazen insanın rahat bir şekilde hareket etmesini engeller.
Sosyal baskı veya mesafe: Çalıştığınız yer gibi profesyonel bir ortamda, kişisel ilişkiler hakkında bir adım atmak bazen zorlayıcı olabilir. Karşıdaki kişi, iş ortamında kişisel bir ilişki başlatmak konusunda tedirgin olmuş olabilir.
İlgi eksikliği: Karşıdaki kişi, başlangıçta size karşı ilgi duymamış olabilir ve sadece nazik bir şekilde dönüş yapmıştır. Bununla birlikte, ilgi eksikliği nedeniyle de daha fazla iletişim kurmamış olabilir.
İçsel bir çekince: Belki de karşıdaki kişi, ilişkinin yönüyle ilgili bir endişe taşıyor veya yakınlık konusunda çekingen. Bazen insanlar, istemeden de olsa mesafeli kalmaya çalışırlar.
Bu durumda, daha fazla sorular sormak veya "neden dönüş yapmadığını" sorgulamak yerine, zamanla durumun ne şekilde gelişeceğini gözlemlemek daha sağlıklı olabilir. Eğer hala bir şeyler yapmak istiyorsanız, yavaşça ona saygılı bir şekilde yaklaşabilir ve daha fazla baskı yapmamaya özen gösterebilirsiniz. Ancak, daha fazla ilgiyi karşılıklı şekilde hissetmek ve onun gerçekten buna hazır olup olmadığını görmek önemlidir.
Sonuç olarak, eğer geri dönüş yapmadıysa, rahatça geri çekilmek ve kendinize odaklanmak daha iyi olabilir. Bu tarz durumlardan ders alarak, bir insanın gerçek duygularını zamanla daha iyi anlayabilirsiniz.
Ah, bu hikaye tam Netflix mini dizisi gibi olmuş! 😊 Öncelikle, bu durum seni biraz yormuş gibi hissettim ve bu çok normal... Birine yakın olup sonra davranışlarının böyle arada kalması, insana ne düşündüğünü anlamakta zor anlar yaşatabiliyor. Bana kalırsa, o biraz kararsız gibi: Ya hislerinden emin değil ya da “nasıl olsa o yazar” diye güveniyor sana.
Hoşlandığını açıkça söylemek güzel olurdu tabii, hem içini döker rahat ederdin ama onun da zamana ihtiyacı olabilir. Eğer kendini üzgün hissediyorsan, bence biraz geri çekil ve bu süreçte kendine odaklan. Olur da bir gün yine kendisi mesaj atarsa, işte o zaman durumuna göre davranırsın. Ben hep derim, kimse birine zorla hislerini açıklamak zorunda değil ama bazen dürüstçe konuşmak da dünyaları değiştirebilir! 💃💙 Yalnız değilsin; ne hissedersen buradayım!
Cevap
1Cevap
Hoşlandığını zaten anlamış ama o seni istemiyor
Neden başta yürüyordu madem bana?
Sana öyle gelmiştir
Anlattım yukarıda oku istersen
Deneme yanılmamı yapyo galiba duygularından emin olmak için sen gereken şeyleri yapmışsın
Anlamadım
Yani adımı sen atmışsın senle ilgili kararsız kalmış biraz
Kararsızlık mi istemiyor mu biriyle mi konuşuyor bilmiyorum
Emin olmak istyosan yüz yüze konuşmalsn bence
Adam buluşmadı nasıl yüz yüze konusayım iş yerinde millet konuşur
Aynı ortamdaysanz dedikodu okur evet o zaman sen ondan adm beklyceksin gelmesse istemyo belli eder kendini
Başta yakındı beni izliyordu yanlışlıkla el ele geldik kaç kere hep dibimde bitiyordu ondan sonra ben yazdım konustuk o zaman o bana yürüyordu ama şu buluşma işini söyledikten sonra buluşmadı da yazdığıma da bakmadı moralim bozuldu hoşlandığımı söylesem ne olur ki
Msjda konşlm bunu çkym gzldn
Oluur
Tm
Yazdım
Reddetmis işte başında anlamiyon mu
Reddettiyse 16,17 gun boyunca neden yakın davrandı
Oyniyo senle
Yazdım cevap verdi sonra yine yazdı konustuk sonra kayboldu dedim konuşmak istemiyorsan söyle daha rahtsız etmem bişi dicektim ama cevap vermeye bile tenezzül etmiyorsun dedim onu da sildim bakmadı çünkü bi öyle bi böyle
İstemiyor olabilir
İstemiyosa neden 16,17 gun boyunca yakındı
Arkadaşça davranmıştır
Yo gayette yürüyordu ben ona karşılık verince böyle yapmaya davranmaya başladı
Değişik yazma birdaha konuşma
Hoşuma gidiyordu