Üçbucuk sene 1 beraberlik yaşadım halen çok seviyorum kendisini şerefsizin önde gideni olduğu için eski eşini gece yarısı şeytan gibi gördüğü için bıçaklanmış ablasında bıçaklamis ablası anlatmıştı ki ablası için ölüyor büyülerle ablası kafayı 7di. fitneleriyle iftiralarıyla hep dovdurttu beni çalışmadı harçlığını kadar karşıladım komşumla aldattı ilkozman tanıdım zaten yetmezmiş gibi anneme kadar göz koydu enson görüştüğümde kristalmidir nedir 1uyusturucu içti grup yapalimmi dedi o cumlesinden sonra geri dönmek istedim rüya gördüm o an demişti evlencem diyordu ama artık ona zerre kadar itibar etmiyor sevgileri halen bu durumda var kendisinde seviyorum ama degmez
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu nasıl hikaye ya yarıda bıraktım devam edemem daha fazla nasıl bitmeli miydi ne ya siz kafayı yemişsiniz abi
Oku ki yorum yap akıl ver
Kaç kurtar kendini hayrına olmuş derim ne diyebilirim ki uzak dur kendine hayrı olmayan adamın sana ne hayrı olabilir iki güzel söze kanma sevgi eksikliğinden de olsa içeride bir yerlerde duygularını öldürmeye çalış çabala bulursun yine seni tamamlayacak birini o olmamalı ama bu kişi
Sevdi beni sevmese evlenmeyi düşünmezdi ama su Bi gerçekki eziyet ederdi şizofren hastası kendisi manisada 2 yıl tedavi görmüş lirikalri içiyor 300luk 900buluyor benden herseyi sakladı
Ya sevmesi önemli mi şu an adam normal biri değil o zaten kendini çoktan öldürmüş seni de mi o yola sürüklesin istiyorsun acı mı çekmek istiyorsun
Aklı yerinde değil sevmese yine evlenmeyi düşünürdü çünkü daha mantıklı düşünemiyor
Mantıklı düşünse dediğin şeyleri yapmaz gözünü seviyim kanma
Beni sevsin yeter kavuşmasakda olur sadece benim gibi çok cooook sevsin o bana yeter
Kavuşmayın mümkünse yarın bir gün başına bir şey gelse orada burada haberlere çıkmayı ister misin ya da sesin hiç duyulmadan onun sana zarar vermesini kim kurtaracak seni o adam seni kurtaracak kişiye bile bir şey yapar
Sevmese yine düşünürdü dediniz onu anlayamadım sevmeyen nasıl evlensin beni sevdiki evlenmek istedi eve kadın getiriyormuş evliyken ablası anlattı daha neler neler
Tamam ona da tamam ama sence bunları yapmış üstüne kullandığı maddeden dolayı mantıklı düşünebilir mi bu adam düşünemez ne yaptığının farkında değil bugün evlenmek ister yarın sana zarar verir bu sevmek değil bunun adı sevgi değil seven adam sana o lafı da söylemez grup yapalım lafını
Grup yapalimmi dedi an geri dönmek istedim rüya gördüm dedi kristal içtiği pisliğin etkisiyle çağırdı yolda takip eddi geçen gün gitmedim ama seviyorum elimde değilim ona karşı içimdeki sevgi eksikliğini yenemiyorum onu babamın yerine bıraktım ben senin hem annen hem baban olcam demişti kardeşime kadar göz koyuyor
Belki grup yapalimmi derken 2kadin kendisini kast eddi netten araştırdım ama çok zoruma gitti benim öyle 1 insan olmadığı bilmeliydi o lafından sonra bitti benim için ama sevgisini bitiremiyorum beni çok sevsin diye valaha çok dua okuyom namaz kiliyom sadece çok sevsin
Lütfen ben şu an sana zarar gelmemesi için uğraşıyorum ama iyi taraflara odaklanma 1 iyiyse 9 kötü o kişi babanın yerine bıraktın anlıyorum çünkü sana öyle yaklaştı onu da anlıyorum ama lütfen yani kendini yarın hayatta bile göremezsen kardeşin ne yapar bir bunu düşün onu bırakamaz ve onun etkisiyle kardeşine de zarar verirse seninle birlikte bunu da düşün
Adam kötü de yaklaşsa sen yine iyi düşüneceksin düşünme işte düşünme ya o an grup yapalım mı demiş bitti yani bir tek etken bu değil madde kullanması geçmişinde verdiği zararlar
Çok şiddet uyguladı bana beraberken bile vücudumun hertarafini mosmor ediyordu canım yanıyordu çok fantaziymis adı şizofren oluşu eski karsini bicaklamsi yalan değildir degilmi ablası iftirami atcak şiddete çok meyilli kumar oynuyor bide herseyini yalanliyo
E tamam işte bunlar yeterli değil mi senin için bak bir etrafına ya ne güzel sevilen kadınlar var el üstünde tutuluyor kılına zarar gelse ortalığı ayağa kaldırıyorlar istemez misin onlar gibi hayatın olsun ama o kişi sana bu güzel hayatı yaşatmaz her gün acı çekersin
Biliyorum sevgimin zerresini hak etmedi bide dolmuş soforuydu ozaman tanıştık bizim özel videolarımı zi arkadaşlarına vermismidir guvenemiyom pislikgin teki adliyelik olduk herturlu işin içinden çıktı sence öyle 1sey yapmışımdır eskiden
Sanmıyorum kafası hep güzelse onu yapacak vakti olmuyordur unutmuştur bile belki
Kumar oynadığı için pislik olduğu için ailem istemedi içki içen birini ailem mütasip onlarda herturlu ahlaksızlık var yengesi ablasını 1adamla yerde görmüş kafasını çevirip geçti gitti demişti karı satiyo dedi ama çok kıskanç grup yapalım diyenden hersey beklenir deme
Ablası çok büyü yaptı ayrılalım diye beni hep iftira yalan laflarıyla dovdurtmustu vurmak için vurmuyor öldürmek için vuruyo kendisinde diyo zaten sinirlenince kendimden geçiyorum diye benide hiç beğenmiyordu roman lar bide bunlar
Nasıl seviyorsunuz böylesini ya
Sevgi eksikliğinden kaynaklaniyor
O kadar düzgün insan varken …
Halen sevgileri var bu durumda bile insanlar körmü görmüyorlar mı sasiyorum
Ben de sana şaştım
Sebep
Böylesini sevdiğin için
Degmez zerre kadar biliyorum ama kendimde aşamadigim sevgi eksikliği çok uzuyor
Sen sevilmeyi istiyorsun bence, ama yanlış kişiden bekliyorsun
Ben onun sevmesini istiyorum sadece
Karar senin, senin sonra pişman olma
Ne gibi pişmanlık? Benim için bitti zaten sevsin yeter
Hem bitti diyorsun hem sevsin diyorsun bu neyin kafası
Bitti benim için evet sadece sevmesini bekliyorum benim gibi beni çokça ölürcesine sevsin yeter o bana zaten kavusamiyacaz korkutuyor beni o
Olmayacak işe uğraşmayın o halde
Dua ediyom bolca
İyi
Bitmeliydi