Böyle mi olması gerekiyordu?

dün konsere gittik sevgilimle sevdiğimiz sarkılar bitince çıkalım dedik normalde beni önüne alır öyle yürürüz orasıda kalabalık diye millete ben çekilir misiniz falan demekle uğraşmayım diye önden yok açtı dönerken biri arkamdan yayınlanmıyo diye yazmıyorum bisç yaptu algılamadım başta arkamı döndüm kimin eli sey diye baktım 1-2 sanşyede oldu bu sonra birinin önü dönüktü sadece ben ona bisi demedşm birden kendi kendşne suçlandı ben bisi yapmadım dedi öyle diyince sinirlenmistim zaten ona patladım bağırmaya basladım naptığını sanıyosun diye üstüne yürüdüm ittim falan etraftakiler bisi mi yaptı bu demeye basladı sevgilim çekti beni sinirlendi bu mu yaptı gördün mü dedi çocukta korkmustu anlarım beden dilinden o yapmadı muhtemelen görmedim zaten suçlamak istemedim sevgilimede görmedim dedim çık surdan dedi aldı beni giderken arkamda bi kız uf tamam abartma olur böyle şeyler buralarda dedi ben iyice delirdim kızla kavga ettim ne demek olur kendini sey yapmaya mi geliyosun buraya diye sevgilim zorla çıkardı beni olay bu sinirlendim bende sonra onada niye bişi demiyosun diye dedim kimin yaptığını görmedin çocuğu dövsem belki ben öyle yapınca etraftaki adamlarda çocuğu t@ciz etti diye dövcek yapmadıysa suçu günahı yok yani mantıklı bişi mi olcak bilmeden etrafa mı artistleniyim dedi haklı gibi ama yalnız hissettim orada bilmiyorum
Böyle mi olması gerekiyordu?