Ben sevgilimi aldattım, çıplak fotoğraflarımızı atıp intihar etti. Vicdan azabım nasıl geçer?

Destek arayın: Bu tür bir durumda bir uzmana başvurmak önemlidir. Bir psikolog veya terapist, yaşadığınız duygusal zorluklarla başa çıkmanızda size yardımcı olabilir. Profesyonel bir destek, duygusal iyileşme sürecinde size rehberlik edebilir.
Konuşun: İçinizde taşıdığınız duyguları ve vicdan azabınızı bir güvendiğiniz kişiyle paylaşın. Bir aile üyesi, yakın bir arkadaş veya destek grubu size destek olabilir. Duygularınızı ifade etmek ve onları paylaşmak, içsel rahatlama sağlayabilir.
Kendinizi affedin: Kendinizi affetmek, süreçte önemli bir adımdır. Herkes hata yapabilir ve önemli olan bu hatalardan ders alarak kendinizi geliştirmektir. Kendinize dürüst olun, sorumluluk alın ve gelecekte daha iyi kararlar vermek için bu deneyimden öğrenmeye çalışın.
Yorumları okudum da herkes sende yap falan demiş. Kimseyi takma Şöyle bir düşün ismi öylesine sallayarak yazıyorum Ahmet seni aldattı diye ya da bırakıp gitti diye intihar edermiydin?
Zihnen sağlıklı birinin bu düşünceye kapılması neredeyse imkansız birşeydir. İntihar eden kişilerin geçmişine bakıldığında pisikolojik sorunlar yaşadığı, baskı altında olduğu, devamlı yönlendirilme altında olduğu gerçeği var. Sen aldatmadan önce de onun kafasında kurguladığı senaryo vardı zaten. Eğer ayşe beni aldatırsa ya da bırakıp giderse ben yaşayamam ölürüm intihar ederim şeklinde.
Sevgilinin geçmişini ailesini ve ona karşı tutumlarını düşün sorgula Daha sonra sevgilinin hareketlerini, durup dururken söylediği saçma şeyler varmıydı, sıkıntıları varmıydı nelerdi, kimlerdendi gibi
Kısacası sen bahane oldun ona sadece
Hiç Bir sorunu yoktu
Emin misin? Bu konuda biraz düşün hareketlerini, konuşmalarını, tepkilerini, beklenmedik yerde beklenmedik tepki yahut hareketleri sözleri?
Biraz mantıklı düşünmeyi dene ve şu soruyu sor kendine aynı şekilde sevgilin seni aldatsaydı onu terk edip arkanı dönüp gidermiydin yoksa intihar mı etmeyi düşünüp ederdin?
Kesin bu olay yaşanmıştır. Çıplak fotoğraflarınızı nereden buldu? Bir de değmeyecek bir kız için hiçbir erkeğin canına kıyacağını düşünmem. Seni kafasında öldürür ama kendini öldürmez. Lütfen şöyle troll sorular sormayın. Sitenin kalitesini düşünüyorsunuz. Bunu süper seçen admin ne düşündü acaba :D
Cevap
7Cevap
canım 😂 Git ailesinden özür dile belki geçer pişmanlığın
Geçermi gerçekten
Kurtulma yolu yanına gitmek olabilir (!) Bu işlemi sırf suç teşkil etmesin diye koydum
Öncelikle Türkçe kursuna başlayın daha sonra bakarız gerisine.
Ömür boyu sürecek 1 can gitmiş basit bişey mi?
Çok pişmanım gerçekten
Napıcam nasıl kurtulurum bu vijdan azabından
Hiçbir fikrim yok bence kurtulamassın
😟😟 nasıl yaşıyıcam ben
Aldatma sebebin neydi
Çok seviyorum dedi bende sevme dedim o yüzden
Sevgilin ise zaten sever ama
Ama ne
Zaten sever
Ben sevsin istemezdim o yüzden aldatım
O zaman sevgili olmasaydın niye umut verdi
Başkasıyla yatıp foto atmakmiydi çözüm
Sadace hevesimi almak için onunla beraber oldum
Geçti artık o adamın ailesi falan var yani yazık oldu zaten arkadaşları biliyordur muhtemelen bu iş detaylı araştırılıp seni bulurlar
Sonra nolucak
Bilemem
Hem bulurlar diyosun sonra bilmem açık olurmusun
Bilemem suç olur mu sanmam ama telefonuna bakarlarsa yakınları anlar ve seninle iletişime geçip öfkesini kusar
Zarar bile verebilirler sana
Napıcam ben ya
şu an psikolojik olarak çok kotumusun
Evet
Yat uyu
Neden
Sakinleşmen icin
Birde ben sana inanmıyorum böyle bişey olsa burada soru görüş yapamazdjn elin ayağın titrer ağlar ve donakalirdin
Sende intihar et o zaman
Geçermi
Öldü mü
Evet
Bilmiyodum kendini ölduruceni
Çıplak işte
Hayır
Bir daha aldat.
Lütfen yardım et gerçekten çok pişmanım
Sesli konuşabiliriz.
Öldümü?
geçmiş olsun