Eski sevgilim aldattığını öğrendim rezil ettim. Bana tecavuz darp tehdit iftirasi atmıs. Hapise girermiyim girsem intihar ederim?

Babasına ulaştım anlattım aldatmasini beni tanımadığı halde adama üzüldüm. Önüne engel koysun istedim. Diğer çocuk babasına yakin biri. Buda kendini kurtarmak ve intikam için iftira atıyor. İşin kötü tarafı ben konusmaya gittim. 2 ağustos ayrıldık 5 ağustosta gittim. Nenem yoğun bakimdaydi buna sığındım. O psikolojiyi tadan bilir. Liman ararsin fazla kimsen yoksa benimde yoktu.. Yakinlaşma oldu benim aklımda yatmak yok ama bana dediki. Çabuk olalım geç kalma sabah olmadan evden git. Benle yatti 6sinda konuşmalar mevcuttur. İşte bilen kuzenleri bilmesin diye deme bu geceyi felan diye whatsap yazismalari. Ayrıydik 3 gündür ya. 7 sinde gecede gitmedim gene beraber olduk. Sonra ben bunun sakladığı birsey var fark ettim telinden uğraşmalarim sonucunda öğrendim ki 10 gündür benleykn baska sevgili yapmış. Kiz evlenmiş boşanmış ben ona rağmen çocuğuna ragmen sevdim. Aldattığını sindiremeden iftira atti. Sırf kendini kurtarmak için simdi aileside kızın tarafına geçmiş pisliklerini ortecekler ya. Napacam edecem araştırma yapıyorum suçsuz yere yatan çok benle samimi resimler felan var. Evimde 11 gun kaldi. Ben onun evinde kac defa yattik ben ispatlarim. O gece Benimle analdan bile birlikte oldu. Meger hepsini basindan gideyim yakalamim diye yapıyormuş çocuğa basindan gitsin diye cikolata verirsin ya aynen öyle. O gecenin sabahinda ilk yattığımız gece sabahında diğer çocuğa resim atmis video atmis cilveli şarkı soyleyerek o aldatma konuşmalarini video çektim. Diğer sevgilisinede diyorki benim gelecem gece bir kız var ailesi bize yolladi annesiyle kavgali bugün sizde kalsin diye. Konusamayiz diyor. Halbuki ben gelecem. Daha once ve o gece yani 6 si gece benle yattığına dair konuşmalar benim evimde onun evinde resimlerimiz var ne olur sizce. Pskolojim bozuk iceri girsem Vallaha kiyarim kendime yediremem. Ben lan bana nasil yaptı ben naptim buni hak edecek Allahim niye ben nasil sevdim bir kere dul gozuyle bakmadim oda biliyodu nasıl yapabildi diye kendimi yerken meger beni ateşe atmis sikayet etmis hastaneye gitmisler o gün hala bide fakeden storyme bakiyor. Nasil insanlar bunlar. Vallahi billahi çok sevdim on çok bana bu koyuyor eski kocası keş bağımlı öyle uzuluyodumki daha fazla çalışıyodum yaşamadığı senelerini benle yaşasın yuvamiz olsun diye. Çok kötü haldeyim.
Eski sevgilim aldattığını öğrendim rezil ettim. Bana tecavuz darp tehdit iftirasi atmıs. Hapise girermiyim girsem intihar ederim?