Ya katil olacam ya da yanlış tanınacam. Sevgilimin aldattığı kişiye ne yapmalıyım. Lütfen açıklamayı okur musunuz çıldıracam?

Sevgilim beni aldattığını öğrendim ve sevgilime ne kadar buna normalde karşı da olsam sevgilimi dövdüm. Ancak aldattığı kişiye henüz bir şey yapmadım. Aldattığı kişiyi de gidip dövecem ama şunları düşünüyorum. Olduğu yere gitsem çocuğu dövemesem ondan veya onun oradaki çevresindem bir de dayak yersem bunun üstüne hem sevgilimle birlikte olacak hem de dayak yiyeceğim diye onu öldürürüm. Ancak bunu yaparsam da bütün hayatım mahvolacak. Ne sevgilim ne de o buna değmez biliyorum. Ancak bir şey yapmamak da hiç doğru gelmiyor. Çünkü sevgilimi dövünce aldatıldığım çevrece öğrenildi. Şimdi ben bunun üstüne o çocuğa bir şey yapmasam sevgilisiyle aldatıldığı kişiye bir şey yapamadı bir tepki gösteremedi diye düşünecekler. Belki geniş bir insan olduğumu düşünecekler ve en kötüsü belki de bazıları bu nasılsa bir tepki gösteremiyor diye düşünüp ilerde olacak sevgililerime de iş atacaklar belki yürüyecekler hatta belki ilerde evlenince karıma bunu yapacaklar. Böyle tanınmamak için ve içim de ki öfkeyi atıp hak ettikleri tepkiyi göstermek istiyorum. Ancak dediğim gibi bu işin sonunda katil de olabilirim ve hayatım mahvolabilir. Şimdi ben ne yapmalıyım ne yapsam olmuyor lütfen yorum yaparmısınız kafayı yemek üzereyim.

Ya katil olacam ya da yanlış tanınacam. Sevgilimin aldattığı kişiye ne yapmalıyım. Lütfen açıklamayı okur musunuz çıldıracam?