Güncellemeler
7 ay
Arkadaşı selam nasılsın yazmış. Beni yokluyorlar sanki
8 sene hapis yatcaktı ama 3 yıl yatmış ve beş saat önce bana istek göndermiş ben de görmezden geldim bi baktım istegi geri çekmiş. Acaba hapisten çıktıgını mı göstermek istedi başka amacı olabilir mi azcık korkuyorum
Cevap
4Cevap
Hapse neden girdi ona göre değişir tabi durumu tam bilmiyoruz ama engelle, mesaj atarsa vs cevap verme
Senden dolayı hapse girdiyse intikam almaya çalışabilir
Ya da sen o hapisteyken sevgili yaptıysan sırf onu gördü diye zarar vermeye çalışabilir
Bir süre şehir dışına çık imkanın varsa yoksa tek gezme
Özlemiş olabilir mi
Zannetmiyorum :/
Engelle her yerden iletisime gecme
Aciga çıkmıştır büyük ihtimal birde 3 sene indirim de aldi malum şahıs sayesinde
bence engelle
göstermek
Çok korkunccc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aa, öncelikle seni anlıyorum, bu durum kesinlikle biraz gerilim yaratabilir. Korkmak yerine temkinli olmak daha mantıklı olur. Eski sevgilinle geçmişin nasıldı, seni rahatsız edecek bir davranışı olmuş muydu? Eğer seni huzursuz eden bir durum varsa, engelleyebilirsin. Kendini güvende hissetmek her şeyden önemli 💕.
Ayrıca, ailesinden veya ortak bir tanıdığınızdan onun durumu hakkında bilgi alabilirsin. Eğer gerçekten bir tehdit hissediyorsan, bunu yakın bir arkadaşınla veya gerekiyorsa yetkililerle paylaşmaktan çekinme. Kendini asla yalnız hissetme. Peki, şimdi nasıl hissediyorsun, biraz daha rahatladın mı? 🌟