LÜTFEN YARDIM EDİN BİR GENÇ KIZIM VE NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM ABİLERİM ABLALARIM YARDIM EDİN?

Sevgilimle 11 aydır birlikteyiz karşı komşum ben 19 yaşındayım o 28 ve güzellik göreceli bir kavramdır tabiki ama beni gören herkes hayranlıkla bakar sevgilime tip olarak ortalama bile denmez ben sevdiğim için çirkin demek istemem tabi ama gerçekten benim yanıma yakışmayı bırakın yanımdan geçemeyecek biri. Ben onu çok sevdim paraya tipe asla bakmadım bana bir paket sigara almasına izin vermem kıyamam parasına günah geç saate kadar çalışıyosun ihtiyacım yok derim , gerçekten çıkarsız yalansız sevdim onu o da beni sevdiğini söylüyor tabi ama artık inanmıyorum , biz daha önce çok iyi iki dosttuk belirtmek isterim. İlk aylarımız çok iyiydi hatta ben düşünüyordum beni ne kadar çok seviyo bu maşallah diye ama çok değişti 7. Ayda bana el kaldırdı onun sebebini hatırlamıyorum (bence kadına el kaldırmanın sebebi olamaz tabi olayı hatırlamıyorum tam demek istedim çünkü defalarca yaşadım ve artık beynim ölücek ) ama az önce yaşadığımı anlatayım onlarda buluştuk zaten akşam kavga etmiştik el kaldırmıştı ve ben ayrılmak istediğimi söyleyip eve çıkmıştım tekrar yazdı gel konuşalım bende geldim ilk başta sarıldık sigara içtk derken yakınlaşma oldu ve birlikte olduk. İnanır mısınız ben hasta olduğum halde ayakta duracak halim yokken yine onu kırmadım gözünü dışarda bırakmadım tamam dedim. Sonra bi sigara içtik o ayaklarını uzattı yanımda uzandı bende oturuyorum yüzüm asık ve sırf o mutlu olsun diye yanına gelmişm belki aramızı düzeltiriz konuşuruz diye gelmiştim, bu hiç oralı olmayıp iki özür bi gülüşmeyle bide birlikte olunca geçti sandı herhalde. Bende o uzanınca gözlerinide kapatmış başladım anlatmaya " bak hareketlerine dikkat et bitanem beni kendime bile rezil ediyosun ne zaman affetsem tekrarlıyosun sana güvenmek istiyorum inanmak istiyorum ne zamann inansam güvensem pişmanlık yaşatıyosun 1 değil 2 değil bana el kaldırma benimle hep savaş halinde tartışma ben gerçekten uzaklaşmaya kaçmaya başlıyorum senden ve bu hiç iyi değil sonu soğumayla biticek sevgimi kaybediceksin diye çok üzülüyorum lütfen yapma " diyorum. Ne bir kelime eksik nede fazla arkadaşlar gençliğimin hayrını görmiym ki hepsi doğru fake değilim lütfen yardım edin.

Ben bunları söylüyorum o sadece bir kelime yaa tek bir kelime etmedi " sen böyle uyumaya devam et ben gidiyorum " dedim bana saldırdı o an boğazımı sıkarak birşeyler söyledi inanın hatırlamıyorum az önce yaşadım ama o anda ben şuurumu kaybetmiş gibi oluyorum neyse o anda bende onun kolunu sıktım bırak diye , bu başladı tokat atmaya vurmaya "kendine gel bana neler yaptırıyosun "" demeye zaten her zaman böyle der sen yaptırıyosun seninn yüzünden der. En çok sormak istediğim 1 saat boyunca böyle devam etti ama sevgilim boğazımı örn 20 saniye sıkıyorsa hemen bırakıp sarılıyo özür dilerimm diyo ve 5 dakika geçmeden ben o sinirle ağlayarak ona bitti yeter artık falan derken bir daha saldırıyor mesela tokat atıyor yüzümü çenemle birlikte çokk kötü ağlatacak şekilde DEVAMI YORUMDA

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar evinde sabah çıkarken cüzdanımı ve saatimi unutmuşum kardeşimle aratıp anahtarını istedim, burada bizim mahallemizin marketinde çalışıyor kendisi hemen kardeşim anahtarı aldı geldi ve ben evindeyim şu an
masanın üstünde bir cam var ucu yuvarlak yuvarlağın ortasında küçük bir delik var birde tutma yeri gibi ince bir sap yapmış , cam tertemiz yeni yapılmış belli. M*tamfetamin içenlerin cam , ampul gibi şeyler kullandığını çevremizde söyleniyor biliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ama şu an bu camın içinde bir madde olmadığı için tarif edemiyorum olsa anlatarak bulurduk ne olduğunu
M**amfetamin dışında bununla içilebilen bişey var mı acaba çok daha tehlikeli şeyler var mıdır bu bana o yüzden mi böyle yapıyor yoksa ve az önce aradı benimle konuşan çocuk sanki sabah beni döven değil benim evde bekle geliyorum sana bişeyler aldım falan dedi tabiri caizse köpek olmuş tapıyo sanırım bu içmiş yorumlarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim yorum yapanlarada lütfen bana yardım edin
LÜTFEN YARDIM EDİN BİR GENÇ KIZIM VE NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM ABİLERİM ABLALARIM YARDIM EDİN?