175 boyum var kızın boyu 170 falan. Geçenlerde açıldım. İstemiyor gibiydi ya da istese de bir şans verir gibi olacaktı o yüzden eyvallah diyip muhabbeti kestim. Geçen arkadaşları arasında konuşurken iyi birisi oluru vardı keşke boyu uzun olsaydı boy farkımız daha çok olsaydı tarzı bir şey demiş. Baya kafama taktım. Normalde umrumda olmazdı hiç eksi bir yanını görmedim de basketçi değilim bir şey değilim. Boy yüzünden kaybetmek koydu elden değiştirmekte gelmiyor ki.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kardeşim gérizekalılar onlar, öyle zihniyetde olan insanlarla ne işin var senin. Boyun kısa olsa ne olacak uzun olsa ne olacak. Kafana ne takıyorsun elin śîdîklî ôrôspularını.
Çok kısa değil normal bence ama 1.70 boyundaki kadına göre kısa
umarım kendine uygun boya sahip birini bulur fadsfajsdfgasdfg
Umarım
Biraz saçma gerekçe olmuş :)
yüzüme demiş olsa bahane derdim. Olaydan sonra arkadaşları arasında demiş. Elden bir şey gelmez.
NEXT!
boş ver boya takandan hayır gelmez zaten
ya öyle tabi de kolay kolay pes eden bir yapım yok ama elimden gelmeyen bir konu kaybetmek koydu
anlıyorum seni ama yapacak bir şey yok
Kız 170se normal senlik bi duruö yok üzülme
nasıl benlik yok ben 175im diye olmadı ya
bi dakka yaa tamam da çocuk ne olursa olsun kızdan yine de uzun muş ne kadar fark istiyormuş hanfendi Allahtan hepsi aynı değil lise 2 de 1.72 olan bana 1.81 lik kız açılmıştı (kabul edeyim hem kompleks yaptığımdan hemde kız hiç tipim olmadığından reddetmiştim)
@KartalKuzeyli aga ona şaşırdım zaten uzunumda ondan arada ki uzunluğu beğenmemiş barbara palvinimiz haaahhahahah
yav takma kafaya knk tipin falan ne alemde galiba tip hoşlarına gidince boy mevzusunda daha az takıntılı oluyo takıntılı olan bile
@KartalKuzeyli tipim iyi ya kanka istemediğini belli edince ben eyvallah diyip gittim ya alışık değil türk kızları bunlara köpek olmamı istiyor kendince
onu yaptığın dk hayatın kayar sakın ilerde sevgili de yapsan değer ver o ayrı insan ol ama köpek olma yoksa geleceğin kararır ruhun duymaz
@KartalKuzeyli yok aga ilişki konusunda sıkıntım yok tipim iyi ağzım laf yapıyor. İlk defa başıma geldi de taktım hafiften kafaya
kafana şapkadan başka bişey takma knk bu devirde yoksa benim gibi erken yaşta ölüme hasret çekersin
Erkeklerin yarası
konuştuklarım arasında en sevdiğimdi pek bi yara olacak konu değil
Konuştuklarım 🙄
ee daha dün bu konulara dahil olmadık. Mevzunun sayılar olduğunu farkedeli az bi zaman olmadı. Madem kızlar için cm bu kadar önemli benim içinde adet önemli
knk o laf çok yanlış anlamaya müsait oldu cm falan
@KartalKuzeyli 175cm ya işte aga penis mi konuşuyoruz burada allah aşkına ahhahahah
yok knk da öyle yani çok cenabet bi laf oldu adasdadad
Ohaaa 175 cm mi dermişim bide sjjs skks
yok ebenin dermişim bende rekor 42 mi 46 ile mi ne bi meksikalıya ait
@KartalKuzeyli kanka sen niye bunu biliyosun ya gagsdhghadsgads
benim bildiklerimi sen bilsen insan olmaktan utanırsın o yüzden sorma cehalet mutluluktur (internete yazsan bile bulursun adam ünlü oldu)
@KartalKuzeyli kanka onları araştırıp moral bozacak halim yok ya türkiyede yaşıyoruz bi de belli max ne kadar olacağımız
knk ülkeyle alakası çok yok asyalı diyosun ufak olur bi bakıyosun haydar dümen siyahi diyosun sopa çıkıyo kürdan dünya geneli genel ortalama 12-16 arası 16 -20 arası büyük ama normal 20 den sonrası zaten dünyanın %5 i çok takılma yani
@KartalKuzeyli aga benim bi şeye takıldığım yok gece gece triplere sokma beni ya
yok knk sokmuyom sen rahat ol