İLK DEFA BİR KIZ İÇİN AĞLIYORUM?

Arkadaşlar merhaba bu yazıyı gözümden yaş aka aka yazıyorum şu an arkada kulaklıkla müzik çalıyor daha çok ağlıyorum ilk defa birisine aşık oldum dostlar en güzellerinden hediye aldım ilgi gösterdim sevgi herşeyi bir ilişkide olması gereken herşeyi yaptım o konuşurken gözümü gözünden almaz dışarda ondan başka kimseyi görmezdim yolda mini etekli kız geçerken ona mı bakıyorsun diye düşünmezdi asla çünkü biliyordu benim nasıl biri olduğumu neyse şehir dışına gitmem gerekiyordu gitmeden önce onu uzaktan seyrettiğim evinin önüne geldim parkta oturdum karşıda da balkonları vardı onu arar balkona çık ben geldim bitanem derdim çıkardı balkona alırdı kısa parlamentini ellerini balkon demirlerine tutar ara ara sigarasını üflerken uzaktan uzaktan Özlem giderirdik neyse ben buna aşağı gel ben gidiyorum şehirdışına dedim geldi parkta oturduk akşamüstü sarıldık ele ele tutuştuk vs derken o eve gitti ama son kez beni görüşü olduğunu bilmiyordum aramızda yaş farkı vardı ben ondan küçüktüm ama ilk defa diyorum ya ilk defa gerçek aşkı onda bulduğumu düşünmüştüm neyse ben gittikten sonra bana soğuk davranmaya başladı ve sonunda dedi Ki biz yapamayız ayrılalım dedi 2 gün oldu hala ağlıyorum arkadaşlar ben şimdi ondan başka birine nasıl her sabahın 7 sinde kalkıp günaydın mesajı atacağım bu sevgim ilgim hepsi sadece ona özeldi ne yapmam gerekiyor kızlar ya da hemcinslerim tutamıyorum kendimi
İLK DEFA BİR KIZ İÇİN AĞLIYORUM?