SEVDİĞİM ÇOCUKLA KAVGA ETTİK ENGEL ATTI BANA NE YAPMALIYIM?

Ya millet sevdiğim çocukla kavga ettim bir kız (eski sevgilisi şu an kardeşler) ona bir hitabı kullanıyodu bende bilmeden aynı hitabı kullanıyodum sonra işte bu eski sevgilisinin bir arkadaşı var o arkadaşı benim kardeşim. Sonra bu arkadaşı kavgaya karıştı seçim yaptırdılar falan ama kimi seçtiğini bilmiyorum. bide bu kızlar bana sevdiğim çocuğu sevdiğimi bilmiyolar ve ona yavşadığımı söylediler öyle bişey yokken. o sevdiğim çocuğun eski sevgilisinin arkadaşı da benim sevdiğim çocuğu seviyo. bizde sevdiğim çocukla 2 aydır kardeşiz ben ona çok trip atıyorum o da bana bazen atıyo bazen birbirimizi kıskanıyoruz. Bu olaydan önce de sevdiğim çocuğun arkadaşı bana çıkma teklifi etti bende reddettim sevdiğim çocuk bir şans ver dedi vermedim. Ondan sonra da dediğim gibi bu olay oldu ben sevdiğim çocuğa mesaj falan attım görüldü attı facede de BİRİSİ YÜZÜNDEN GÖRÜLDÜ ATAR OLMUŞSUN diye bir durum paylaştım o da altına yorum olarak özelde olan özelde kalsın gibi bise yazdı ona hitaben yazdım ya da yazmadım neden üstüne alınıyo ki? Neyse işte sonra özelden konuştuk ben kahvaltı edicem bekle dedim sonra geldim engel atmış. Sonra bende uzun yazı yazdım arkadaşıma dedim o da gönderdi. Demiş ki sevdiğim çocuk tamam da engeli nasıl kaldırcağımı bilmiyorum falan demiş. Sonra da ben arkadaşımın facesine girip arkadaşımın adına konuştum benim attığım triplerden bıktığını söyledi. Bende arkadaşımın adına dedim ki hastalığı var üzme falan dedim hastalığım olmadığı halde. İşte sonraa ne halleri varsa görsünler falan dedi benimde canım var dedi. Az önce de skypeden LOL oynayalım mı? yazdım hayır dedi. Sonra işte bende dedim ki arkadaşınla cikmadim diye mi bunlar? yazdım yok lan saçmalama yazdı. bende dedim ki eğer trip atıyorum diyeyse bunlar merak etme bidaha trip atmam dedim sonra da baya mesaj falan attım en sonunda da siklemedi. yazdım lan yazdı. sizce neden lan yazdı? anlattıklarım hakkında neler yapabileceğim hakkında düşüncesi olan varsa lütfen yardım edin ONU ÖZLEDİM
SEVDİĞİM ÇOCUKLA KAVGA ETTİK ENGEL ATTI BANA NE YAPMALIYIM?