Arkadaşlar ciddi bi ilişkim var ve kız arkadaşım bugün çalışıyordu karnım ağrıyor hastayım falan yaptı neyse ben dedim ki yanına geliyim dedim bu yok gerek yok falan yaptı. Neyse 2 saat sonra çaldırdı kapattı yanlışlıkla aramış beni babasını arayıp hastaneye gideceklermiş. Dedim geliyorum hemen dedim endişe ettim. Neyse vardım daha çalışıyor çıkınca dedim hadi hastaneye gidelim yok gerek yok iyiyim falan dedi. Benimde moralim bozuldu hani istemiyo mu beni diye dedim yanlışlıkla aramasan haberim bile olmuycak dedim. Yok vazgeçtim söyledim babamlara falan da dedi seni de meraklandirmak istemedim dedi bende soğuk yaptım biraz zoruma gitti ben o kadar gelmişim bişey yapiyim diye bu bana böyle yaptı sonra niye soğuk yapıyon dedi dedim böyle böyle yaptın dedim yok ilaç alınca regl sancım oluyo gelecek ay daha kötü oluyo falan diye anlattı normalde hiç anlatmaz üstü kapalı anlattı işte utandım dedi anlattıktan sonra dedim niye anlatmıyon bana kime anlatcan baska ben herşeyi anlatiyom snaa yaptım neyse kapattık eve geldik bi daha açtı konuyu şimdi de soğuk yapıyo bana ben napiyim şimdi bana niye öyle davrandın şeyi yapiyo özür de diledim kırmak istemezdim falan diye ama soğuk davranıyor şimdi ve ben sinirleniyom artık haksız değilim çünkü anlatmazsa bende bilemem sonuçta de mi açık gelsin bana bende ona göre davraniyim haksız mıyım? Regl döneminde diyede ses etmek istemiyorum ama bişey diyin onu yapiyim napiyim ben?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Regl hassaslık getirebiliyor. Bu durumu alttan alabilirsin. Fakat başka konularda sürekli kendini haklı konumda gördüğünü, senden özür beklediğini söylemişsin. Bazı insanlar çeşitli sebepler ile veya yapısal olarak böyle olabiliyor. Fakat sürekli devam eden bir olaya çeviriyor ise bu durumu sana olan saygısında eksiklikler var. Bu konuyu ona tekrar açıp rahatsız olduğunu belirt. Hala ısrarcı ise bu durumda yapman gereken kendine olan saygını koruyup ondan uzaklaşmak.
Hayır sürekli ben canım cicim diycem de düzelecek ruh hali yoksa yok hani ilgi bekliyo desem ilgi de veriyom ama Allah için iki dk canım cicim dememe tav oluyor hemen yanına gidince hemen yüzü gülüyor unutuyo hemen ama mesajda deli gibi soğuk yapiyo bana sinir oluyom
Bahsettiğim durum bu, üstünlük kurma durumu. Bunu belki bilmeden belki bilerek yapıyor. Ama sana zararı olan bir durum sonuçta. Çözüm yolunu sadece onunla bu durumu konuşarak bulabilirsin.
Anladım ben bunu konusuyum bi onunla o zaman ona göre artık biseyler yapacaz duzelme imkanı var mı sizce peki
Konuyu sadece senin tarafından dinlediğim için kızın hatası üzerinden yorumladım. Belki de sen de fark etmeden hatalar yapıyorsun. Konuşurken sadece onun hatalarını değil kendi hatalarını (şayet varsa) da gözden geçirerek konuş. Sevgi varsa şayet iki tarafta da, çözülür. Kimse mükemmel olamaz. Onda sevmediğin özellik de bu. Sınırı aşmadan anlayışlı davranmaya çalış. Ama haklı olduğun zaman sırf o soğuk davranmasın diye de ilgili davranma
Anladım teşekkür ederim evet sorunlar oluyo elbette ve çözülüyor da ama sorun bitti çözüldü diyeceğin bişey varsa söyle kapatalım konuyu diyorum yok tamam kapattık konuyu diyor sonra bi bakıyom ki soğuk yapıyor madem soğuk yapacan derdin var kapattık deme konuyu söyle ya da kapattiysan bişey olmamış gibi devam et de mi yok olmuyo asla
Ben kendim hatalarım olduğunda özür diliyorum da telafi de ediyorum hatamı kesinlikle ama bu kız asla özür diliyo telafi etcem diyo sonra soğuk yapiyo
Eğer sen de aynı şekilde davranırsan zamanla bağınız kaybolup gider. Devam etmesini istiyor isen konuyu ona açıp bu durumlardan rahatsız olduğunu belirtmelisin. Çözülmediyse konuştuktan sonra; ondan uzaklaşman gerektiğini bu şekilde devam edersen kendine haksızlık yapmış olacağını, ona söyle. Eğer seviyorsa gerçekten seni tekrar denemek için çabalayacaktır, hatasını azaltacaktır
Kesinlikle haklısın yani her şeyin başı iletişim oluyo teşekkür ederim cevabınız için
Abi daha Yazı yazmayı bilmeyen saçma sapan cümleler kuran senin gibisine hangi kız bakıyor ya oğlum sen Ergen misin Mal mal şeyleri alınıyorsun azıcık şu olgun olun ya siz erkeksiniz
Hayır normalde zaten olgun bir insanım mutluyuz zaten sadece bizim kız her konuda aynısını yapıyor bu bir örnekti konuyu kapatiyoz ama sonra tekrar açıp arkasına trip basıyor haklı da olsam ben gidip gönlünü alcam yoksa soğuk yapıyo seviyorum kızı değerli veriyorum bu yüzden de ben gidip canım cicim diyerek gönlünü ediyorum sen de biraz olgun olup keşke hemen yargilamasan böyle bir kız için ne yapsam diyorum fikir istiyorum o kadar
Umursamaz davran
Abi her tartismada aynisi oluyo bide soğuk yapiyo hakli bile olsam ille ben gidip canım cicim diyecem de öyle duzelecek yoksa yok ve gıcık olmaya başladım artık nasıl yola getiririm sence
Tamam kapattık konuyu diyoz ya yok hala soğuk yapmaya devam ediyo
Bende sinir oluyorum artık abi en ufak birşeyde de sürekli yapmaktan canım cicim ayaklarından yoruldum cidden
Kadınların geneli böyle bu huylarından vaz geçmezler o yüzden haklıysan umursamaz olacaksın haklı olduğun yerde asla özür dilemeyeceksin bırak kendi haline biraz kudursun
Çok seviyorum kızı ondan yapiyom ama abi yoruluyom ya
Kadınlar böyle yaparak erkeği peşinden koşturur ilgi açlığını giderdikten sonra tekmeyi basar
Abi bu olayda Allah için doğruyu söyle haksız mıyım fazla mı tepki vermişim hani haksizsam gidip ayağına da kapanırım sorun yok yani
Haksız değilsin ama haksızda olsan ayağa kapanılmaz tamam haksızım deyip konuyu kapatırsın
Derdi o yani de mi abi bende bugün soğuk yaptım ya kötü hissetmiş hanfendi dedim kıracak bişey yapmak istemezdim kusura bakma falan dedim olur ya öyle sorun yok dedi hala soğuk ama
Yok örnek veriyorum yani abi yoksa olmaz tabiki kapanma falan
Hâlâ özür dileme derdindesin bunu yapma haklıysan konuyu uzatma ve triplerini umursama haksızsanda haksızlığını kabul et ama kendini affetirmek çabasına girme
Abi birbirimizi çok seviyoruz bundan eminim yani kız da çok aşık bana ama bu huyuna acayip gıcık oluyorum tek kötü huyu bu işte ayar oluyorum bunu düzeltmenin yolu da umursamaz olmak mı abi? Gidiyom ya mesela yanına canım cicim diyom iki hemen sarılıp çok seviyorum seni falan diye yanaşıyor kedi gibi
Umursamaz olmak iyidir bu durumlarda kadın erkeği önce kendine köpek eder sonra sıkılıp bırakır
Hee anladım abi o zaman soğuk yaptığı sürece bende soğuk yaparım gider
Karşılıklı soğuk yapmakta sonuç vermez sadece bu triplerini umursama normal davran ama şımartma böyle yaptığı zamanlarda
Ha sanki bişey olmamış gibi davraniyim yani
Aynen öyle
Tamam abi öyle yaparım ama içimden de gelmiyo bu böyle yapınca hiç mi bişey demiycez abi hem bana gelme dedi hem babasını aramış hastaneye gidecekmis benim haberim bile yok yanlışlıkla beni ariyo öyle haberim oluyo yanına gidiyom beraber gidelim hastaneye diye bu sefer de iyiyim biseyim yok diyo dalga mı geciyon sen sonrada niye soğuk yapiyon şaka gibi ya
Kız seni oynatmaya çalışıyo seni deniyo dostum
Nasıl yani abi oynatmaya çalışıyor derken
Kötü anlamda mı oynatmaya çalışıyor yoksa hani tepkimi ölçmeye mi çalışıyor
İlgi açlığını gidermeye çalışıyo, bir erkeği ne kadar kendine bağlayabiliyo bunu görmek istiyo, sene yanlışlıkla mı aradığını sanıyosun bilerek aradı ne yapacağını görmek istedi sen koştur koştur gittin sonunda bakacak seni tamamen kendine bağlamış, tamam diyecek erkeği kendime bağlayabiliyorum başka erkekleride deneyeyim diyerek senden ayrılacak ama bu yüzde yüz böyle olacak değil o yüzden temkinli davran peşinde kuyruğu olma
Hee anladım abi yani hepsi dalavere peki böyle bir durumda bi daha ne yapiyim yani mesela yarın izinli işte yarın görüşebiliriz falan yaptı görüşelim demeyim mesela o diycek mi diye bekleyim olmaz mı
Genel olarak onun ilgi görmek için sana yaklaştığı zamanlarda değil senin ilgi göstermek istediğin zamanlarda ona ilgi göster ve aynen bırak o yazsın buluşma isteğini her defasında sen sorma
Yani onun istediği zaman değil benim istediğim zamanlarda ilgi görsün değerini de bilir böylece dediğin gibi abi bakalım yarına n'olacak bekliycem abi hiç demiycem bulusuyoz mu falan diye o derse giderim yoksa gitmiycem bile bakalım ne yapcak
Tek yapacağın ona kendini cepte hissettirmemek bol şans dostim
Anladım abi teşekkür ederim cevabın ilgin için
Eyvallah dostum rica ederim