Biri bi akıl verebilir mi lütfen?

Arkadaşlar ciddi bi ilişkim var ve kız arkadaşım bugün çalışıyordu karnım ağrıyor hastayım falan yaptı neyse ben dedim ki yanına geliyim dedim bu yok gerek yok falan yaptı. Neyse 2 saat sonra çaldırdı kapattı yanlışlıkla aramış beni babasını arayıp hastaneye gideceklermiş. Dedim geliyorum hemen dedim endişe ettim. Neyse vardım daha çalışıyor çıkınca dedim hadi hastaneye gidelim yok gerek yok iyiyim falan dedi. Benimde moralim bozuldu hani istemiyo mu beni diye dedim yanlışlıkla aramasan haberim bile olmuycak dedim. Yok vazgeçtim söyledim babamlara falan da dedi seni de meraklandirmak istemedim dedi bende soğuk yaptım biraz zoruma gitti ben o kadar gelmişim bişey yapiyim diye bu bana böyle yaptı sonra niye soğuk yapıyon dedi dedim böyle böyle yaptın dedim yok ilaç alınca regl sancım oluyo gelecek ay daha kötü oluyo falan diye anlattı normalde hiç anlatmaz üstü kapalı anlattı işte utandım dedi anlattıktan sonra dedim niye anlatmıyon bana kime anlatcan baska ben herşeyi anlatiyom snaa yaptım neyse kapattık eve geldik bi daha açtı konuyu şimdi de soğuk yapıyo bana ben napiyim şimdi bana niye öyle davrandın şeyi yapiyo özür de diledim kırmak istemezdim falan diye ama soğuk davranıyor şimdi ve ben sinirleniyom artık haksız değilim çünkü anlatmazsa bende bilemem sonuçta de mi açık gelsin bana bende ona göre davraniyim haksız mıyım? Regl döneminde diyede ses etmek istemiyorum ama bişey diyin onu yapiyim napiyim ben?
Biri bi akıl verebilir mi lütfen?