Lütfen biri bir akıl versin?

Arkadaşlar ben Aralık ayında evlendim yani nikah yapıldı temmuzda düğünüm var. Bazı problemler yüzünden eşim askere gitmek zorunda kaldı ve düğünden üç gün önce gelicek. Düğün telaşı ev eşyalarının yerleştirilmesi vesaire tüm yükler üzerime kaldı. Kayınvalidem eşini kaybetti o da yalnız ama elinden geldiğince maddi manevi yardımcı olmaya çalışıyor bize ev aldı en büyük iyiliği yaptı zaten. Ama çok geç saatlere kadar çalışıyo kayınvalidem de kendi annem babam da. Benden bir yaş küçük erkek kardeşim var en büyük destekçim oydu ancak o da eşimden bir ay sonra askere gitmek zorunda kaldı. Biz aile olarak maddi durumu pek ahım şahım olan insanlar değiliz temel eşyaları babam aldı tabi ama ufak tefek şeyler kaldı banyo dolabı TV ünitesi vesaire. Onları da Trendyoldan filan aldım ve maalesef demonte gönderilen şeyleri bile oturup matkapla kendi başıma kurmak zorunda kalıyorum. Bütün evi kendi başıma temizledim yerleştirdim. Yaparken bazen oturup dakikalarca yalnızlığıma ağlayıp yapacak bişey olmadığını farkedip işime devam ediyorum. Kardeşimin ve eşimin yokluğu mental olarak beni mahvetti. Üstüne ev işleri üstüme yıkıldı. Aynı zamanda okulda son senem , eşyalarımı tamamlayabilmek için gündüzleri tanıdığımız bir öğretmenin çocuğuna bakıyorum akşamları bir çay bahçesinde garsonluk yapıyorum. Boş kalan tüm vakitlerimde de evle ve eşyalarla uğraşıyorum. Trendyoldan bir köşe koltuk aldım kapının önüne bırakıp gitmişler içeri taşıyana kadar canım çıktı. Kilo verdim stresten tüm vücudum kızamık gibi lekelerle doldu. Bu süreci nasıl yönetebilirim psikolojimi nasıl korurum bilmiyorum. Arkadaşın çevren yok mu demeyin içine kapanık biriyim eşim ve kardeşim dışında sosyal hayatım neredeyse sıfır. Hem özlem duygusu hem stres hem bu yorgunluklar beni mahvetti tükenme noktasındayım. Biriniz bir akıl verin nasıl gecicek bu zaman daha dört ay var düğüne
Lütfen biri bir akıl versin?