Lütfen bana bir akıl verin ?

Herkese iyi akşamlar ben 24 yaşındayım çok cahillikler yaptım lütfen kınamayın sadece mutlu olmak istemiştim 17 yaşındayken ailemin baskısı dayakları yüzünden biriyle evlendim ama kurtulmak için yapılan bir evlilikti maalesef ki mutlu olamadım eziyetler etti uzun uğraş sonucu 1 sene sonra ayrılmayı başardım. 3 sene kimseyi hayatıma almadim ve hayatıma biri girdi gerçekten onun beni sevdiğine inandim güvendim o kadar çok seviyordu ki bensiz yaşayamaz gibiydi 1 yıl güzel bir ilişkimiz oldu ve ailem bu şekilde uzun süre sevgili kalamayacağımı görüşmek istiyprsan evlen dediler bende mutlu olacağımı düşünerek evlendim. Çünkü bulutların üstünde gibiydim Sevgiliyken çok iyiydi ama evlenince değişti Evleneli 1 yıl oldu ama o kadar çok kavgalarımız oldu ki karakolluk olduk aileler birbirine girdi felan aslında şuanki evli olduğum kişi kötü bir insan değil iyi olduğu yanlar para kıskanmaz ne istersem alır evine bakar …ama en ufak kavgamızda hep geçmişi başıma kaktı evlenip ayrıldığımı b. krire olmadığımı hep bunları başıma kaktı herkese rezil etti beni yengeme arkadaşlarıma hep beni kötüledi başkalarıyla kıyasladı kadın değilsin kadın olarak görmüyorum dedi durduk yere bile arayıp söven bir birisi insan karısına yanık kah. be o…u dermi hiçbir yanlışım hiçbir hatam olmadı en ufak birşeyimi bile görmedi böyle diyip diyip 1 saat sonra normal davranmamı bekleyen bir insan kısacası psikolojisi bozuk ve ben ayrılmak istiyorum asla ayrılmıyor ayrılmam diyor seni seviyorum diyor takıntılı ruh hastası kurtulamıyorum ne yapsam ailem ise olur böyle şeyler bilmem ne diyor beni suçluyorlar bidaha mı boşanacaksın çocuk oyuncağı mı bu diyorlar boşanırsan burada rahat vermeyiz sana biryere gidemezsin diyorlar ben gitmek istiyorum eğer bizi bırakıp gidersen seni sileriz diyorlar o…u olursun diyorlar ne yapacağım ben arkadaşlar çalışırım ben heryerde iş de buldum aylık 30 bine arabam da var kendi adıma ama yinede korkuyorum tek başıma yapabilir miyim diye siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Güncellemeler
1 yıl
Kızlar bana bir fikir verin?
Güncellemeler
1 yıl
Yardım edin?
Lütfen bana bir akıl verin ?