Lütfen biri bana akıl versin?

Arkadaşlar 5 aydır konuştuğum bir çocuk var başlarda çok iyiydik isden ayrıldı iki aydır falanda işsiz tecilini bozdurdu askere gidicek Mayıs gibi ben bu çocuğun eski sevgilisini unutamadığını düşünüyorum sürekli eski sevgilisine dair instada bişeyler beğeniyor buluştuğumuz da da kızın adını sürekli dile getiriyordu ben paragraf paragraf yazdım çocuğa dedim sen unutamadın mı oda unuttuğunu soyledi biz buluştuk iki hafta önce buluştuğumuzda da yüzüne karşı direk sordum bana çok geç cvp veriyorsun eğer benimle konuşmak istemiyorsan şöyle yazmam demiştim oda ben depresyondayım kimse ile konuşmak istemiyorum sen yaz bana demişti eski sevgilisinin şu an bir ilişkisi var arkadaşlar beynimden vurulmusa dönüyorum ne zaman girsem baksan Instagrama eski sevgili alakalı skeçler beğeniyor böyle damar müzikler vs vs bana geç yazmasi bu yüzden olabilir mi aklindakini bitirememesi birde şu an da hali hazırda işsiz olması acaba onu sürekli depresyona mı sokuyor sürekli evde olması bir yandan askere gidicek olması kafam çok karışık
Lütfen biri bana akıl versin?