Bu gercegi ogrendigimden beri iyi degilim uyku duzenim alt ust oldu osaklanamiyorum kafamda bir suru soru var ancak onlari soramiyorum ne yapmaliyim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence doğuran önemli değil seni büyüten önemlidir üzülme yani herseyin bi nedeni vardır bide seni büyüten annenin yerine koy kendini empati yap sen olsaydın ne yapardın gibi onu da anlamaya çalış hiç üstesinden gelemezsen psikolojik destek al ama bence sakin ol kaç yaşındasın seni kaç sene büyüttü baktı bunlara bak ❤️🙏
25 yasindayim bana 2 yasindan beri bakiyormus
Daha ne be kızım seni doğuran neden bakmamış baksana kadın senelerdir sana bakıyor bence anneliği seni doğuran değil seni büyüten hak ediyor
Belkide uveyligi hic hissetirmedigi icin bu kadar saskinim o beni hep sevdi o yuzden uveyligi hic beklemiyordum
Üvey anne deme o seni öz evladı gibi sevmiş
Senin öz annene ne olmuş
Vefat etmis
Uvey derken aslinda biyolojik olmadigini demek istedim
Anlıyorum da öz annem değil de anladı vefat etmiş bu kadın da sahip çıkmış daha ne stiyorsun sosyal hizmetlerde sahip çıkabilirdi sonucta
Babam oz ama
Kucukken anne vefat ediyor baba da tekrar evleniyor
Sen seni büyüten anne ile devam et yaşamına derim baban sahip çıkmamış evlenmiş önüne bakmış
kafandaki o kadar soru varsa hepsini sor rahatla yoksa kafanda sürekli sorarsın kendine ve hiç bir zaman odaklanamazsın
ayrıca bu yaşa kadar o büyütmüş seni annen sonuçta
Belkide uveyligi hic hissetirmedigi icin bu kadar saskinim o beni hep sevdi o yuzden uveyligi hic beklemiyordum
evet hiç beklemediğin bir şeyi duyunca şaşkın ve şok içerisindesin zaten şu an sadece doğru bir sorularla kafanı boşaltmalısın ve hayatına bu aile bu şekilde seni büyüttüğü için aynı şekilde ailen gibi sevmeye de devam etmelisin bence
Haklisin belkide
sen kendi düşüncelerini daha iyi bilirsin ama kafandaki sorulara kesinlikle cevap bul ve sakince sorularını sor sinirle değil
Şok yaşaman normal annelik yapmış sana ama dimi bu güzel bir şey kendini farklı hisetme bence herkesin hayatı 4 4lük değil)
Haklisin belkide
Benim dayım mesela annesini 6 yaşında kaybetti kız kardeşine hamileyken bir iğne yüzünden vefat etti babası da ben tek büyütemem o çocuğu deyip kaçtı teyzeleri büyüttü onu ama yine de tam ilgi veremediler anne gibi olamadılar senin annen yapmış burada kötü ne varki
Gerçek anneni bulma isteğin olabilir bunu sen karar vermelisin
Gercegi vefat etmis
Anladım canım aile sadece kan bağı değildir)
Biraz şok durumunu yaşarsın sonra konuşursunuz geçer sana iyi bakmış mutlu olmana bak ))