AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
26 yasindayim ayni duruma sahibim
Sevgilim olmadi ama arkdaş erkeklerim oldu
bende istiyorum ama karşıma çıksa :D
Normal sayılır.
Müslümansan normal.
Tam evlenilecek kızsın
Dinine göre normali değişir.
Normal. Herkesin olmak zorunda değil.
İzin ver o zaman teklifleri değerlendir
Bende takılmıyorum.
Normal değil
Artık istemen gayet normal gençsin
nasil bulacam
Nasıl birini istiyorsun nasıl bir çevren var onlar önemli
yani farj etmez gercekten ya😂of
Bana yazsana bir anlayalım tam olarak ne haldesin 😂
hayır ya ben ayni sehirfen istiyorm adanaliym
E tamam ben de adanadayım da olay o değil sen yaz ben başka bir şey sorucam 😂
yok
ben de adanadayım ama merkezde
O yüzden diyorum
yasin buyukte
Kimse pek takmıyor ama sen takıyorsan bilemem
Doktorum kendime iyi bakıyorum 😂😂
bence senin iş yaş😂
Ne diyeyim o da senin düşüncen 😂😂
kesnlkle oyle😂😂
Ne diyelim canın sağolsun 😂
Normal değil.
Gayet normal
nikah basılır hocam
Normal
olabilir… normal
Evet
Normal bence
Bende sen gıbıyım benımde olmadı arkadaslık harıc
hayır normal değil
Hoc teklif ettinmi yoksa sen mi istemedin
Normal
tecrübe önemlidir her anlamda
Gayet normal...
Normal normal
Tabiki normal
Normal
Normal bence
Manavdan secme imkanin yok
Evet normal
26 erkek haliyim
Normal
Neden yaşamadın knka
İlk olur
Eminmisin
anlatim hayatımı valla hic umrumda degil. ilkokulda ortaoklda zaten kendi halimde bir kizdim daha sevgiligin ne oldugunu bile pek bilmiyordum daha cok hocalarin gozune girmek kiz arkadaslsrimla rakip olmak ailemi gururlandirmak bizim zamanda teog vardi onu dert ediiyordhm o zamanlarda. sonra lise oldu kendimi begenmiyordum her seyde geri plana atiyordum hrdeflerim cok yuksekti tip istiyordum arkadas cevrem azdi bu arada 2 mi ne kiz arkadasim oldu lisede zaten acik konusacagim 18 yasina kadar oyle istegim de yoktu kendi halimdeydim gene. asosyaldim yani bu arada cok iyi hatirliyorum sirf caliskanligimdan dolayi siniftan iki kisi teklif etmisti bana ama ben reddetmistim uzak durmustum cunku istemiyordum hatta sevgilisi olanlari kucuk goruyordum kinadim sanirim😅 iste sonra uni oldu mat ogretmnligi okuyorum ilk 2 sene kabullenemedim hedeflerim bu yonde degildi onun bulanimi oldu. ama Şu an oyle bir durum yok bunu kabullendim hatta baska hedefler kurdum ama benim uni hayataim ilk bir senesi online oldu genelde evdeydim bizim aile baskici degiliz dese bile yaptigim her seyden supheleniyorlar hatta onlarla ilk defa bu konulardan kavga ediyorum 2. sene uniye gittim online degildi ama ben hemen ortama alisamiyorum kiz arkadasim bile zor oldu 3. senemde deprem oldu gene online oldu zaten Şu an kpss var ona odakliyim. benim genel olarak sorunlarim kompeleksim var kendimi yasitlarim gibi genc hissetmiyorum cok sosyal degilm eskisinden iyiyim de neyseki oyle yani olmadi ama pismanim en azindan erkrk kankam olsaymis
bence dogru degil cunku bence psikolojik bir sknti ya bu
kisacasi tipim ortalama ve cekingen biriyim cok da imkansiz degil degil mi?
Abla imkansız değil istesen kolayca bulursun erkek ama bak bence acele etme, zira çoğunluğu cinsel tatmin için kızları kullanıp atıyor öylelerine denk gelme ihtimalin çok yüksek düzgün efendi birini bulursan uğraşırsın ve şunu diyeyim kendini küçük görme sonra bir tane çakalın avucuna düşersin seni kullanır senin için yazıyorum
@AlpErTunga35 biliyorum trcrubesiz olabilirim ama dogruyu yanlisi biliyotum sadece yalnizim ve bu durum artik csnimi skiyor😅
Konuşalım istersen:)
19 yaşındayım Ankara’da tıp okumaya başlayacağım inşallah 3 ay sonra, boyum tipim de iyi KPSS ortaöğretim sınavında da ilk 500’e girmişliğim var (geçen kasımda yapılan) daha önce hiç kız arkadaşım olmadı benim de (yaşın problem olacağını düşünüyorsan sorun olmaz bence:))
Ankaradan Adana’ya hızlı tren var aynı ildeymişiz gibi görüşürüz sıklıkla, matematik benim de iyidir oradan ortak özellik de çıktı ahahahha
Yazik olmuyormu sana
aynen uzak iliski istemiyorum hem masraflı hem sıkıntılı olur
Hayırlısı be gülüm inşallah daha iyisini bulursun ne diyeyim:) (imkansıza yakın ama neysee)
Masrafıdır osudur busudur benden gidecekti zaten:) birbirimize uyuyor olsaydık da birkaç seneye nikahı basardık evlilik öncesi cinselliğe vs karşıyım zaten
@AlpErTunga35 cok iyi birine benziyorsun bende karsiyim ama benim aklimda evlilim yok iste baska planlarim var Allah gonlune gore versin ve uzak iliski bence zor o kadar ulasim olarak gelmek gitmek masraf felan cidden ne kendime ne de baskasina bunu yapmak istemiyorm bir de yasin kucuk 😅kusura bakma ama karakterini dusunce tarzini begendim
Başka planlar ne abla merak ettim şwşwşaşaş (zaten internetten hele de böyle bir yerden kız erk ark mı bulunur:)
@AlpErTunga35 yok burdan bulmuyorum kimin ne dusundugu umrumda degil sadece icimi dokuyorum
Normal
Norml
Tebrikler dogrusu bu
Nornal
Normal değil
Normal
Gayet normal tabiki
Yaşarsın
Normal