24 yaşındayım, hayat boyu ne istediğim ne istemediğim birinden ilgi gördüm. Yani flört bile olmadı. Kızlar arasında ilişki meselesine dair fikri dahi alınmayan biriyim.
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı.
7 aybu cok normal bir eksiklik degil denk gelme meselesi ilgi gormemek degersizlik degil zamani gelmemislik once kendini taniyorsun sonra dogru kisi gelir hicbir sey icin gec degil 🌸✨
01 Yorumla
Soran7 ayBu zamana kadar flört bile etmedim. Çirkinim dümdüz işte.
Aferin canım sana bi çelenk pardon madalya verelim
032 Yorumla
Soran7 ayTercih edilmemişim bacım, ne madalyası?
Soran7 ayBundan sonra olacağı da yok da üzüyor, çevremde insanların mutlu olması güzel de yaşamadan ömür bitiyor işte.
Soran7 ayOrtaokuldan beri herkesin bir sevgilisi bir sevdiği var, benim ömrüm uzaktan bakmayla geçti. Kimsenin de mutluluğunda gözüm yok, Allah her kadına en güzelini versin de bana da az göstersin.
Soran7 ayNasıl olayım ki?
Soran7 ayGüzellik olmayınca dediğin gibi her zorluğun altından kalksam da anca iyi kı olurum ama.
Soran7 ayKendimi de gram sevmiyorum ki ben, kalakaldık böyle.
Soran7 ayÇok zor, kendimi sevmek inan yapabileceğim bir şey değil. Kaç defa da denemişimdir.
Soran7 ayTekrar üniversiteye hazırlanıyorum. Belki sınav sonucu istediğim gibi gelir bilemem.
- 7 ay
Tamam işte aile evindesin, bunalıma girmişsin. Henüz hayata atılmadığın için , dış dünyayı dışarıyı bilmiyor tanımıyorsun, kendini de tanımıyorsun henüz :) bir gir gerçek dünyaya, ozaman fikirlerin değişecek. şu an sana tek tavsiyem, akışına bırak. Düşünme. Hiç bişe düşünme sadece ama sadece kariyerini düşün. İlerde yapacağın mesleğini düşün nolur erkek arkadaş düşünme NOLUR. Bak ben 27 yaşındayım kpss çalışıyorum. Nolur erkek değil meslek düşün
Soran7 ayTeşekkür ederim ya. Keşke benim de hayatımda senin gibi biri olsaydı. Tanımıyorum seni ama şunu çevremde birine anlatsam aynı etkiyi yaratmaz mesela.
- 7 ay
Tecrübelerim bunlar bitanem.
Beni dinle olur mu?
Seni tanımıyorum ama sana kucak dolusu sarılıyorum burdan hisset 💓
Ve lütfen nolursun üniversite oku , mesleğe atıl. Gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Henüz başındasın yolun. İnan bana çok eğlenceli olacak. Yaşadığın her şeyden keyif almaya bak ufacık bi şeyden kendine mutluluk çıkart. Biri seni aşağılıyor mu bırak aşağılasın Allah’a bırak Allah kime napacağını biliyor gerçekten.
Soran7 ayGeç kalmış hissediyorum inanılmaz şekilde. Eski yoluma devam etseydim mutsuz kalmaya devam edecektim de şimdi yepyeni bir yol da istemsiz korkutuyor beni.
Soran7 ayDüşün yani 17-18 yaşında dümdüz çocuklar ile okuyacağım, bundan sonra adam akıllı bir arkadaş çevrem de olur mu emin olamıyorum. Olanların hiçbiriyle bir kahve içelim diyecek samimiyetim dahi yok.
- 7 ay
Ben üniversitede hiç kimseyle arkadaşlık kurmadan bitirdim biliyor musun şimdi düşünüyorum zaten bi önemi yokmuş 😀 hepsi gelip geçici. Ayrıca yaşı büyük kişiler de var inan bunlar önemli değil senin derslerin önemli canım gerçekten çok takılıyoruz önemsiz şeylere. Ayrıca kahveyi bence kendine ısmarla :)
Soran7 ayOkumadım maalesef. Sıkıntılı bir sağlık durumum vardı, çalışmak yeni yeni oluyor. Arkadaş meselesi de kanayan yaram, hep derim acaba bende mi bir sorun var neden değer vermemek rağmen pek değer verilmez bana diye düşünüyorum.
Soran7 aySence çok mu geç kaldım okumak için ya? İstiyorum da aslında, bu çağdaş gerekli.
Soran7 aySen de geç kalmadın asla. 20'lerindesin zaten hala. Geç kalmak senin için de söz konusu değil.
Gizli Üye(18-24)7 ayBende 24um ve olmadı hiç biri. Evet bakirim de🤷♂️
018 Yorumla
Soran7 aySende niye olmadı?
Cevap sahibi7 ayYani 18 20lere kadar pek arayışında olmadı aklıma bile gelmezdi yeni yeni artık insan istiyor ihtiyaç duyuyor birini sevmek sevilmek karşılıklı işte güzel vakit geçirip eğlenmek vs ve tabi yaştan dolayı artık evlilik çağındayız birini bulmak lazım artık ufaktan
Soran7 aySen bulabilirmişsin de odağın olmamış, ben hep sevmek sevilmek istedim de beni isteyen olmadı. O kadar güzel kız içinde ben de şahsen bana bakmam da neyse.
Cevap sahibi7 ayBeni de isteyen olmadı yazan da olmadı. Instagram dm’me baksan bir kere bile yazan olmadı düşün yani hiç mi gören beğenen bir kız olmadı da yazmadı çok enteresan gerçekten. Ben ilk zamanlarda odağım olmasa da beni yine başkaları beğenebilirdi ama hala durum aynı yani olması olmaması fark etmiyor
Soran7 ayGenelde ilk adım erkekten bekleniyor, erkeğim adım atıp daha çok sevdiği ilişki evliliğe gider diye düşündüklerinden. Sen adım atsan hoşuna giden birine yürür bence.
Cevap sahibi7 ayYazın denedim şansımı ilk defa olmadı. Okulu sebep gösterdi. Şimdi bakıyorum da bende yazın okula başladım ve iyi ki de öyle demiş çok fazla odağımı vaktimi falan alırdı bence sonuçta ilgi isterdi konuşmak zorunda kalacaksın sevgilin var artık çünkü falan okula da gidiyom ve dersler vs yoğun geçiyor kafa yoran bir bölüm biraz hani bide o olsa nasıl olurdu diye düşünüyom da sanki böylesi en iyisi oldu..
Soran7 aySenin adına sevindim, kendi adıma düzenli aralıklarla üzülüp ah çekmeye devam.
Cevap sahibi7 ayTanidigim biri köylümüz de çocukken gider gelirdi birbirimize beraber oynardık falan aklıma geldi dedim çocukken beraber oynardık gerçekten kısmetim mi gerçekten insan uzaklarda ararken gözünün önündekini goremezmiş falan hani ne kader şu an hiç bir şey olmasa da ve “reddetse” de beni yinede içimde böyle bir his var gerçekten kendime en uygun ve istediğim tarz model bir kişiydi yani giyimi kusami terbiyesi falan iyi bir insan bide aileler de o zamandan beri tanıyor yabancı insanlar değil hani o açıdan da daha kolay olur gibi düşünüyom ama bakalım şu okulu bi bir buçuk sene daha dayanip bitirirsek o da o zamana bitirmiş olur muhtemelen artık bir daha mı yazarim bilmiyom böyle huylarım da hiç olmadı sevmiyom da sapık gibi sürekli yazmak israr edercesine ama gerçekten de okulu önceliği olduğu için de önceliğim okul demiş olabilir ama tabi nazik bir şekilde reddetme de olabilirdi bunu da bilmediğim için bakalım zaman gösterecek okul o zamana bitince naparim bilmiyorum bende ama içimde kaldı nedense çünkü şu an bu kararına da sevindim yani bana da yaradı okul açısından odaklanabilmem için falan kendisi de farkındaymış ki öyle demiş yani işini biliyor kız ne güzel o yüzden yazsam mı diye düşünüyom. Bakalım artık..
Soran7 ayAileler de tanışıyor, bence varsa niyetin açıkça konuş.
Cevap sahibi7 ayYazmıştım zaten işte baya uzun bir yazı o da şu an önceliğim okul olduğu için böyle bir şey düşünmüyom yazdı bende saygı duydum tabi ama şu an gerçekten de iyi ki öyle demiş benim de işime yaradı yani dediğim gibi yoğunluk zorluk açısından bide o olsaydı ona da zaman vakti ayırmak gerekirdi doğal olarak daha çok zorlanirdim hani derler ya her işte hayır var diye gerçekten de varmış sanki böyle bakinca
Soran7 ayTek sebep okul ise ikinizin de okuldan arındığı bir zaman ufak bir yokla, yine gönlü yoksa daha da olmaz bence.
Cevap sahibi7 ayYani önce okulunu mesleğini almak isteyen önceliği o olan çok kız var yani kendini garantiye almak isteyen falan ama bana da dediğim gibi yaradı, ki ben şimdi olsa bile hemen şimdi evlenme niyetinde değildim yine tanışma konuşma aşamasında olacaktık sadece aynı zamanda okulumuz da olacaktı da işte biraz zamandan calacakti ara sıra sürekli buluşma vs ayarlayacak olsaydınız bide insan bazen çok çabuk kendini kaptırabiliyor böyle konulara aşk mesk islerine
Soran7 ayİkiniz için de zamanlaması güzel olur umarım bir şey gelişecekse aranızda. İlişki de bence o kadar sıkan ve yoran bir şey değil, okul olsa da sürdürürdünüz.
Cevap sahibi7 ayYok ya yine iyi oldu böyle insanın aklı sürekli bunlarda olmaktansa okul ve sadece okulda derslerde olması en iyisi
Soran7 ayKendin için ne istiyorsan öyle olur umarım ya, bence hayat her şeyiyle bir bütün. Kahvaltı gibi düşün. O da olsun bu da.
Cevap sahibi7 ayŞu an ki halimden memnunum iyi boyle
Soran7 aySevindim senin adına.
Cevap sahibi7 ayTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
7 ay26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı
021 Yorumla
Soran7 ayGenelde ilk adımı erkeklerden oluyor ama. Sana daha tercih sebebiyle derler de ben kadınım. Herkesin dmi dopdolu derler, ben 10 yıl olmasam soranım yok.
- 7 ay
kendi halinde olan biriysen normal. genelde kendini ön plana çıkaran kızlarda oluyor o dediğin
Soran7 ayBenim çevremde herkes kendi halinde, anormal bir talep dediğin gibi ön plana çıkana olur ama çevremde neredeyse herkesin liseden beri bir sevgilisi ya da flörtü olmuş.
- 7 ay
belki sen onlardan daha utangaç çekingen ciddi ağırbaşlı duran birisindir.
Soran7 ayYa direkt güzel değilim, nasıl bir duruşun olursa olsun çirkin olduğunda bir önemi yok.
- 7 ay
öyle çirkinler gördüm ki sevgilisi var. öyle güzeller gördüm ki sevgilisi yok. bu işin çirkinlikle alakası yok.
Soran7 ayGüzellerin talibi olur güncel olarak sevgilisi olmasa da, 24 yıl flört dahi etmemenin başka açıklaması yok. Ya da gördüğün çirkinlerden daha çirkinim yani.
- 7 ay
Bence bu özgüvensizliğin de sebeplerden biri. Yani kendini çirkin görüp bunu kabullenmen. Bunu bile çevrene yansıtsan etkisi olur.
Soran7 aySahte bir güzellik algısı oluşturmam ki. Aynaya bakıyorum, çirkin bir kadın. Başkası da bende Adriana Lima görmüyor yani. Değer meselesi katmanlı, vermediğim konusunda haklısın ama sebebi sadece bu değil.
- 7 ay
Sana göre sen güzel değilsindir ama başkasına göre güzel olabilirsin. Ayrıca kendini öyle hissediyorsan bile kendinde farklılıklar yaratmakta (tabiki imkanlar doğrultusunda) senin elinde. misal saç rengini değiştir. spor yap. sana yakışan kıyafetler tercih. ona göre makyaj yap.
Soran7 ayYa bir şey diyeyim mi, ben denedim birkaç şey. O kadar yakışmadı ki. Bi villaya ne koysan estetik gelir de derme çatma gecekonduya ne koysan eğriti duruyor maalesef. Başkasına göre güzel değilim, kendim de güzel olmadığımın farkındayım.
- 7 ay
herkese yakışan bir şey vardır. bazen bir aksesuar bile insana çok şey katar. sen kendin karar veremiyorsan bile seni iyi tanıyan ve zevkine güvendiğin birilerinden yardım alabilirsin bu konuda.
Soran7 ayBen lisede dudağıma kırmızı bir liste balm sürdüm diye bana gülmüştü sınıftakiler. boş ver cidden ya. Başkası da içten içe güler bu çabama. Teşekkür ederim.
- 7 ay
Ben sen kendini daha iyi hissedersin diye dedim. Sen bilirsin. Umarım gönlüne göre biri çıkar. Rica ederim
Soran7 aySenin niyetin temiz de maalesef diğerleri öyle değil.
- 7 ay
Maalesef...
Soran7 ayUmarım her şey gönlünce olur, iyi birine benziyorsun.
- 7 ay
teşekkür ederim. Allah güzel insanlarla karşılaştırsın bizi.
Soran7 ayBana bir şey olacağı yok da seni karşılaştırsın.
- 7 ay
bu kadar umutsuz olmaaa...
Soran7 ayElimde değil, 24 yıldır böyleyim.
Gizli Üye(25-29)7 ay25 yasindayim ve ayni cv deyiz duzenli bir gelir ve 3-5 arkadas var sadece
016 Yorumla
Soran7 ayBende düzenli gelir ve arkadaş da yok. Arada konuştuğum birkaç insan var sadece, sen benden daha iyisin yani.
Cevap sahibi7 ayHangi şehirde yaşıyorsun
Soran7 ayAnkara .
Cevap sahibi7 ayYakin olsak tanımak istedim seni
Soran7 ayAşırı çirkin ve yıkık bir tipim, yine de teşekkür ederim.
Cevap sahibi7 ayOlabilir yinede yakin olsaydik tanimak isterdim
Soran7 aySen neredesin?
Cevap sahibi7 ayAdanaliyim ama izmirdeyim
Soran7 ayİzmir güzel şehir ya, su kesintisi oluyordu ara ara da bizde neredeyse su yok. Adana'nın da mutfağı güzel. Güzel kombo.
Cevap sahibi7 ayİzmiri pek beğenmedim ama mecburen burdayim
Soran7 ayNeden beğenmedin?
Cevap sahibi7 ayİnsanlarindan hoslanmadim
Soran7 ayTüm Türkiye'nin karması aslında, hoş karması olduğundan kötü olması da olası hak veririm.
Cevap sahibi7 ayGizliden ciksam ekler misin
Soran7 ayTabi.
Cevap sahibi7 ayCiktim
Konusmak ve tanışmak istermisin
07 Yorumla
Soran7 ayİlişki aramıyorum, zaten bakıp da isteyen olmuyor da spesifik olarak ilişki aradığım için sormadım. Sadece ne kadar sıkıntılı bir durumdayım merak ettim işte.
Soran7 ayHaklısın, kusura bakma. Ben sadece sorumdan böyle bir anlam çıkarılabileceğini düşünmüştüm ki teşekkür ederim teklifin için de benimki çözülecek şey değil. 24 yıllık ömrümde flört bile etmedim ben, çirkin olduğumdan yanaşan olmaz.
Soran7 ayYa 24 yıl olmuş, flört bile etmek istememiş kimse. Bu yaştan sonra bana zaten kimse aşık olmaz. Geçmişinde aşık olup elde edemeyen biri beni makul görür evlenmek ister belki o kadar, o da sevmez. Ben de böyle bir durumda kalmak istemediğimden ömür boyu yalnız kalacağım. Yaş 65'e olur da dayanırsa civardaki üniyi çocuklara harçlık verir hastane randevusu aldırırım ya da biraz daha param olursa huzurevi, planım bu.
- 7 ay
Şu yazdıklarını okurken içimden “Bu cümleleri kuran biri kendine çok haksızlık ediyor” demek geçti. 24 yıl kimsenin flört etmemiş olması, kimsenin seni sevemeyeceğinin kanıtı değil; sadece doğru insanların henüz hayatına girmediğinin göstergesi. Aşk matematik değil ki “şu yaşa kadar olmadıysa bir daha olmaz” diye bir kuralı olsun.
Birinin geçmişte sevip elde edemediği için seni “makul” görmesi gibi bir senaryoyu şimdiden yazman, daha hiç yaşanmamış bir ihtimali kendine ceza gibi kesmek oluyor. Sevgi, iki yaralı insanın zorunlu anlaşması değil; doğru yerde, doğru zamanda oluşan bir bağ.
En çok da şu kısmın üzdü beni: Yalnızlığı kader gibi kabullenip 65 yaş planı yapmak. Sen henüz yolun çok başındasın. İnsan bazen sevilmediği için değil, kendini sevilmeye kapattığı için yalnız kalır. Ve bu kapı her zaman yeniden açılabilir.
Kimse seni “idarelik” sevmek zorunda değil. Ama sen de kendini şimdiden hayattan emekli etmeye mecbur değilsin. Belki bugün değil, belki yarın da değil… ama bir gün biri seni geçmişine bakarak değil, sen olduğun için sevebilir. Buna ihtimal vermek bile yalnız kalmaktan daha cesur bir başlangıçtır.
Soran7 ayBen her türlü ihtimale hazırım ya, üzüyor beni ama kabullenmeye çalışıyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
7 ayArtık normal değil yanii
02 Yorumla
Soran7 ayBenim durumum değil de durum bu maalesef.
- 7 ay
Hayırlısı artık
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 24 yaşındayım hiç sevgilim olmadı, flört bile yaşamadım bu normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Normal canım, gerçekten normal 💛 Kimse “şu yaşa kadar sevgilin yoksa sorunlusun” diye bir kural koymadı ki 😌 Herkesin kalbi başka hızda açılıyor, seninki biraz seçici çalışıyor sadece.
Görmezden gelinmek, fikirlerinin sorulmadığını hissetmek ise baya üzücü, bunu anlıyorum 🥺 Peki şu an ister miydin ilişki, flört falan olsun, yoksa daha “olursa olur” modunda mısın? 💬✨