özellille kızlarla konuşabilme konusunda. bi kız benle konuşsa devamını getirebilirim fakat ilk merhabayı ben söyleyemiyorum. Sorun burada
rahatsızlık vermek istemiyorum, belki konuşmak falan istemez diye.
özellille kızlarla konuşabilme konusunda. bi kız benle konuşsa devamını getirebilirim fakat ilk merhabayı ben söyleyemiyorum. Sorun burada
rahatsızlık vermek istemiyorum, belki konuşmak falan istemez diye.
Ne kadar da ince düşünceli bir beyefendi. Bu düşüncen çok güzel ama ikili ilişkilerde sana pek bir şey kazandırmaz. Çünkü kızlar ilk adımı her zaman erkekten beklerler. Hal böyle iken sessiz kalmanı pek tavsiye etmem. Bir kızın bakışlarından ve tavırlarında iletişim kurup kurmak istemediğini anlayabilirsin. Sana karşı bakarken hafif tebessüm ediyorsa bu iletişime geçmeye hazır demektir. Yine aynı şekilde sana bakarken saçlarıyla oynuyorsa bu durumda iletişime açık olduğunu gösterir. Burada kilit nokta sana bakmasıdır.
Cevap
2Cevap
Selamlar,
Karşı cinsle etkili iletişim kurma becerilerini geliştirmek için aşağıdaki kitap ve videolardan faydalanabilirsiniz.
Video Önerileri:
Öncelikle problemi şu noktadan çözmek lazım. Kendinde eksik veya kusur olarak gördüğün ne var? Bunu çözersen çok rahatlarsın ve özgüvenin gelişir.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar