bundan 16 ay önce bi tane arkadaşım beni arkadaşlarıyla tanıştırırken bi oğlana vuruldum ertesi gün gittim söyledim işimi sağlama almak adıyla
numarasınıda aldım o da benden hoşlanmış 1 ay tanıştık ettik sevgili olduk çokta iyi oldu iyiki de gidip söylemişim hoşlandığımı şu anda aşığım hemde koskocaman aşığım00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle merhaba, bu konu aslında daha önce gördüğün ama muhabbetin olmadığı, muhabbetinin az olduğu ve daha önce hiç görmeyip ilk defa görmek gibi etkenlerin önemli olduğu, taktikleri ona göre belirleyeceğin bir konu...
Gülümsemek / Günaydın Demek

Aynı apartman, aynı iş yeri ve aynı okulda gibi belirli ortamlar çerçevesinde aynı ortamda bulunup ama hiç muhabbeti olmayan insanlara yönelik bir başlangıç olabilir. Neticede ilk etapta gülümseyebilirsiniz baktınız oda size gülümsüyor ise karşı cins ile ileşitime geçmek için mükemmel bir fırsat demektir. Gülümsemenin ardından hemen bir günaydın ya da merhaba ekleyebilirsiniz. Bir kaç gün buna devam edip kendi stratejinizi belirleyip günaydından sonra konuyu ilerletebilirsiniz. Sıcak bir gülümseme bin boş kelimeden daha etkili olduğunu unutmamakta fayda var. Onunda size gülümsemesi iyi bir başlangıç olacaktır.
Havadan Sudan Konuşmak

İlk olarak havadan sudan ne konu bulacam ya der gibi düşünebilirsiniz. Havadan sudan derken yani gerçek anlamda havadan konuyu açın yani "havalarda birden soğudu" "havalarda birden ısındı" gibi cümle kurarsanız karşı tarafta en az bir cümle kuracaktır. Geri kalan muhabbet ise tamamen sizin yeteneğinize bağlı olacaktır. Yine bu taktik için de aynı ortamda bulunmak olabilir, her gün durakta karşılaştığınız biri olabilir ve komşunuz olabilir. Artık kimi etkilemek istiyorsanız havanın verdiği yetkiye dayanarak iletişime geçebilirsiniz. Yağmurlu bir günde şemsiye uzatmakta havadan sudana muhabbete girecektir ve oldukça etkili yöntemdir. Lakin sırf bu umutla her gün hava durumuna bakmaksızın yanınıza şemsiye almak biraz saflık olacaktır.
İltifat Etmek Güzel Bir Başlangıç Olabilir

Tabii buradaki gibi bir iltifattan bahsetmiyorum. Zaten konuşmayı düşünüyor ve etkileniyorsanız ondaki değişimleri farkedeceksinizdir diye düşünüyorum. Örneğin saçını kestirmesi ve boyatması olabilir. Bu saç rengi sana çok yakışmış diyebilirsiniz ya da bugün çok güzel, şık ya da göz kamaştırıcı olmuşsun diyerek yine sunulan bir iltifat ilk konuşmanın fitilini yakabilir. Tabii daha önce görmediğiniz birini yani ilk defa gördüğünüz birine bu tarz şeyler demek zor olsada ilk defa gördüğünüz birine de iltifat ederek konuşmaya başlayabilirsiniz. Artık nasıl iltifatlar edersiniz bilemem ama dikkat etmeniz gereken şeyler çok cesur şeyler olmasın ve ağzınızda yapay durmasın buna dikkat ederseniz problem yaşamazsınız.
Daha Önce Gittin mi/Yedin mi Sorusu Sormak

Bu taktikte son derece işe yarayan bir taktik lakin sizden etkilenmeyen birisi bunu erteleyecek ya da teşekkür ederim bende bir gün denerim diyecektir. Özellikle şuraya gittin mi? Ya da bilmem ne mekanında şu isimli kahveyi hiç denedin mi gibi sorular ile onu oraya davet etme arasında geçicek bu muhabbette belli taktikler ile hayır demesine olanak vermeden o bile farkına varmadan karşılıklı kahve içiyor olabilirsiniz. O masaya oturan kadını da etkilemek artık sizin görevinizdir.
Yaptıgı Yorumun Altına Yorum Yazmak

Bu taktiğin kullanılmayan bir sanal platform yoktur herhalde kaldı ki burada bile şahit olduğumuz bir taktik, ne kadar işe yarıyor bilemem ama taktik taktiktir neticede... Burada tek şansınız var gibi aslında tek bir yorunla etkilediniz etkilediniz sakız gibi yapışmanın kimseye bir faydası yok karşı cins ile ileşitime geçmek için sakız olmak bir taktik değildir.
Fotoğraflarını Beğenme Taktiği

Bu taktikte sosyal medya hesaplarını içeren bir taktik ve en çok kullanılanlar arasında kendileri neticede karşı cins ile iletişim kurmayı düşünmeyen kimse kalkıp da bir sene önce paylaştığı resmini beğenmez diye düşünüyorum. İlk resme kadar beğeni yapmakta iletişime geçmek için güzel bir taktiktir. Bununla beraber story diye adlandırılan olay örgülerine cevap vermekte bir başka iletişime geçme taktiğidir.
Herkesin taktiğinin hakettiği taktirde işe yaraması dileği ile...30 Yorumla
+1 yılAslında detayda da yazdığın gibi, taktiğe gerek yok bence. Yeter ki bir insan karşısındakini isteyiversin..
Bulup buluşturur, verir veriştirir yine de bulur en absürt bir neden, yine de o bahaneyi yaratır..
Filmlerde de görüp izliyoruz zaten..
Kolunda saati olmasına rağmen saatin kaç olduğunu soran, mesleğine uygun bir gerekçe bulup, o yoldan yürüyen, ortak bir hobisi olmamasına rağmen sanki yıllardır onu yapıyormuş, hayat felsefesiymiş gibi rolden role giren.. Daha bir çok gerçek ya da gerçek dışı tatlı ve sempatik bahaneler..
Kemal Sunal ile Oya Aydoğan'ın filmi geldi geldi aklıma.. :)) Şevket'in tavsiyeleriyle etkileyememişti.. Böyle komik hallere de düşmek var sonuçta..
Gerçi her ne kadar özgün olalım, dersleri versek de ister istemez bazen kendi kalıplarımızın dışına çıkıyoruz..
İyisi mi, ilgilendiği, sevdiği, merak ettiği iş ve uğraşları neyse onlara samimi bir şekilde yönelip, cidden onun için bir şeyler yaptığımızı göstermeliyiz. Sonrası onun bizim hakkımızdaki düşüncelerine kalmış..20 Yorumla

Daha çok direk mevzuya girmeye çalışıyorum. Pek taktik bilmem ama net olmak ve direk konuşmak ile bodoslama gidip eline ayağına bulaştırmak arasında fark var. Genelde muhabbete girerim ve karşımdakini çok konuşturmaya çalışırım bu sayede ağızı kuruyacaktır ve bir şeyler içebilir miyiz? diye sorulduğunda çay veya kahve içilmeye gidilme ihtimali biraz daha artabilir. Suyu varsa geçmiş olsun o suyunu içer sen tek başına kahveni ama belli olmuyor muhabbeti sevdiyse gelebiliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötü çocuklar zort diye suratlarına osursa hanımefendiler oh mis gibi koktu diyip kucağına atlıyor efendi adam şiir yazıp çiçekle ayağına gitse kadınlar onları taşlıyor o nedenle bu adam yalnızlıktan şaşmıyor. Kadınlara istedikleri vücudu aygır cebi dolu mangır hayatı hep gırgır olan kötü çocuklara kavuşmalarını diliyor.
30 Yorumla
gözünün içine bakarım bir süre belli edecek kadar sonra yanına giderim mesela düğündeydik bir kızı kesiyordum sonra dans etmek istediğimi sordum kabul etti abi kızın eli elimde suya döndü beli ise heyecandan titriyordu etkiledim sanırım çok utanıyordu hafif bir gülümsemeyle bana bakıyor ben bakınca gözlerini kaçırıyordu
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı Cinsle İletişime Geçmek İçin Taktikler

Bazen karşı cinsten birini beğenirsiniz ancak yabancı olduğu için iletişime geçme bahanesi bulamayabilirsiniz. İletişime geçmek için birkaç taktik vereceğim, umarım yardımcı olur ve işinize yarar.
Öncelikle çekinmeyin, zaten hayatınızda olmayan biri ve eğer sizi istemese bile kaybedecek bir şeyiniz olmayacak ki reddetse bile, masum bir iletişimi ve tanışmayı sert reddedeceğini düşünmüyorum bu nedenle çekinmenize gerek yok.Yol Sorun:

Yolunuzu kaybetmiş gibi yaparak yol sorabilirsiniz, iletişimi başlatmış olacaksınız. Sonrasında sosyal medya hesabını isteyebilirsiniz, o da sizi beğenirse sosyal medya hesabını size söyleyecek ve iletişimi sürdürecektir.
Gülümseyin! 🙂

Gülümsemek iletişime geçmeyi kolaylaştırır, ona doğru yönelmek ve hafif bir gülümseme ile konuşmak istediğiniz mesajını karşı tarafa verebilirsiniz. İletişim kurmak istemiyorsa kafasını çevirebilir, selam verir ya da durur size bakarsa iletişime geçmeye hazır demektir, sonrası sözcüklerin gücünü kullanın.
Direk Yanına Gidin ve Tanışmak İstediğinizi Belli Edin:

Net olmak bazen en iyi yöntemdir, biriyle iletişime geçmek istiyorsanız direk yanına gidip tanışabilir ve bir yere gitmeyi ya da beraber yürümeyi teklif edebilirsiniz. Dilerseniz devamında sosyal medyadan da ulaşabilir ve iletişimi devamlı hale getirebilirsiniz.
Sosyal Medya Hesabından Ekleyin:

İletişime geçmek istediğiniz kişinin adını, soyadını biliyorsanız, sosyal medyadan kullanıcı adını bulup ekleyebilirsiniz.
İletişime geçmek istediğiniz kişiyi tanımıyor ve kullanıcı adını bulamıyorsanız, kendisinden direk istemek daha doğru olacaktır.
Sosyal medya hesaplarınızdan ekledikten sonra kabul ederse isteğinizi, mesaj atabilirsiniz ve bir süre sonra görüşmeyi teklif edebilirsiniz.
Nasıl bir mesaj alabileceğiniz konusuna gelince: İlgisini çekecek farklı bir mesaj olmalıdır. "Selam, naber, napıyorsun, çok güzelsin/yakışıklısın..." gibi mesajlara cevap gelmesi daha zordur bunun yerine attığı bir duruma yaratıcı bir cevap verebilirsiniz ya da paylaşımlarından ilgilendiği konuları tespit ederek, ilgi alanına hitap edecek mesaj atabilirsiniz.Arkadaş Çevrenizi Kullanın:

Arkadaşlarınız aracılığıyla, iletişim kurmak istediğiniz kişiye yaklaşabilirsiniz.
- İletişim kurmak için kişiyi, arkadaş grubunuza çekebilirsiniz.
- Arkadaşlarınızın çevresinde o kişiyi tanıyan varsa, onun aracılığıyla siz de tanışabilirsiniz.
- Ortak arkadaşlarınız varsa, sosyal medyalarının takip ettiklerine bakıp o kişiyi bulabilirsiniz.
Gözlerine Bakın ve Selam Verin:

İmkanınız varsa sık karşılaşmanızı sağlayın, gördüğünüzde bakışmaya çalışın, bakışarak dikkatini çekebilirsiniz. Selam vererek de iletişimi başlatabilirsiniz.
Aynı iş yerinde, aynı okulda, aynı spor salonunda ise bu karşı cins, iletişime geçmek daha kolay olacaktır.
İlk karşılaşmanızsa da gözlerine bakın, karşılık verir o da bakarsa selam verin ve konuşma başlatın. Böylece tanışma fırsatı elde edersiniz.Soru Sorun ya da Basit Bir Şey İsteyin:

- Çakmağınız var mı?
- Sizi bir yerden tanıyor gibiyim, daha önce... (meşhur çok gidilen bir yer) bulundunuz mu?
- Buralarda en yakın market nerede?
Yukarıda örnek verdiğim tarzda sorular ve minik istekler ile iletişim kurabilirsiniz. Daha sonra samimiyeti ve muhabbeti arttırabilirsiniz, tanışabilirsiniz. Tavsiyem böyle sorulardan sonra gülümseyerek muhabbet etme isteğinizi karşı tarafa belli etmeniz.
10 Yorumla
+1 yılKarşı cinsle iletişime geçmek için hangi taktikler uygulanabilir?
Bu benim genellikle yapmaya gerek duymadığım bir konudur çünkü yaradılışları gereği ile erkeğin avcı konumda kadının ise av konumunda olmasından dolayı bunları erkeklerin yapması gerektiği taraftarıyım ama kendini av konumunda görmek istemeyen kadınlara ve avını yakalamak isteyen erkeklere özel birkaç taktik yazabilirim buyrun:
1. Taktik: Sosyal medyadan istek atın

Biri hakkında en kolay bilginin sosyal medya üzerinden alınacağı taraftarıyım çünkü günümüzde herhangi bir sosyal medya hesabı olmayan insana rastlamak çok çok zordur her gün yaşlı başlı dayıların bile genç kızlara yürüdüğü mesajları Facebooktan ifşalarını görüyoruz. Bu kişinin varsa Facebook varsa İnstagram varsa Snapchat varsa Twitterdan istek atmanızı ve bu şekilde onun fotoğraflarını beğenerek, yorum yaparak ya da mesaj atarak ilgisini çekme ihtimaliniz var.
2. Taktik: Araya ortak arkadaş sokmak

Dostlar bu günler için varlar eğer hoşlandığınız kişi sizin çevrenizden birinin arkadaşıysa sizi aynı ortama sokmasını rica edebilirsiniz eğer sizin arkadaşlarınız da o kişiye uzaksa o kişinin arkadaşları ile arkadaş olup dolaylı yoldan aynı ortamda bulunarak tanışabilirsiniz.
3. Taktik: O kişinin bulunduğu ortamda bulunmak

Bu kişi sizin fakültenizde olabilir, aynı şehirde olabilirsiniz. Bu kişinin gittiği yerleri, kursları öğrenerek karşısına çok sık çıkabilirsiniz ee bu durumda da tanışmamak olasılıksız.
4. Taktik: İtiraf sayfasına yazmak

Bunu çok gülerek yazdım ama bu bir gerçek artık neredeyse her üniversitenin ve her şehrin en az 10 tane İnstagramda itiraf sayfası var. Eğer ismini biliyorsanız onunla tanışmanız daha kolay itirafa bu kişiyle tanışmak istiyorum yazın. İsmi olduğu için illa onu tanıyan biri bunu ona gösterecek o da sizin kim olduğunuzu merak edecek ve yoruma (.) koyacak. Gerisi sizde.
Umarım yardımcı olabilmişimdir <310 Yorumla
+1 yılKarşı cinsin dikkatini çekmek istiyorsam pek çok yönteme başvururum. Bu yöntemlerde tabiyki de onun karakterini de göz önünde bulundurarak yöntemler belirlerim.
Birinden eğer hoşlandıysam onun dikkatini çekmek istiyorsam, onu ilk gördüğüm yere yoğunlaşırım. Oralarda takılmaya başlarım. Süslenirim, püslenirim, en güzel eşyalarımı giyer, en güzel takılarımı takıştırır, en güzel parfümümü sıkarım.
Ne çok yapmacık olurum, ne de utangaç olurum. Ne çok şımarık bir kız edası ile davranırım ne de çok içine kapanık, utangaç kız tavrına bürünürüm.
Eğer ki tekrar görebileceğim bir ortamdaysa ve onu tekrar gördüysem, onun yanından cesurca geçerim. Bakışlarımla etkilemeye çalışırım, oralı değilmiş gibi davranırım ama arada sırada etkileyici bir şekilde bakarım.
Hemen yanından geçebileceğim bir ortamdaysam, saçlarımı sere sere geçerim yanından, burda en önemli olan şey rahat davranmak. Eğer rahat davranırsan her zaman sen kazanırsın.
Belki de onu görünce heyecanlanıyorsundur ama bu seni malesef kötü gösterebilir. Doğallık hele ki bir kadının hoşuna gider. Ya da bir erkeğin... Güven iki cins için de en önemli unsurdur. Kendine güvenemeyen insana hiç kimse güvenmez çünkü.
Eğer sosyal medyada gördüysem ya da takıldığım mekanlarda değilse, tüm sosyal medyasını ararım, eklerim. Ama ilk mesajı atmam atmasını sağlarım. Resimlerini beğenirim mesela... En çekici resimlerimi paylaşırım, tüm profilini beğenirim ama o ilk mesajı ona atmam. Gelmek istiyorsa gelir zaten.
10 Yorumla
+1 yılBen genelde flörtöz takılmadığım için uğraşmam bu tip hareket gerici şeylerle. Ama gerçekten hayatımda uzun süre kalmasını istiyorsam (sadece sevgili gözüyle değil, dost olarak da kalsın istersem) yapacaklarım bellidir;
• Konuşmam tiripkâr, asi değildir güldürürüm genellikle
• Hobilerden konuşuruz ki genelde aynı hobilere sahil oluruz bu değişmez
• Kesinlikle arkadaş destekli olmaz, birilerinin önerilerine ihtiyacım yok bu konuda
• Sanal olmaması çok önemli sosyal medya geri planda olmalı ki gerçek hayatta daha rahat analiz edebileyim karakterini
• Numaralaşmak bana göre normal, numaralaşırız ve konuşuruz.
• Bunların hiçbirini yapacak özgüvenim yoksa da elektirik yollarım bakışlarımla😄05 Yorumla
Soran+1 yılSorum süper soru falan mı seçildi 😄 24 gün geçmiş görüşün çok hoş teşekkürler 🌺
- +1 yıl
- +1 yıl
Bu arada rica ederim😊
Soran+1 yılHahah bende diyorum millet 24 günlük soruya neden görüş atıyor 😂

Karşı cins ile iletişime geçmek için ne gibi taktiklere başvuruyorsunuz gibi bir soruyu görünce aklıma bu sahne geldi. Bu sahnenin güzelliği ve komikliğini çoğu kişinin bildiğini düşünüyorum. Ayrıca erkekler için güzel bir bahane olduğunu düşünüyorum.

Kendim için ise bu hangi durumda olup olduğuma bağlıdır. Dışarıda isem belli göz teması bakışlarım ile belli ederim. Dikkat çekebilmek için çok fazla çaba sarf etmem gerekmemektedir. Eğer sosyal medyadan olan bir durum ise fotoğraflarının çoğunu beğenerek dikkatini üstüme çekebilirim.
70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
1 numerolu tactic: Alakasız şok giriş.
Example:
Ben-- Merhaba, nasılsın?
Kız-- Sağol sen?
Ben-- Bu gün de hava ne kadar güzel. Benimle evlenir misin?
Kız-- Vallahi bence... Hööö!
2 Numerolu tactic-- Ters kuvvet taktiği. Bir diğer deyişle iterken çekme.
Ben-- Bak kızım, bir kere şişmansın. Maşallah camışş gibi yemişsin. Üstelik ayakların da leş gibi kokuyor. Tip desen bakanın 40 gün işi rast gitmez. Ama ne yapalım ki senden başka boşta kız yok. Eee ne diyon benlen çıkar mısın? Aahh bu ne bee biber gazı mı aahhhh!!!
3 Numerolu tactic: Taktik maktik yok. Bambambam.
Ben-- Seviyorum seni beee, hem de hiç kimseyi sevmediğim kadar. Ne zaman yüzüne baksam yaşadığımı hissediyorum. Hele o gülüşün yok mu! Sen güldüğün zaman sanki bütün çiçekler açıyor. Aha işte tam şurama, sıcak bir şeyler akıyor gönlüme.
Kız-- Üfff ne diyosun bee atpall salakk gerzekk engelliyorum seni hıhhh
Ben-- Engellemek?
4 Numerolu tactic: Mağara adamı taktiği
Ben-- Seni seviyom gııızzzz, haaa ne diyon avradım olun mu? Her aaaşaaam ayaklarımı yursun. Bağa yemekler hazır idersin. Yataaa ılıştırırsın. Sen ılıştıramazsan ben ostura ostura ılıştırırım gııız. Ama bahhh ben gısganç adamım haaa! Gara gara çarşaflar geyip önüne bakacan. Yoğusam zumsuğu vurduğum gibi vallaha yapıştırırım duvara haaa. NE diyon avradım olun mu?
Kız-- Hayatııım irkeeemmm bu zamana kadar nerelerdeydin sen?00 Yorumla
+1 yılSosyal medyadan ilk önce incelemeyi alıyorum aynı dedektif gibi çalışıyorum neyi seviyor hangi tarz müzik dinliyor kimlerle takılıyor hepsini öğreniyorum.
sonra onunla ortak arkaşlarımız var ise sürekli onlarla takılıyorum dikkatleri üzerime çekiyorum. Artık çocuk da beni merak etmeye başlıyor sürekli arkadaşlarımın yanında takılan bir kız var diyor. İlk adımı başarıyla tamamlamış oldum yani ilk adım merak. Her şey merakla başlar.
Ortak arkadaşlarla gezerken siz onu dahala farketmemiş gibi davranmalısınız çok da göze çarpmayın. Sonra ortak arkadaşlarla buluşma ayarlayıp buluşuyorsunuz sonra o çocuk size sosyal medyadan istek gönderiyor takipleşiyorsunuz attığı storyleri beyninize kazıyın sosyal medyadan paylaştığı müziği birkaç ay sonra siz paylaşın ortak zevklerinizin olduğunu düşünecektir böylece ortak arkadaşlarınıza size sormaya başlayacak :)
hikayelerinizde sürekli eğleniyormuş havası yaratın merak uyandırıcı şeyler de paylaşmayı ihmal etmeyin.. bir zaman merakını yenik düşüp ilk adımı atacaktır :)00 Yorumla
+1 yılBen bu durumu nedense bir türlü beceremiyorum. Biriyle iletişime geçmek istesem de geçemiyorum ben neden iletişime geçeyim, çok istiyorsa karşı taraf geçsin diye düşünüyorum. Zaten İletişime geçmem için de karşı tarafa numara vermem gerekicek. Çünkü sosyal ağ kullanmıyorum, bu yüzden bana ulaşmak isteyen mektup yazsın. Ben zaten birine ulaşmak, iletişime geçmek istemem.. Ama taktik vereyim mesela, sosyal medya kullanıyorsa bi ekleyip cesurca iletişime geçmek istediğini belirtmeli insan diye düşünüyorum öyle bir çaba içine girmeden...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılSitede kendisini çok merak edip yorumlarını ve paylaşımlarını beğendigim bir bayan vardı ilk adımı nasıl atarım falan diye kara kara düşünürken Ekim ayındaki deprem vesile oldu geçmiş olsun dileklerimi ilettigimde karşılığı geldiğinde oldukça memnun olmuştum sonrasında sorularına yaptığım yorumlar ve ve durusumla dikkatini çektiğimi düşünüyorum ama bu oldukça uzun zamanımı alsada ona acılmam. sanırım sonunda mutlu sona ulaştık ikimizde hikayenin sonunu merak edenler evet şu an ikimizde harika bir çiftiz...
11 Yorumla Selamün aleyküm,
Bu konuda bir taktik uygulamiyorum, bir taktik uygulanmasını gerek bulmuyorum. İnsanlar birbiri ile çekinmeden sohbet edebilmeli. Ben bir kızla konuşmak istediğim zaman gider yanına direk konuşmayı teklif ederim, reddetse döner yoluma giderim. Reddedilmekten korkmuyorum çünkü bu dünyanın sonu değil, ucunda ölüm yok. Günümüz gençlerinin en büyük problemi reddedilme korkusudur. Bu durumdan pek korkmamak gerek diyorum genelde yasitlarima. Bir insan birini beğenirse gidip konuşabilmeli. Sosyal medyada falanda direk yazarım. Eğer sen bu gün korkup gidip konuşmazsan ertesi gün başkası ile görünce kızı üzülmek yersiz olur.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBugüne kadar karşı cins ile iletişim kurmak için türlü hallere girmişizdir çoğumuz, -özellikle inat eden, kaçan, zor tiplerle- ama insan zaman ilerledikçe olayı akışına bırakmayı öğreniyor, zaten iki taraf için de partner denen durum doğal bir ihtiyaç. O malum iletişim olayı istemesek bile mutlaka birileri ile bir yerlerde gerçekleşecek; kaçarı yok. Bu yüzden ben de çok uzun zamandır karşı cins ile iletişim kurmak için çaba göstermiyorum; derdi, ihtiyacı olan zaten belli eder ve girişimde bulunur. Hep erkekler ilk adımı atmalı diye bir kural yok diye değerlendiriyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSelam💫
Karşı cins ile iletişime geçmek için herhangi bir taktik uygulam ben çoğunlukla içimden geçenleri yapıyorum. Eğer birisine karşı hisler besliyorsam bunu içimde tutmam çünkü ilerleyen zamanlarda "keşke söyleseydim" gibi pişmanlık yaşamak istemiyorum.
Hepimiz insanız ve sosyal varlıklarız hislerini bastırmak dipsiz bir kuyuya düşmek gibidir bu yüzden ne kaybederim en fazla düşüncesi ile karşı cinsle kolayca sohbet edilebilir. 🙂03 Yorumla
Soran+1 yılAleyküm selam, öncelikle 24 günlük soruya görüş bıraktığın için teşekkürler 😊 Evet bende seninkisine benzer şeyler yapıyorum, medeni cesareti olan birisi olduğum için konuşmak, açılmak benim için çok kolay. Daha sonra pişman olmak yerine, en azından denedim olmadı diyebiliyorum
- +1 yıl
Rica ederim ne demek, en iyisini yapıyorsun içinde tutmaktansa söyle gitsin. Karşındaki sana karşı hisler besliyorsa zaten söyler🙂
Soran+1 yılEvet öyle vallahi, hayata bir defa geliyoruz içimde tutarak kendime dert edinemem 😄
Zaman, mekan önemli burada şimdi. Sosyal medyadan kuracaksam storysine vs. cevap veririm. Niyet belirtmeden arkadaşlık kurarım önce. İş ortamında, işle ilgili bir soru sorabilirim. Dışarıda şarjımın bittiğini söyleyip saat ya da adres sorabilirim. Bir mağazadaysam erkek kardeşime hediye alacagım da, sizin boylarınızda, şunu bir ustunuze tutabılır mıyım dıye muhabbete girebilirim. İstedikten sonra, iletisim kurmak kolay:)
00 YorumlaOrtak paydalar bulurum herhangi bir ortak arkadaş yoksa bulunduğumuz ortamdaki oğretmen bir yetkili hava durumu çakmak isteme bulundukları yerle ilgili bor adres sorma bir şey danışma en cok kullanılan taktiklerdir veya saçma komik bir soru sormak sence şöylemi böylemi diyip haksızmıyım lafını ekleyerek bir durum anlatmadır
00 Yorumlaİlk hamle kıvılcım çıkarmak bunun için bahane şart bunu yere mekana duruma göre hemen tespit edip karar vermek gerek
Saatiniz kaç. Havada soğukmuş. Sıra ne kadar uzun. kıvılcımdan duman çıktığı an doğru yoldasın mevzuyu çeşitlendirmeye başla ; bende okadar yol geldim iyiki gelmişim nedenki hiç olmazsa siz varsınız vs vs00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Merhaba
Henüz böyle bir durumum olmadı ama olursa örnek veriyorum kız arkadaşımla sinemaya gittik diyelim oda erkek arkadaşı ile tam önümüzde bilet alıyorlar diyelim aldığı koltuğa bakarım ona en yakın nereyse onu seçerim, ben hoşlanmış olsam kesinlikle benim yapmam gereken şey böyle bir şey olur. Geç kalmamak lazım gönül işlerinde.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kolay muhabbete giren insanım öyle belirli bir taktiğim yok.
00 Yorumla
+1 yılBizim Gibi İyi Niyetli, Temiz Kalplilerin Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Olmaz. Anca Kötü Kalpli, Çar, Çakal, Sürekli Sevişmek, Öpüşmek İsteyen, Birden Fazla Kız Arkadaşı Edinen, İlgi Göstermeyen, Azı Küfür Dolu, Madde Kullanan, Alkol Ve Sigara Bağımlısı Olan, Sürekli Cinsellik Fotoğrafları, Videoları İsteyen, Sürekli Yalan Söyleyen, Abaza Olanların Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Oluyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNedense hep bir bekleyiş olur. Uygun fırsatta bir bahane bulmak zor olamaz. Yurtdışından gelmiş gibi aksanlı bir gurbetçi taklidi yaparak adres sormak
konuşmayı hem uzatıyor hemde sempatik geliyor.00 Yorumla
+1 yılBu konuda size karşı dürüst ve resmi olacağım,
Yemin ederim ki
Ben karşı cinsten sayısız sonsuz nefret ediyorum,
Onlarla iletişime geçmekte şiddetle nefret ediyorum,
Taktiklerden de nefret üstüne nefret ediyorum.00 YorumlaAga emin olmadıkça birşey yapma bak bende birini buldum yan komşunun yeğeniydi. Her gün çocuğu dikizliyordum. Uzanktan hoş geliyordu. Gittim araştırdım instasını buldum yazdım filan. Çocuk aşırı çirkin. Keşke yazmasaydım filan dedim. Sonra alıştı kendisi yazmaya sürekli yazıyordu. şu an manitam var ve hala yazmaya devam ediyor. Cidden emin ol sonra işe koyul
00 Yorumla
+1 yılHayatımızı planlı yaşamıyoruz sonuçta... İlk olarak analiz etme gereği duymalı sevgilisi ya da ilgilendigi birileri var mı diye... Eğer yoksa tanışalım mı bu konuşma belki birbirimize huzur belki bir güzel birliktelik getirebilir diyoruz ve muhabbet açılıyor...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılKendin gibi olmalısın o zaman hem seni olduğun gibi kabul eder hem de hiç bir zaman değişmek zorun da kalmazsın🧚♂️Seviyorsan git konuş bence🧚♂️
00 Yorumla
+1 yılMesaj atıyorum ay arkadaşıma Mesaj atıcaktım yanlışlıkla sana atmışım diyorum ne kadar inandırıcı bilinmez
00 YorumlaTaktik filan yok kaderciyim yolumuz kesişiyoruz zaten olur yoksa fazla çaba göstermeye reklam yok kıymeti olmuyor sonra.
00 YorumlaÖyle bir niyetim yok :/
özel birşey yapmıyorum bunun için.01 Yorumla
Soran+1 yılAğa bee
Geçmemeye karar veriyorum sorun ortadan kalkıyor 👍
00 Yorumla
+1 yılKarşı cins ile iletişime geçmiyorum. Bu yüzden bir taktiğim yok.
00 Yorumlaİlk başta yoklarım Hacı bana karşı bi ilgisinin olmadığını fark edersem zorlamam vazgeçerim:)
00 Yorumla
+1 yılHiçbir taktiğe, sağolsun karşı cins başvuruyor benim yerime de
00 Yorumla
+1 yılKızlar bi fikir verin lütfen okuyup yazmadan geçen uyarı alsın 😆
09 Yorumla- +1 yıl
Bence ilgi alanlarını bul ve onlardan sohbet aç havadan sudan konuşmaya çalışma
- +1 yıl
İlgi alanını bulmak için de sormamız lazım ama
- +1 yıl
Onu da sormadan araştır gidip ilgi alanın ne diye soramazsın zaten çok detaylı olmak zorunda değil anladığım kadarıyla bu kişiyi gerçek hayatta görüyorsun okuduğu kitaba bakabilirsin kitap okunuyorsa gittiği yerlere hiçbir şey bulamazsan çaktırmadan arkadaşlarına sor
- +1 yıl
Neyse uzun iş , onlar beni bulup araştırsın.
- +1 yıl
Fikir için saol yinede
- +1 yıl
Öylesine biri galiba o zaman hiç uğraşma boşver gitsin fikir için rica ederim
- +1 yıl
Yok değer verdiğim birisi ama ben yeterince adım attım zaten , tek kişilik olmuyor bu işler. Yanıt yoksa yola devammm
- +1 yıl
Sevmiyorsa zorlama boşver onun da kendince sebepleri vardır eminimki hakkınızda hayırlısı olsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim dediğim gibi benden bir adım daha çıkmaz. Aynennnnnnn hayırlısı olsun.
Bunun için önce iyi bir gözlemci olmak gerek karşı cins nelerden hoşlanır ilgi alanları nelerdir çok iyi bir gözlemleme yapmak gerekir bunları bildikten sonra iletişim çok daha kolay olur
00 Yorumla
+1 yılValla taktik uygulamayı sevmiyorum gelecekse kendisi gelsin
00 YorumlaYaptığınız her taktik uzun vadede size zarar olarak dönecektir. Napın ne edin sizi olduğunuz bi sevmesini sağlayın
00 YorumlaBen direk söylerim hislerimi taktik filan gerek yok
00 Yorumla
+1 yılSoru Sormaya Müsait Biriyim Ama Herkese Değil Elbette Çok Konuşmak İstediğim Biri Varsa Yan Yana Gelirsek Rahatlıkla Konuşurum İlla Sevgili Olması Gerekmiyor
00 Yorumla
+1 yılSosyal medya sağolsun eşimle orada tanıştık 😀
Ama bence ilgi göstermek onu için çaba sarfetmekde güzel00 YorumlaAllah çarpsın düşman toprakları gibisin profiline her girdiğimde vuruluyorum...
05 Yorumla
Soran+1 yılKimin profiline
Soran+1 yılBana yürüyosun sandım sjskdjdjaq
Soran+1 yılKusura bakma bro haha
Hikayesine yanit verebilrsin sosyal medyadan yazabilirsin real de ise direk yanina git sevgilisinin olup olmadığını ogren😳
00 Yorumla
+1 yılDirek şöyle derim siz benim eski sevgilime benziyorsunuz adınız neydi acaba😬
10 Yorumla
+1 yılBirşey sormak veya tanıdık geldin demek felan 😄 ya da selam yazmak da iyi
00 YorumlaGenellikle hep göz teması kuruyorum sonra olan oluyor 😊
00 Yorumla
+1 yılYaktık uygulamam kesinlikĺe ama bana ulaşmak isteyenbkizlar yapıyor sanırım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖhöm öhöm
08 Yorumla
Soran+1 yıl😷 corona mısın
Soran+1 yılNapan
- +1 yıl
Yok be
Soran+1 yılNeredesin gözüm yollarda kaldı :d
- +1 yıl
Beni mi bekledin
Soran+1 yılYok be
- +1 yıl
Daha gelmem o zaman
Soran+1 yılKaç defa dm istedim senden takmadın beni, sen bilirsin
+1 yılHiçbir taktiğe başvurmuyorum
10 Yorumla
+1 yılBaşvurmam oturup farketmesini bekliyorum
10 Yorumla
+1 yılDirek yazarım kıvırmanın bir anlamı yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGözünün içine bakarım telefonda konuşuruz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılNormal konuşuyorum taktik maktik yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. bir şey yapmıyorum..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ortam yokki tanışalım eskiden çok eglenirdim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılPek bi taktiğim yok açıkçası olduğum gibiyim
00 Yorumla Taktik maktik olmaz direk icraat
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTaktik maktik yok BAM BAM BAM
00 Yorumla
+1 yılKarşı cinsle iletişime geçemiyorum malesef
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılBu hangi film? 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılUnuttum 👻
- +1 yıl
Lütfen bulur musunuz ya da gerçi Tarık Akanın emel sayın ve filiz akınla olan filmleri tercihim, bu kadını sevmiyorum..
Soran+1 yılOh olsun filmin adı
+1 yılBakisiyorum😃
10 YorumlaTaktik maktik yok bam bam devam ediyorum ndlslsl
00 YorumlaDirekt yazarım.
00 YorumlaTaktik yoq farketmesi qerekir
00 Yorumla
+1 yılNormal insan gibi konuşa bilirsin taktik?
00 Yorumla
+1 yılBir şey yapmıyorum yapmamda
00 YorumlaBaşvurmuyorum :d
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım