Aşk İlişkileri Karşı cins ile tanışmak adına kullandığınız yöntem nedir? çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor internet üzerinden yüzyüze...(işte-okulda-cafede) ilginç yöntemleriniz varsa? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Karşı cins ile tanışmak adına kullandığınız yöntem nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. tanışmak gibi amacım yok 2 0 Yorumla
Geiltoy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. seks icin internet ama oda cok sans olayi!Gercekler normal hayatta insanin karsina.Sonrasida cok caba göstermeye gerek yok.Akli fikri evlilikde olanlarin sadece agizlari sulanir. 1 0 Yorumla
Şekerşambali Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kuru fasulye yemeyi teklif ederse olabilir😃😃 4 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Genelde bir çabam olmuyor, tanışılacaksa her türlü, her yerden karşına çıkıyor ve bu saatten sonra tanışmamak elde olmuyor. 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Cafede kuru fasulye yemeye davet ederim. Tabi cafede kuru fasulye varsa😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 2 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Belirli bir yöntemim yok içimden gelirse ona özel bir yürüme metodu buluyorum.🙂 1 0 Yorumla
Yoshi32 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Sürekli karşılaştığım olursa tanışmak daha kolay oluyor benim için onun dışında pek uğraşmıyorum 1 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Tanışmamayı tercih ediyorum 2 0 Yorumla
gezegeninizdenbirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl İnternet dede sağ olsun yardımcı oluyor 😀 1 0 Yorumla
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Tanışma platformları daha iyi olabiliyor. 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. sanal hariç bir hiçim :D 1 0 Yorumla
wersy Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. yuzyuze daha iyi 1 0 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Yüzyüze konuşurum 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bir yöntemim yok 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yüzyüze 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
tanışmak gibi amacım yok
seks icin internet ama oda cok sans olayi!
Gercekler normal hayatta insanin karsina.
Sonrasida cok caba göstermeye gerek yok.
Akli fikri evlilikde olanlarin sadece agizlari sulanir.
Kuru fasulye yemeyi teklif ederse olabilir😃😃
Genelde bir çabam olmuyor, tanışılacaksa her türlü, her yerden karşına çıkıyor ve bu saatten sonra tanışmamak elde olmuyor.
Cafede kuru fasulye yemeye davet ederim. Tabi cafede kuru fasulye varsa😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Belirli bir yöntemim yok içimden gelirse ona özel bir yürüme metodu buluyorum.🙂
Sürekli karşılaştığım olursa tanışmak daha kolay oluyor benim için onun dışında pek uğraşmıyorum
Tanışmamayı tercih ediyorum
Yöntem yok.. çabalamam ki
İnternet dede sağ olsun yardımcı oluyor 😀
Reel İnternet
Tanışma platformları daha iyi olabiliyor.
sanal hariç bir hiçim :D
Yüz yüze daha mantıklı diğerleri zaman kaybı
yuzyuze daha iyi
Yüzyüze konuşurum
Bir yöntemim yok
Yüzyüze
Akışına göre
Gider konuşurum 🤪
yüzyüze🤷♂️