Aşk İlişkileri Karşı cins ile iletişimiz nasıl? Aynis_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 🤣🤣🤣🤣 Niye sevgilim sevenim yok diye zirladiktan sonra benim erkolar ile iletişim şekli seni seviyorum diyene SG diyoruz inanmıyoruz👍🏻🙅🏻♀️🤝🏻💅 Güncellemeler+1 yıl Mustafa bile bu kadar tepki vermedi mk sizin nerenize battı ayrıca konuşmamizi ne biliyonuz da damga vurdunuz Karşı cins ile iletişimiz nasıl? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Karşı cinsle iletişimim daha iyi 0 0 Yorumla
Blaackk35 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Gerçekten senin tedaviye ihtiyacın var Seni manisaya götürsünler Cidden psikolojin bozuk Allah akıl fikir versin sana yazık 0 0 Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İletişimi kesince de takıntı haline getirirsen görev başarılı olur dsbjnkkn 0 1 Yorumla Aynis_ +1 yıl Doğru Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Yağmurlu havada bir damla su verilmeyecek karı modeli 0 1 Yorumla Aynis_ +1 yıl Jufyuhhjhgh he he Yorumla
yilznesz Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bana böyle davranan birinin yüzüne bakmam insanlar çok yüzsüz 🥺 1 0 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Çokzel iltifatlar ederim. Gönlünü alırım bi daha da vermem :F 0 0 Yorumla
alsevgilimkırkalbimi Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben genelde samimi davranırım karşı tarafa kalmış nasıl olduğu 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Hiç yok. Ne onlar benimle konuşur ne de ben onlarla. 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kadinlarla iyi anlaştiğim doğrudur.En azindan yalanci değiller 0 0 Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Biz kızlara bir günde küsmedik 0 1 Yorumla Aynis_ +1 yıl Jghjghhjh Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kezbanlik görevi başarıyla tamamlandı 0 1 Yorumla Aynis_ +1 yıl Ne alaka ya önceki konuşmayı biliyor musun bir hafta olmuş sana aşığım diyo Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Ahahah regl kız tribi 0 9 Yorumla Aynis_ +1 yıl Regl değilim hghjjhi Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Olursun ama :D Yorumla Aynis_ +1 yıl Doğru Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Çiğ köfte vereyim barışalım :D Yorumla Aynis_ +1 yıl Az önce aldım ama yemedim hastayım moralim yok Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Niye ne oldu ki :D Yorumla Aynis_ +1 yıl Keyfim yok huzursuzum Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Belli :D Yks'ye girmiş miydin sen Yorumla Aynis_ +1 yıl Yok Yorumla
αtҽιst Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl kendim sandım bi an jdjdjfjd helal be 0 1 Yorumla Aynis_ +1 yıl Gfjjhghjhh tabi aşko bundan sonra böyle Yorumla
ermanesen Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Toxic bir Kezban. 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Gayet iyi ağzım laf yapıyor seviyorlar ağam :D 0 0 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. saygı ve sevgi çerçevesinde 0 0 Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Öz sevdiğim yauww 0 1 Yorumla Aynis_ +1 yıl Aşkkkk Yorumla
nofactorx Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Psikolojinin bozuk. 0 1 Yorumla Aynis_ +1 yıl Bozuk evey Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Toxic 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Karşı cinsle iletişimim daha iyi
Gerçekten senin tedaviye ihtiyacın var Seni manisaya götürsünler Cidden psikolojin bozuk Allah akıl fikir versin sana yazık
İletişimi kesince de takıntı haline getirirsen görev başarılı olur dsbjnkkn
Doğru
Yağmurlu havada bir damla su verilmeyecek karı modeli
Jufyuhhjhgh he he
Bana böyle davranan birinin yüzüne bakmam insanlar çok yüzsüz 🥺
Çokzel iltifatlar ederim. Gönlünü alırım bi daha da vermem :F
Ben genelde samimi davranırım karşı tarafa kalmış nasıl olduğu
Hiç yok. Ne onlar benimle konuşur ne de ben onlarla.
Kadinlarla iyi anlaştiğim doğrudur.
En azindan yalanci değiller
Biz kızlara bir günde küsmedik
Jghjghhjh
Kezbanlik görevi başarıyla tamamlandı
Ne alaka ya önceki konuşmayı biliyor musun bir hafta olmuş sana aşığım diyo
Ahahah regl kız tribi
Regl değilim hghjjhi
Olursun ama :D
Doğru
Çiğ köfte vereyim barışalım :D
Az önce aldım ama yemedim hastayım moralim yok