Birkac dakika ayırığ okursanız sevinirim?

Annemle babam ayrılınca en öok etkilenen ben oldum küçüktüm ve annemin yanında durabiliyordum.. Ablamlarım bir şekilde evde olmuyordu. Daha sonrasınds babamın bize yaşattıgı acılar beni çok erkiledi. Her zaman içime kapanıp insanlatı fazla kafsya takan hani biri bana hakaret etse tum umudum biter gibi hissedebiliyorum. Ne de bıksam da umudum oluyor. Daha sonra sevgilim oldu ve ailemin baskısıyla çok iyi anlaştığım kişiden ayrıldım. Hayat için çabalıyprm daha aştığım çok, şey var ama burdasöylemiycrm. Ve Şu an üniversitr okuyup çalısıyorum ve o kadar yoruluyorum ki ayaklarım çok fazla ağrıyor yorgunluk ve kilodan sebeğ bence. Zor yani ama neden işi girdin ki dersen ailemin yetmemismden degil kendim için gelecefim için,.. Büyük ablam beni hep tahrik ediyo şöylesin neye yarıyosun temizlik yap ablamla 20 senedir bana kurduğu cümleler. Az önce bile işten 11,30 ta çıktım ve ayaklarım yemin ederim ki çok agrıyor üstüne basamıyodum ablam bir şey istedi ve getiremem dedim bana demedigi kalmadı. Buna cok takılıylrum mesela bütün moralimi hadi ordan brn ciiden bıktım. Bazen csnıma koyasım geliyo yemin edrim ama kaybeden brn olurum
Birkac dakika ayırığ okursanız sevinirim?