Hofling Ofsiting otelinin 104. numaralı odasının kapısı çalındı. 104 numaralı yer benim kendime ayırtığım odaydı. Fakat bir ziyaretçi gelecekse bunu önceden bana haber vermeleri gerekirdi. Odama kim bana sormadan birini yollayabilirdi ki? İkinci kez çalınan kapıya karşın yerimden kalkmadan seslendim. "Kimsiniz?"
"Bayan Rudge. Sizinle görüşmemiz gereken konular var."
Çıplak üstüme baktım, kapıyı açacak durumda değildim açıkçası. "Müsait değilim Bayım."
"Tamam, zaten şu an konuşmayacağız. İç çamaşırınızın arasına bakın lütfen." Bunu der demez sesin sahibinin ayak seslerinin uzaklaştığını farkettim. İç çamaşırım mı? Hangi iç çamaşırım? şu an üzerimde olan olaamzdı değil mi? Dün duş aldıktan sonra biraz içmiştim sadece külotumu giymiş devamına üşendiğim içinde o şekilde uyumuştum. Ve hala çıplaktım. Üzerimdeki tek şey olan külodumu hemen çıkardım. Biraz yoklayınca arka kısmının biraz şişik olduğunu farkettim. Bir bıçak yardımıyla külodun dikiş kısmından kesip açtım. İçinden bir kağıt çıkı. Bu kısım düzgün bir şekilde kesilmiş, kağıt yerleştirilmiş sonrasında çok kuvvetli yapışkan bir maddeyle yapıştırılmıştı. Hangi cüretkar bunu gece uyurken odama girip yapmıştı? Bu resmen tacizdi. Külodu yere atıp, elimdeki kağıdı okumaya başladım.
"Bayan J. Rudge, tehlikedesiniz. Babanızla ilgili gerçeği bilen sayılı kişilerdeniz. Sizinle konuşmamız gereken konular var. Lütfen bu akşam saat sekizde belirttiğimiz yere gelin.
Houstqae bulvarının solundaki Cuizhome binasında 633 numaralı geniş salonda Mr. Bauster yazan odaya gireceksiniz. Binanın güvenlik görevlisine Bayan Rudge derseniz sizi içeriye alacaktır."
Oraya gitmek istemiyordum. Ama akşama daha çok vardı. Otel güvenliğini aradım. "Odama bana haber vermeden birini yollamanız hiç hoş değil."Bayan Rudge." Dedi sekreter. "Gelen kişi FBI ajanıyla gelmişti. Ajanın nüfusu yüzünden odanıza yollamak zorunda kaldım. Üstelik sizin haberiniz olduğunu, ve son yazdığınız kitapla ilgili önemli meseleler için geldiğini söyledi. Az önce de ajan ile birlikte gittiler." Telefonu kapadım. Bir FBI ajanı mı? Benimle ne işleri olabilirdi. Hem olayların babam ile ne alakası vardı. Düşünecek çok vaktim yoktu. Giyinmeye başladım, saat 13.00 da yazarlık söyleşisi vardı. Ve benimde orada bulunmam gerekiyordu.
peki sizce KS ahalisi akşam Cuizhome'a gitmeliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer