Öncelikle merhaba benim önceden sevgili olduğum biri vardı bazı nedenlerden dolayı ayrıldım ayrıldıktan 1 hafta sonra onun en yakın arkadaşı bizim okula geldi hep ve hep beraber bir ortamda oturmuşluğumuz var yani her neyse sonra bende akıllı saatler var ya hep bileğimde o var eski sevgilimin arkadaşı da yani çok dikkat etmedim ama bileği boştu yani bileklik yoktu sonra bugün fark ettim bileklik takmış 2 tane sizce neden yani benim bileğimde bişey var diye oda mı taktı ilgisi olabilir mi acaba bana karşı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ilgisi oldugunu burdan çözmek ya da buna baglamak çok mantıksız
Şimdi ben eski sevgilim ile sevgili iken hiç yakın arkadaşını görmedim bazı nedenlerden dolayı ayrıldım ayrıldıktan 1 hafta sonra arada geldi en yakın arkadaşı sonra arkadaşlarım ile yavaş yavaş ısındı ama benimle hiç konuşmuyor bende onunla konuşmuyorum bileklik olayını da ben hiç görmedim onda bugün takınca garibime gitti
Asıl sorum şu
Neden benimle konuşmuyor
Neden gözlerini sürekli kaçırıyor benden
ya soruna şöyle cevap vereyim kesin olmamakla beraber ama %90 sana karşı bişeyler hissediyor ve eger dedigin gibiyse basit bir hoşlanma degil yüklü duygulara sahip sana karşı kesin demiyorum ama bu durumda yüzde 90 ihtimal böyledir şaşmaz yani
Ama kısa bir süre içinde bu mümkün olabilir mi çünkü yani garip geliyor bana benim tanıdığım kişiler ile konuşuyor ama benimle konuşmuyor yüzüme bile doğru düzgün bakmıyor ve benim yanımda utangaç gibi garip yani
kısa sürede olur mu olmaz mı bilemenem amaa anlattıgın bütün bu durumlar onun sana karşı agır duygular beslediginin göstergesi açık ve net olarak bence sende bunun böyle oldugunu biliyorsun ve hissediyorsun bu durum da fazla zeki olmaya da gerek yok bence kabullenmelisin bu durumu
Bana karşı ağır duygular besleseydi benim bulunduğum ortamı terk edip kütüphaneye gitmezdi bugün sınıfta hep beraber konuşurken o sadece sustu hiç konuşmadı benimle bu beni cidden çok incitti
belki sana gönlünü kaptırmasını yanlış buluyor kendini uzak tutmaya çalışıyordur
Ben ona böyle birşeyi yanlış bulacak kadar ne yaptım da öyle düşünüyor ki cidden
yanlış bulduğu nokta bence arkadaşının eski sevgilisi olman
Özür dilerim sürekli rahatsız ediyorum seni de ama cidden doğru bir karar almam gerek bunun için de bana yardımcı olmanı çok isterim eğer yardımcı olmak istiyorsan burada donuyor çünkü benim fake hesabım @exol. exoweareoneexo1212 instagram hesabımdan bana yazarsan konuşursak olur mu?
tamamdır eklerim şimdi
İlgi duruyo duyuyo olabilir
Gerçekten mi ama benimle hiç konuşmuyor ve benim eski sevgilim ile sevgili olduğumu biliyormuş diğer arkadaşlarım ile konuşuyor ama benimle hiç konuşmuyor
Peki sen ne istiyosun
Onun seninle konuşmasını mı, yoksa uzak durmasını mı?
Yani benim için tanımıyorum kendisini bişey diyemiyorum ama sence neden yardımcı olurmusunbenimle hiç konuşmuyor ve benim eski sevgilim ile sevgili olduğumu biliyormuş diğer arkadaşlarım ile konuşuyor ama benimle hiç konuşmuyor
Daha detaylı anlatmak ister misin, dikkatini çeken başka şeyler varsa
Olur isterim
Pekalâ anlat
Şimdi ben eski sevgilim ile sevgili iken hiç yakın arkadaşını görmedim bazı nedenlerden dolayı ayrıldım ayrıldıktan 1 hafta sonra arada geldi en yakın arkadaşı sonra arkadaşlarım ile yavaş yavaş ısındı ama benimle hiç konuşmuyor bende onunla konuşmuyorum bileklik olayını da ben hiç görmedim onda bugün takınca garibime gitti
Asıl sorum şu
Neden benimle konuşmuyor
Ve konuşmasını isterim
Seninle konuşmaya şu nedenden dolayı çekiniyo, sen onun arkadaşının sevdiğiydin ve bu nedenle duyulmasından endişe ediyo, bileklik meselesi de senin dikkatini çekmek için ve senden gözlerini kaçırması ise sana olan hislerinden kaynaklanıyo ama çekiniyo sana adım atmıyo, sanırım arkadaşıyla arası baya iyi ki, hem arkadaşına rezil olmak istemiyo ve hem de senin ters tepki vermenden korkuyo
Evet çok yakınlar ama bana karşı cidden çok utangaç yani bilmiyorum bende ondan hoşlanıyorum açıkçası ama benimle konuşmayınca çekiniyorum bende ne yapmam gerek benimle konuşması için
Çekinmek ne kadar doğru sence?
İçinden geldiği gibi davran,
duygularını ifade et ne kaybedersin,
zaten kaybetmiyomuyuz çekindiğmiz için.
Doğru ama eminisin ya benden hoşlandığına yanlış anlamak istemem çünkü
Hoşlanmak başka bir şey, sana karşı hislerinin olması başka.
Hoşlanmak bir çok insan da geçici bir hevesten olabiliyor ancak, karşındaki insanın sana neler hissettiği ya da neler düşündüğünden o kadar emin olmazsın! Bazen bir kalbin içerisinde neler saklandığını öğrendiğimizde, her şey için çok geç olabilir.
Bana karşı ağır duygular besleseydi benim bulunduğum ortamı terk edip kütüphaneye gitmezdi bugün sınıfta hep beraber konuşurken o sadece sustu hiç konuşmadı benimle bu beni cidden çok incitti
Çekingen yapıya sahip sanırım o
Yani benimle hoşlanmasindan dolayı değil mi
Bir şeyler hissediyodur ama tepki vermenden endişe ediyo ve bu sebeple uzaklaşıyodur
Özür dilerim sürekli rahatsız ediyorum seni de ama cidden doğru bir karar almam gerek bunun için de bana yardımcı olmanı çok isterim eğer yardımcı olmak istiyorsan burada donuyor çünkü benim fake hesabım @exol. exoweareoneexo1212 instagram hesabımdan bana yazarsan konuşursak olur mu?
Olur tabi
Bekliyorum
Takip ettim
Geldimi sana istek
Hayır gelmedi isterseniz tekrardan deneyin şimdi instagramdayim
Bir bakayım
@exol. exoweareoneexo1212 bu hesap
ya da siz hesabınızı yazın ben yazayım size
hasan_arslan7434
Instagram hesabım bu ok
Yazdım
Gördüm
yhw ne alaka anasını satayım :D
Neden benimle konuşmuyor