5 dknızı ayırıp okurmusunuz?

Merhaba ben bundan 1 yıl önce falan bir kızı sevdim ama açıklamadım kıza istek attım kabul etti beni gt yaptı zaten aynı okulda okuyoruz sonra ben buna yazdım cevap vermedi şansıma 2 gün sonra kızın doğum günüymüş bende küçük bir hediye aldım kızın arkadaşıyla gönderdim kabul etti tşkkür mesajı falan attı sonra ben buna tekrar mesaj attım naber diye cevap verdi 5 10 dk sonra konuştuktan sonra cevap vermedi sonra 2 gün sonra hediyeyi geri göndermiş tamam dedim bişey demedim sonra duydumki bizim yan sınıftan birisiyle sevgili olmuş bende kızı unutmak için takipten falan çıktım sonra 1 ay sonra duydumki ayrılmışlar sonra birde ne göreyim bana takip isteği atmış bende kabul ettim ve bende ona attım kabul etti ve bunun sadece arkadaşlarını takip ettiği priw hesabı var daha önce istek attığımda kabul etmemişti ve ben tekrar attım kabul etti beni de takip etti ve benim hikayelerimi falan beğenmeye başladı sonra 1 ay sonra ben buna yazdım cevap verdi 2 ay falan konuştuk ben yazmasam bile o bana yazıyordu bende ve geçen gün ben buna buluşalım mı falan dedim konuyu değiştirmek istedi ama ben üstüne gittim sonra bir daha cevap vermedi ha şunu da söyleyeyim hediyeyi geri göndermişti demiştim bende hediyeyi abisinin arkaşına verdim al sen birisine hediye edersin dedim geçen gün konuşurken abisinin arkaşı hediyeyi tekrar kıza vermiş kız bileğine takıp bana attı fotosunu bende ne diye bundan sonra arada sırada takarım dedi tamam dedim ve birisiyle sevgilimi diye şüphelenmeye falan başlamışım ve doğruymuş nerden anladım derseniz o çocuk kız harflerinin olduğu sayılar koymuş bende rakipten çıktım o çocukla 2 aydır falan sevgiliymiş o çocukla sevgiliyken bana hala yazdı benle konuştu paylaştığı fotoğraflara falan yorum yaptım cevap veriyordu bu olaylardan sonra paylaştıklarını kaldırmış ve bu olaydan sonra bir daha cevap vermedi bende unutmak için takipten falan çıkardım şimdi benle sevgilisi varken neden konuşmuş bunca zaman nasıl bir yol izlemeliyim nolur yardım edin

5 dknızı ayırıp okurmusunuz?