5 dknızı ayırın okuyun sizce derdi ne?

Selamün aleyküm bundan 5 6 ay önce bir kızı sevdim ama açıklamadım şansıma 5 6 gün sonra kızın doğum günüymüş bende küçük bir hediye aldım arkadaşıyla gönderdim kabul etmiş teşekkür mesajı göndermiş aradan 2 gün sonra kıza nasılsın diye mesaj yazdım cevap verdi sonra 5 10 dk muhabeet ettikten sonra konuşma bitti aradan 2 gün sonra hediyeyi geri göndermiş tamam dedim bişey demedim sonra duydumki bizim yan sınıftan birisiyle sevgili olmuş bende kızı unutmak için takipten falan çıktım sonra 10 gün sonra onlada ayrılmışlar ve birgün telefon da ne göreyim bana takip isteği atmış bende ona Attım kabul ettim ve onun priw hesabı var hani arkadaşlarıyla falan takipleştiği onada istek attım kabul etti ve bana da istek attı daha önce hediye aldığımda kabul etmemişti ve benim storylerimi falan beğeniyor iyi güzel sonra bu bir fotoğraf paylaştı bende yorum yaptım kırmızı kalp atmış bana yorumda benide bir heycan bastı sonra ben buna naber diye mesaj attım sizce derdi ne buraya kadar okuyan arkadaşım Allah seni sevdiğine kavuştursun
5 dknızı ayırın okuyun sizce derdi ne?