Sizce olur mu okuyun bakalım?

Öncelikle selamün aleyküm ben bundan 1 yıl önce bir kızı sevdim ama çok sevdim öyle böyle değil ve bu güne kadar onu elde etmek için uğraştım ama olmadı ben sevdiğimi söyledim ve çıkma teklifi ettim ama arkadaş kalalım dedi bende bişey demedim kız bana numarasını verdi wp tan konuşuyorduk ama son zamanlarda kız bi soğuk davranıyordu wp a 5 6 defa girip çıkıyordu bana yazmıyor du başkasına yazdığını anlamıştım ve sonra bende dün sordum senin başka bir konuştuğun mu var diye sordum ewt dedi bende beni neden umursamadığın belli oldu dedim bu güne kadar seni rahatsız ettim kusura bakma dedim ve biraz ağır konuştum ve sonra beni ınstagramdan takipten çıkarmış ve wp tan engellemiş ve ben geçen yıl bunun doğum gününde hediye almıştım onuda geri gönderir yüksek ihtimalle bende onu almıcam at çöpe gitsin dicem sizce ben böyle diyince nasıl hisseder bide birisi dedi senin kıymetini er ya da geç anlıcak biraz ayıp olacak ama *t gibi sana geri dönecek dedi senden özür dilicek dedi benimde kafam karıştı bende bana öyle diyen kişiye dedimki erkeklerle fazla konuşan birisi dedim olsun dedi senin gibi sevenini bulamaz dedi er ya da geç kıymetini anlıcak dedi sizce dediği doğrumu
Güncellemeler
+1 yıl
Çünkü bundan baya bir zaman önce benim onu sevdiğimi bilmiyordu normal konuşuyorduk sevgilisi olmuştu ve geri dönmüştü
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra baya bir süre sonra yine sevgilisi oldu onunla da ayrıldı ve o zaman geri dönüş yapmadı ben ona yazdım
Sizce olur mu okuyun bakalım?