Yalvarırım okuyun bakalım nolur?

Öncelike selamün aleyküm kuzenimin hesabından yazıyorum aslında ben bir kızım şimdi size sorum şu beni seven bir çocuk vardı hemde çok çocuk 1 yıl benim peşimden koştu en sonunda bana sevdiğini söyledi çıkma teklifi etti bende ona arkadaş kalalım dedim o çocuğu yedeğe almak için çocuğa telefon numaramı verdim wp tan konuşuyorduk ama benim başka bir konuştuğumda vardı onunla iş biraz ilerledi bende wpa 5 6 defa girip çıktım beni seven çocuğa 1 kere yazdım sadece arada yazdım beni seviyor nasılsın bekler kafası yaptım sonra 1 gün çocuk herşeyi benim yüzüme vurdu senin başka bir konuştuğun var dedi ben bunların hepsinin farkındaydım sadece anlamamazlıktan geliyordum seni sevdiğim için seni Kaybetmemek için dedi konuştuğun kişi benden daha değerliymiş dedi bu zamana kadar seni rahatsız ettim kusura bakma dedi bende onu engelledim wptan ınstagramdan takipten çıkardım sonra çocuk benim doğum günüm de bana hediye falan almıştı o hediyeyi arkadaşımla geri gönderdim oda at çöpe gitsin demiş bende umursamadım ama 5 sonra ben bu çocuktan başka bir şey düşünemiyorum sırıl sıklam aşık oldum ona ona yazsam hala beni seviyormudur onu tekrar kazanmaya çalışsam özür dilesem ne olur acaba beni affeder mi çok zor durumdayım nolur yardım edin ne yapmam lazım sizce
Yalvarırım okuyun bakalım nolur?