Hoşlandığınız kişiyle ortak arkadaşınız olan biriyle buluşacağınız zaman hoşlandığınız kişiyi de gelmesi için nasıl çağırırdınız?
Direk ona mı söylerdiniz, nasıl çağırırdınız ve ne derdiniz?
Hoşlandığınız kişiyle ortak arkadaşınız olan biriyle buluşacağınız zaman hoşlandığınız kişiyi de gelmesi için nasıl çağırırdınız?
Direk ona mı söylerdiniz, nasıl çağırırdınız ve ne derdiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Direkt ona söylerim kendi işime başkasını sokmam ben 😂
Peki ne derdiniz? Şununla buluşcam sen de gelmek ister misin falan mı?
Aynen öyle. gelmek ister misin değil de, "sen de gelir misin?" de 😂
😂Evet olabilirr. Peki arkadaşıma nasıl gelsin mi dicem. Hoşlandığımı bilsin istemiyorum şimdilik arkadaşımın da
Anlamaması için mal olması lazım, anlar 😂 ama ful inkar edersin 😂rahat gelişigüzel bahset belki öyle çakmaz 🤔 "muhabbet ediyorduk öyle sen de gelsene filan dedim o da geliyor " gibi 🤔
Ama haberi olur yani. Kız hemen yazar hoşlandığım çocuğa. Kıvıramam gibi. Offf
Aralarında konuşurlar belki ama emin olamazlar sen söylemeden açıkca 🤔 sonuçta normal bir arkadaş daveti de olabilir her davet ettiğimize aşık değiliz sonuçta 😂 ama arkadan içlerinden geçirebilirler ilgin olduğunu 🤔Öğrensin yahu nolacak
Hoşlandığım erkek anlayabilir sıkıntı yok da arkadaşıma şimdilik söylemek istemiyorum diyelim:/.
- gelişigüzel bahset belki öyle çakmaz "muhabbet ediyorduk öyle sen de gelsene filan dedim o da geliyor " böyle dedin ya ona dedim. Der ki yoo muhabbet etmiyorduk diye şfbspdbsşbs. Arkadaşıma şey desem sadece ikimiz mi buluşcaz diye ama evet derse o da gelsin mi desem ne alaka der. Sabıırr😂
Sadece ikimiz mi buluşcaz dersen direkt çakar olayı 😂 sen çoçuğa laf arasında gel de. İkisi konuşmuyor mu zaten🤔 arkadaşına sen bişe söyleme belki onlar konuşur zaten söylemene gerek kalmaz
Sorun şu ki bayadır konuşmuyorduk hoşlandığım çocukla. 1ay öncesinde bir hikayeme yanıt verdi konuştuk biraz. Sonraki gün ben yazdım hal hatır soramadım bahanesiyle biraz da öyle konuştuk. Bitti konuşma. Bir daha konuşmadık. Hikayelerimi beğeniyor, ben de karşılık verdim, bazen geç saatte hikaye atıp ben gördükten sonra siliyor. Ben onun hikayesine yanıt verebileceğim bir şey atmasını bekliyorum. Yazsa oradan muhabbet açıp söylicem de atmıyor. Onun dışında fazla muhabbetimiz olmadığı için yazmam saçma olur gibi
Adım atmazsan bişiler olmaz ki ama 🤔 ilgin olduğunu aklından geçirsin içine o kurt bi düşsün oda istiyosa karşılık verir istemiyosa vermez zaten. Sık hikaye at belki birine yazar yazmazsa sen hal hatır sormak için yaz
Doğru haklısın. Teşekkür ediyorum yorumların içinn💖🤗
rica ederim 😍
Konudan konuya atlıyorum bir şey daha sormak istiyorum😅. Hoşlandığım çocuğa fake hesaptan biri seni seviyorum demişti ama kim olduğunu ısrarla söylememiş ve hoşlandığım çocuk da haklı olarak işletildiğini düşünmüş sinir olup engellemiş. Ben böyle bir şey olduğunu arkadaşımdan öğrendim çünkü ona da yazmış🤦🏻♀️. Şimdi sohbet başlatma amaçlı hoşlandığım çocuğa sorsam mı ilk nasılsın diyip direk o konuyu açsam fake hesaptan yazan naptı söyledi mi kim olduğunu , açıldı mı diye sorsam sadece hatırlatıp sinir mi etmiş olurum
Sen olduğunu düşünür filan girme o topa gereksiz konu
Ben olmadığımı biliyor ama evet yine de yazmıyım
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!