Merhaba arkadaşlar, ehliyet kursundan bir kız var beğeniyorum kendisini aynı siniftayiz. Fakat daha önce hiç konuşmadık. Tanisip konuşmak numarasını instgram hesabını istemek istiyorum cafeye vs gitmek için daha yakından tanimak için fakat çekiniyorum nasıl adım atabilirim veya nasıl konuşabilirim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
direkt gidip bir konu ac iste ehliyet sınavıdır bi seydir arabayla ilgili bir sey ya da sonra da instagramını sor cekinme en kötü hayır der bi sey olmaz
Ama böylede yanlış anlayıp tepki vermez değilmi konuşup sonra isteyince
hayır konusmadan istemek daha kötü değil mi
Evet öyle tabi zaten konu açıp istemek daha mantıklı fakat konu kapanınca direkt isteyince de niyetimi direkt anladığı için aynı sekilde yanlış anlamazmi
Bu arada kendisini tek yakalamam lazım değilmi yani tek olması lazım sınıftayken konuşmayım belki bizi duyan olur rahat olamaz tenefüste çıkmazsa çıkışta giderken arkasından gidip konuşsam rahatsız olmazmi
ya hayır konustuktan sonra sey gibi de instagram var mıydı ekleyeyim mi gibi ne olacak yanlıs anlamaz
yani bilemiyorum derste konusursun sonra cıkısta da bir seyler sorarsın gibi de olabilir akısa bırak o an nasıl gelisiyorsa
Merhaba derste tenefüs oldu siniftan çıkmadığı için konuşmaya çekindim :))) çıkışta kendisiyle bir yere kadar beraber yürüyüp öyle konuşmak istiyorum da kendisine bunu nasıl rica edebilirim
dersle ilgili soracak bir sey varsa cıkısta sorabişir miyim ya da konusabilir miyiz falan de
ayy sen canlı canlı mı yazıyordun konusursun umarım
Evet fjdkkdrj teşekkür ederim bu arada sorunca yanit veriyorsun ya konuşmak istedim birkaç defa ama çekindim hep o yüzden danışayım dedim
Doğru ama şu an hoca var soramam ki o soruyu
cıkısta yanına git direkt
Ya şimdi şöyle yapmayi düşünüyorum çıkışta direkt yanına gidip afedersin bir şey söylucem aynı yere doğru gidiyorsak biraz bersber yürüyebilirmiyiz yururken dersle ilgili birkaç bir şey danisicagim desem oda kabul edince konuşup muhabbet edip sonra instgram hesbaini istesem olur mu başta öyle yapsam
aaa olur sen benden daha iyiymissin bu konuda bi de tavsiye veriyorum Böyle yaparsan gayet iyi olur
😂 ya aklımda bitkac bişe varda işte daha önce tanismadigimiz için çekiniyorum peki o şekilde konuşursaj kızdan instgram mi isteyim sadece yoksa başka tekliflerim olsun mu
kızın nasıl karsıladıgına bağlı Eğer sohbet iyiyse gidip bir yerde de oturabilirsiniz müsaitse değilse Instagram da isteyebilirsin sadece
Anladım ama dile getirim mi onu diyorum yani cafe desem direkt uygun olur mu yani bir süre sihbet ettikten sonra instgram isterim de sonra cafe dersem abartıya kaçar mı acaba
Gerçi şöyle yaparım önce biraz sohbet ederiz daha sonra ki günlerde cafeye davet ederim mantıkli mi
evet mantıklı o an nasıl gelisiyorsa öyle yap
Tamam peki kıza söylerken kız belki rahatsiz olup buyrun burdan söyle derse yani beraber yürümek yerine ayak üstü konuşmayı kabul ederse ne yapayım yine sorarım bozuntuya vermem danisirim dersle ilgili bir şey var aklımda fakat instgram felan istemiyim mi o durumda
seni bozarsa isteme bos ver ama bozmaz ya bence Yani bozmadıgı sürece isteyebilirsin
Yani o şekilde konuşursam başta beni kırmayıp biraz yürümeyi kabul eder değilmi biz daha önce çıkışta yuruken tesadüfen denk geldik yani kurstan biraz ilerisinde yani aynı yöne gidiyoruz zaten galiba o yüzden aklıma bu geldi ama çekiniyorum reddederse biraz kirilicam
Eder bence kim olsa eder eğer eğer etmezse de kırılma bos ver daha tanımıyorsun bile önemi yok
Neden etsin ki sonuçta tanımıyor kim etse eder demişsin ya hani
Bu arada mesaj aticaktim sana olmadı takip istegi attım yazarmisin ordan rica etsem
Yani aynı derstesiniz az cok biliyorsunuzdur birbirinizi gibi düsündüm ama haklı olabilirsin
Kendisine ders arasinda falan dersle ilgili bir konuda bir konu açın. Veya sen şunu anladın mı ya gibi gibi. İlla ki tanışılır o şekilde.
Peki sonrası yani zaten birkaç gün kaldı derslerin bitmesine ders dışında konusabilmemiz için iletişim halinde olmamız lazım
Tamam işte sonrasında şey diyebilirsiniz. Benim bi arkadaş da ehliyet sınavına girmişti. Her yıl benzer sorular çıkıyormuş. Çalıştığı youtube kanalını da atmıştı. Onu atayım sana benim instagramdan olmadı diye o an açın instagraminizi. Haliyle söyler yani numara istemiş gibi de olmazsınız.
Ben de ehliyet sınavına youtube üzerinden çalışmıştım misal zamanında. Direkt Instagram istemek falan her kızda olumlu bir tepki oluşturmaz. Ancak bu şekilde iyi niyetli algılanır diye düşünüyorum.
Merhaba derste tenefüs oldu siniftan çıkmadığı için konuşmaya çekindim :))) çıkışta kendisiyle bir yere kadar beraber yürüyüp öyle konuşmak istiyorum da kendisine bunu nasıl rica edebilirim