Yoksa pat diye merakını giderecek hamleyi mi yaparsın?

Yoksa pat diye merakını giderecek hamleyi mi yaparsın?
Merak ettiğim birine yaklaşırken önce hislerimi ve niyetimi netleştiririm. Kendimi gereksiz bir beklentiye sokmadan, sadece tanımak istediğimi hatırlatarak hareket ederim. İlk adımda genelde samimi bir merakla bir sohbet başlatırım; doğrudan ama baskı hissettirmeyen sorular sorarım. Mesela, ortak bir konu üzerinden konuşmayı başlatmayı tercih ederim. Onu dinlerken gerçekten anlamaya çalışırım çünkü hissettiğim merak, o kişinin kim olduğunu öğrenmekle ilgili olmalı, bir çıkar veya aceleyle değil. Zamanla samimiyet kurabileceğimi hissedersem, kendi duygularımı ya da düşüncelerimi daha açık şekilde ifade ederim. Ama hissetmezsem, akışına bırakmayı bilirim; zorlama bir ilişki benim için doğru değildir.
Ne geliyorsa meraktan geliyor insanın başına uzaktan gözlemlerim hakkında veri toplarım bakıyorum uygunsa yakınlaşırım zaten fiziksel olarak yaklaşınca bende ters tepiyor bakışlarımdan dolayı ne yaşıyorsa aklında artık kendini yeşilçam filminde az sonra tecavüze uğrayacakmış banu alkan gibi ya da iflah olmaz bir zamparadan kendini korumaya çalışan gülşen bubikoğlu gibi triplere giriyor. Bakışlarım öyleyse suç benimmi yani😄
İnsanları pek merak etmem ama öyle bir şey söz konusu olursa kişiye ve konuya göre değişkenlik gösterebilir muhtemelen ilk ona karşı bir tehdit olmadığımı göstermek olur buna güven ya da samimilik de denebilir
Cevap
12Cevap
merak etmem kimseyi
Ben
Bu durumda
En
Kuvvetli
Hamlemi
Yaparım
Yani
Şah MAT..🌀🌀
kimseyi merak etmem.