. Aşk 2 ayda da olmazmi? 6 senelik iliskimde hislerim azalmıştı ama bağlılık vardi..
ayrildik ve biriyle tanıştım yildirim hızıyla biriyle evlilikdusunuyorum. 6 sene Yıllarımı verdigim adamda boyle hissetmemistim... Şu an kendime ve zamanıma kızıyorum.
Neden böyle olur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
olur iki ayda da olur bu işler kısmet. bı insanı ömür boyu bile taniyamazsin önemli olan kafarin uyusmasi
Ben hala şoktayım. 2 ayda delidivane olduk. Evlilik dusunuyorum hemenn. 6 senelikte boyle düşünmemiştim
yine de çabuk kapilma da
Ben buna bikmislik diyorum. Bir daha kimseye uzun uzun emek vermek istemiyorsun sonu belli degilse.
Hukuk bitirdim o öğretmendir atancakti bilmem ne ailem istemedi. Oyle sogudu.. hukukçu birini buldum kendim gibi baya aşık oldum
Asiksan tamam
Aşk 2 ayda da olur da 6 sene ilişkisi olmuş biriyle asla evlenmem bu arada
Neden ki? Sonucta 1 insana sadık kalmis uni hayati boyunca tek biriyle sevgili olmus.
Ben 6 sene ilişkim vardi. Ama asik olmadığımı gordum
İşte sorun da orada 6 sene demek bir çok anı demek bir çok alışkanlık demek insanız beynimizin içinde neler döner mesela karşındakinin ilk defa yaşadığı şeyleri sen 2. Defa yaşayacaksın 1. Yıl dönümü 2. Yıl dönümü gibi
Bi de eskisi sürekli karşımıza çıkar mı 6 sene demek bir erkeğin o kadını sahiplenmesi demek çok sıkıntılı bence
Bu arada haklisin bunu dusunmekte.. İlk lise 3 de tanistik. Sonra ben hukuk. O ogretmenlik kazandı. Ayni unideydik. İlk 4 sene bisi olmadi. 5 ve 6. Sene yenik düştük ve birlikte olduk. Hata yaptım cok hata. O an baska erkek hayatima girmicek sadece onla evlencem gibi dusundum. Ama 2 sene içinde soğudum. Ayrıldım. Meslege basladim hukuk mezunu olan ve herseyi ile dogru aski buldum dediğim insan çıktı. Keske ilkim o olsaydı. Bana ders ve tecrübe oldu. Adam beni bu şekildedir kabul etti. Cunku gerçekten ona olan sevgimi gordu. Ben gecmisi kapatıp yemi sayfa açtım. Biraz çocukluk aşkıydı acemilikti
Sanada katiliyorum. Ama gerçekten seven pişman biriyse dusun derim. Ama herkes ilkim olsun ister
Uyanıklık başka bir şey değil. Sırf böyle tipler yüzünden bakire olmayan bir kadınla kesinlikle evlenmiyorum.
Sen bakir misin
Ne alaka
Bakir birisi bakire kizi hak eder
Ben bakire olmayanı istemem demedim ki evlenmem diyorum sadece
Tamam ama bakire biride senle evlenmez demek istedim :D
Evlenmesin, benim arayışım bakire insanlar değil.
Kendini uyanık sananlara istediklerini vermiyorum sadece
Simdi anlamadığım 6 sene ilişkisi olan erkekle yatan kız uyanık mi oluyir
Hayır bundan sonraki ilişkisinde evlilik diye ısrar eden kız uyanık oluyor
Evet evlencem aşığım cunku. Bakire olmadığımı da kabul etti.
Ben kendi adıma konuşuyorum, her erkek benim gibi düşünecek demiyorum. öyle birini bulduysan kaçırma zaten
Senin dusunceni merak ediyorum iste sen gibi düşünenler var. Mesala bakire degil ama evlenelim diyor kiz mesalaa ne yönden oyle dusunuyosun
Acabilirmisin. Yani kendini mi yamiyir
Evlenmek biz erkekler için çok makul bir seçenek değil, çoğunlukla kadınların isteği üzerine evleniyoruz. Bundan önceki ilişkisinde evlenmemeyi sorun yapmamış bir kadın bunu benleyken sorun ederse istemem tabi ki.
Olur