Dön dolaş aynı insana kalmak onunla hata evlilik yoluna girmek gerçek aşk mı demek?

Sevdiğimi platonik, oda beni platonik seviyor ve kavuşamayan iki insanız. O bu süreçte kızlarla oldu hata aşık bile olmuştur, bende bir iki defa başkasıyla olacak gibi oldum ama sonu gelmedi ve dön dolaş mahallemize dönünce birbirimizi yine görünce yine aşkımız 🔥 alevlendi her zaman olduğu gibi ve sonuç itibariyle oda bende bu aşka sadık kalamadık ama benim sevgilim olmadı hiç ama onun 💯 olmuştur vs ve evlenmek istiyoruz yani öyle sanıyorum yoksa peşime hala düşmezdi..

Sizce biz neden böyle olduk?

benim yerimde başkası olsaydı 💯 başkasına şans verirdi çünkü ondan daha zengini ve yakışıklıları karşıma çıktı ama onu hep başka sevdim ve bir tek ona hep şans 🍀 verdim veriyorum ve bu aşkın katili suçlusu asla ben değilim çünkü ben çok kez reel denedim çabaladım ama o hep mesafe koydu çünkü sebebi bana karşı çok utangaç 🙈

Misal burada 🇩🇪 Almanya da Türkiye 🇹🇷 de çok taliplerimiz çıkıyor ama biz herkese hayır diyen insanlarız ve muhtemelen bu sene de onun karşısına türlü türlü kişiler çıkar benimde olduğu gibi ama biz birbirimizden kopmak istemiyoruz ve kimseye evlilik yolunda şans vermiyoruz çünkü sonuç olarak evliliği bir benimle istiyor artık?:)

Dön dolaş aynı insana kalmak onunla hata evlilik yoluna girmek gerçek aşk mı demek?