Tabi ilişkiler her zaman evlilik ile sonuçlanmıyor. Ancak bu da güzel bir ilişki sürdürülemez anlamına gelmiyor. Peki sizin başınıza hiç böyle bir şey geldi mi? Nasıl davranılmalı?

Herkes evlilik düşünecek değil. Bir ilişkin vardır karşıda ki evliliğe sıcak bakmayabilir. Bu durumu anlayışla karşılamak gerekir. Olur da ilişki artık çok ilerlemişse ve ayrılık yaşanmamış hatta ilişki çok güzel gidiyorsa evlilik konusu açılabilir hatta detaylıca konuşulup kararlar verilebilir.
Evlilik istemiyor diyede bir ilişkiyi bitirmek doğru olmaz. Sonuçta herkes sevgilisiyle evlenecek diye bir kaide yok. Ayrılık mı olması lazım.. O zaman medenice oturup konuşmak en doğrusu olur. Kavgaya karmaşaya hakaretlere hiç gerek yok. Karşı tarafta sizde olgun düşünebiliyorsanız zaten oturup konuşulur bu durum ve ona göre bir karar alınır.
Kısacası ilişkiye devam edip etmemek iki tarafa da kalmış bir şey. O evlilik düşünmüyor ya da ben evlilik istemiyorum ayrılayım demek olmaz. Konuyu açarsın. Karşı tarafı kırmadan anlatırsın durumu ona göre bir karar alınır ve ya ayrılık olur ya da ilişkiye devam edersin. İlişkiye devam edilecekse de bu konuya iki tarafında tutumlu ve olgun yaklaşması gerekir yani anlayışla.
Evet devam ettim hatta tam evlenme teklifi edeceğini sandığımda elinde küpeyle gelmesi moralimi bayağı bayağı düşürmüştü yüzük bekliyodum artık çünkü 😂 ondan 2 ay sonra da ayrıldık zaten
Kıyamam ya 😀
Her yola kesin gözüyle çıkılmaz zaten edilir ayrıca ben evlilik beklemiyorum ki istediğin bir şey sevdiğim kişiyle zaman geçirmek kağıt üstündeki islak imza beni pek alakadar etmiyor
Evlilik düşünmesi demek sana karşı bakış açısının ciddi mi yoksa eğlencelik mi okduğunu gösterdiği için önemsenir. Yoksa sonucunda evliliğin olmaması önemli değildir.
Ne kaa güzel ne kaa 😀
Anaaa güzel bulmayan biri var😅 o birine sesleniyorum. Seninle ciddi düşünmüyorum haha😅
Bizimla değılsın sjshsksks
Sen kimsin oğlum da katılmıyorsun hee haha😅 neyse spor programına başladın mı?
Ufak tefek ağrılarım kaldı, geçsin başlıyorum. İçimde biriken bir enerji var 😋😅
Başla başla😅 önce sağlığın ama🧿
Tamamm 🥳
Cevap
7Cevap
Bende evlilik düşünmüyorum bu yüzden ilişkiye devam ederdim
Evlilik düşünmeyen biriyle sevgililiğimi bir şekilde uzun süre yaşar, yavaş yavaş da yolları ayırırım, fikrini değiştirmezse. Ben de şu sıralar düşünmüyorum çünkü. Daha bi 4-5 yılı var gibi :D
Bana gelecek planlarnda yer vermeyen birini ben sevgili diye yanmda gezdirmem
Edilir. Sevse ikna olur kendiliğinden. Yeteri kadar sevmediğini gösteriyor bu
yıllardır hep bu sebepten flört ettiklerimi s1ktir edip gönderiyorum başımdan. muhtaç kaldık ciddi düşünen bir insan bulmaya.
Yok edemem ben.
Düşünmüyorsa demek ki benimle eğlenmek için sevgili olmuş.💁🏻♀️
Ben devam etmem. Padişahın oğlu olsa s. G. Bu yaştan sonra bebe nazı çekemem
Edilmez
Evet, ben devam ederim.
Devam edilmez. Vakit kaybı
Edilir yaa
Evlilik düşünmüyorsa devam etmezdim
edilir daha bile iyi olur
ben etmezdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?